[QUOTE=prenceedi;3024463]Jo.., e sigurt qė nuk ėshtė mė mirė se nė Dukat, nė frazėn time mė lart harrova tė bėj njė pėrjashtim(pėrveē Dukatit). Megjithatė ėshtė mė mirė se nė fshatin tėnd ose tė prindėrve tė tu. Akoma edhe 14 breza tė jesh qytetar ti..... prapė si nga fshati shkruan...Ke shume te drejte kur thua se sigoura eshte me mire se ne Dukat...........![]()
Punoj.... edhe punė zyre!!!!Mbase nuk punon vete , dhe punojne prinderit per ty,parndaj na thua se eshte me mire ne Greece
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prit edhe 3-4 muaj sa tju mbaroj Tamio anergjias shqiptareve aty dhe do shikosh pastaj.
Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt
Tani e kam te qarte perse neve shqiptareve musliman na etiketojne ne forum shqiptare si arab , ky forum qenka plot me grek euuuu
pse thua keshtu?
ndoshta se dikush shruan ne gjuhen greke ketu?
kjo nuk do te thote se ai eshte grek , po mire nuk eshte te shkruaj ne gjuhen greke ne nje forum ne gjuhen shqipe , dhe per kete une ia sugjerova te mos shkruaj gjuhen greke por vetem gjuhen shqipe.
ne fund te fundit cdo kush behet cte doje , per fat te keq shqiptaret keshtu jane gatuar , disa behen grek disa italiane disa turq e arab .
une jam kunder mohimit te vendlindjes .gjuhes dhe kombesise sime shqiptare.
[QUOTE=G.S.Vangjeli;3024542]Vangjel.....gjithkush prej nesh e nderton jeten e tij aty ku i duket me e mire per te ardhmen e tij apo te femijve te tij......
Me behet qejfi ne radhe te pare qe qenke ne mardhenie pune,sepse tani ne greqi shqiptaret nuk pyesin me njeri tjetrin si je nga shendeti por << a ke pune>>.
Nuk ke pse na mburresh qe punon ne zyre dhe me keq akoma te na tregosh se di te shkruash greqisht.......dhe nuk ke pse te nxehesh kur te nenvlehtesojme "Greqine tende te dashur"
PS : Te pakten une nuk e fsheh origjinen time Shqiptare....... fshatare........!!!!!
e pranoj vėrejtjen.....
por mė lejoni t'ju sqaroj pak....
e bėra pėr tė vetmen arsye sepse dikush pyeti pėr gjėndjen kėtu nė Greqi nė greqisht(me gėrma latine).
Eh....... mendova t'ia kthej greqisht edhe me shkrim.... sepse ka qėnė nė Greqi e tani nuk jeton mė kėtu.... tė rikujtojė greqishten e tij
!!!!!????? ton ironik e fshataresk...... pėrpiqesh tė ulėsh tjetrin e ti kujtosh diēka qė nuk fsheh e nuk mohon, vendlindjen e tij, prejardhjen e tij nga fshati ose, jetesėn nė njė vend fshatar si Greqia............
Po tė shikosh profilin tim do tė gjesh tė gjitha informacionet qė tė tjerėt fshehin(prejardhjen).
Pastaj fjala fshatar nė ditėt tona nuk ka kuptimin e ngushtėsisht tė vendbanimit por tė mentalitetit e inteligjencės sė dobėt, qė tregohet fare lehtė edhe nga mėnyra se si shkruan dikush......
[QUOTE]Pėrgjigjen t'a dhashė nė tonin ironik qė kishe shkruari nderuar zotėri. Nuk mburrem aspak.... tė siguroj pėr kėtė, e kam filozofi jete, ėshtė kozmoteoria ime tė jem i profilit tė ulėt. Tė shkruaj greqisht di fatmirėsisht... edhe nuk shkrova pėr t'u mburrur aspak por, pėr tė rikujtuar greqishten dikujt qė pyeti nė greqisht .Ke shume te drejte kur thua se sigoura eshte me mire se ne Dukat...........![]()
Pastaj nuk ėshtė ndonjė herezi... edhe ti shkruan nė gjuhė tė huaj.. e pranueshme ėshtė me masė e me karar
Shqipen siē e shikon e posedoj shkėlqyeshėm.... apo jo???
Sqarova mė lart pse shkrova nė gjuhė tė huaj!
Flm pėr mirėkuptimin
opo ce vrisni mendjen dhe ju, hajde mendje hajde. po flisni o popull si tja u ndjej, kryesorja eshte te ndihesh patriot ne zemer. ku pyes une mo shoku, ne me thote tjetri grek apo jo nese flas me dike greqish per nje moment se ashtu ma dha truri per momentin. Jo per gje po ja tregoj vendin shpejt e shpejt, atij apo asaj qe mundohet te me vej mua ne siklet se fola greqisht me nje shqiptar tjeter, vetem e vetem per te me bere te ndihem keq. ku pyes une mo vlla, une e kam vertetuar me vepra patriotizmin tim dhe e vertetoje sa here duhet per ta vertetuar. fjalet e medhaja dhe rrenies gjoksit kot, ja u kam lene pseudopatriotave une.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt