uau dy dite mungova dhe shikoj gjith ato carcafe kendej. ore te jeni cfare te doni ketu ne i pranojm te gjithe. qetesohuni mer amani secili eshte ate qe ndjen e jo ate qe tregon.
muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq endless
uau dy dite mungova dhe shikoj gjith ato carcafe kendej. ore te jeni cfare te doni ketu ne i pranojm te gjithe. qetesohuni mer amani secili eshte ate qe ndjen e jo ate qe tregon.
muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq endless
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
u hengra me sy keni 20 dite pa shkruar pupupu
muahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq lagja
Jam_Ajo
Perderisa Atdheu ti kete rrenjet ne ....buke ,keshtu ka qene eshte dhe do te jete.Heret a vone do te besh atdhe ate ku jeton,punon ,dashuron ,rrit femijet e tu te cilet nga ana e tyre duke u rritur do te bejne enderra ndryshe nga te tuat. Kujt nuk i pelqen kjo nuk do te thote qe ka te drejte...
shtrige te puq![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Po te pershendes edhe una Greqi
**** GREECE **** GREECE **** GREECE
I KNOW YOU ARE THE BITCHES OFF THE WORLD
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
Tė jetosh nė Greqi, do tė thot tė humbėsh kot vitet e jetės, sikur dikur nė armatėn ex-jugosllave qė tė ka shkuar huq njė vit me plot e pėrplot urrejtje dhe neveri reciproke.
Nuk e kuptoj dot pėrse ne bėhemi aq tė ligj /natyrisht jo tė gjithė/ dhe gjunjizohemi para tė vetquajturit grek, raca mė e ligė nė glob.Kėta muta marrin euro nga europa pėr shkak tė krizės sė tyre , nga ana tjetėr nuk kursejnė paranė pėr "minoritarė" dhe pėrpiqen tė ēkombtarizojnė jugun tonė /perlėn e Shqipėrisė ku dikur kanė pushuar zotnat tonė/. Ne duhet pėr tua bėrė me dije se ken krizė jo vetėm financiare por e dhe identiteti ashtu siē kan edhe "maqedonasit" e FYROM- it.
nuk e kuptoj kaq racizem. ore secili jeton atje ku do nese nuk u pelqen greqia ikni.mua nuk me pelqen turqia e nuk do shkoj kurr. por e keqja eshte se harroni istorin 600 vjet turku na shkeli por grekun keni armik.nejse nese nuk u pelqen rruge te mbar.ne na pelqen e jetojm ketu. ne jemi qytetar te botes e jo grek apo shqiptar apo turq apo jugosllav.kush ka problem te vej te pi uthull se kalojn te gjitha. ufffff me bet te flas keq
turp eshte te shani te vrisni te perdhunoni nuk eshte turp te maresh borxh. mos haroni se dhe shqiperia ka mar plot borxh keto 20 vjet.se kur vdiq kumunizmi (dhe enveri) shqiperia ishte me zero borxh. por kombi jon haron te miren e kujton vetem te keqen. deri tani jugu i shqiperis nuk ka patur keq nga greqia ( dha lek tye behen rruget autostrad) dhe minoritaret ato qe nxirnin i invenstonin ne shqiperi.sa per maqedonesat e firomit mos haroni se jugosllavia e dikurshme u be nga sllavet qe zbriten nga malet e pushtuan ato toka.
ufffffffffffffffff me plaset. ketu vin kush do te pershendesi ose te ndrioj ty fjale e jo politika te shovinistve :P
Jam_Ajo
Respekt Shtrigaa me bere me te qesh
Paske marr gjithe uqjet (συνήθειες) e Grekut nqs i thoje ne greqisht do thoja greke qenka kjo, nejse.
Qysh na shan ne rracista edhe qysh mo posht thote nuk te pelqen Turqia? lol
Po me verte Turku na shkeli 600 vjet por nuk na shkel sote, sote na shkel GREKU,SLLAVET EDHE RUSI keta jan armiket KRYESORE TE SHQIPERIS.
Tani do thuash ti pse mos te ngrim zemra ne qell edhe te behemi gjithe shoke ta them una pse sepse POLITIKA esht kshu ne ballkan nuk do hajn gjithe buke esht edhe ligj i natyres kjo qe mo i forti jeton kshu esht edhe politika mo i forti jeton tani me thuaj pak mua kush do ti te ket buke Shqiperia apo Greqia? por iken kshu po pati Greqia ska Shqiperia po pati Shqiperia ska Greqia una them te ket SHQIPERIA E TE VDESIN TE TJERET kjo nuk me ben rracist kjo me ben qe dua atdheun time edhe familjen time.
Plus asajt Greku na ka coptu nqs do ta cosh me histori na theren, i theren Camet ne emigrim na ben jeten te veshtire edhe jan aq shum ato qe na kan bere sa po te filloj neser mbaroj.
Una po iki te pi pak uthull se kam problem, nder sa ti tunde pak koken qe te iki trruri ne vend, sa do qe ta mohosh JE SHQIPETARE thuaj ca duash be ca duash sa do qe ta ncefesh e di vet qe JE SHQIPETARE kshu qe nuk je qytetare e botes je SHQIPETARE qe iku NE GREQI.
Hahaha ca ben Greku ne juge na ndimon? Greku do te na marri jugun i bejn SHQIPETARET GREK edhe ti me thua qe na ndimon? oh zot sa mendje te vogla qe ka kjo bota nga qytetaret e botes
Ja ketu ke te drrejt asnjeri nuk e mohon qe ne "Maqedoni" jan sllav, Maqedonia ose populli Maqedonas nuk ekziston ka vdek ketu me kohe por as e grekut nuk esht Maqedonia, Greku nje jet ka ber edhe ben propagand per historin e vete ashtu qysh i intereson grekut na i ka bere gjithe heroj SHQIPETAR GREK.
Greku na i ka ber aq dam sa ska ku te shkoj me tani esht rradha jone ti bejm dam.
Te dish nje gje qe gjitha ne keten jet jan POLITIK.
Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.
une jam greke dhe shqipetare se linda ne shqiperi .kujt i pelqen kjo ok kujt si pelqen ai ka problem.une qe diten qe linda degjova greqish e jo shqip.
dhe sa per camet kur vrisnin e prisnin nuk menduan qe zullumi peshon ne fund?une njoh shume grek me origjin came qe jetojn ne greqi dhe nuk kan asnje problem me greqin .vete ata thon qe camet ben krime kundrejt njerzeve.
ate qe nuk kuptoni eshte qe greku nuk kerkon tokat e shqiperis ate qe do eshte qe greket me shtetesi shqipetare te ken te drejtat e tyre.as greqi e madhe nuk behet e as shqiperi e madhe nuk behet.
http://ellines-albanoi.blogspot.com/...post_5008.html
nje jane kete nuk kuptoni.nejse njerez qe duan te bejn politik rruge une nuk i kam deshir.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shtrigaa : 21-03-2011 mė 09:01
Jam_Ajo
Krijoni Kontakt