opo sa i meshon asaj te shkreteje 'q' te muahqi me shtrige![]()
opo sa i meshon asaj te shkreteje 'q' te muahqi me shtrige![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
e ku ka me bukur se nje puthje e zgjatur me endless
Kur linda qava dhe te tjeret qeshen......
Kur te vdes tjeret do te qajn dhe une do qesh
Jam_Ajo
haa, fiks fare. ja dhe une po te nis nje me 'q' ra pa fund![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
gjysem greqisht e gjysem shqip , madje shqip nuk mund ta quash , po nejse .
shkruaj si te duash o shtriga , nuk ka problem ,
kisha nje pyetje une ;
ku banoni ju shtriga ne greqi ? me siper ke shkruar dicka rreth nje ishulli apo jam une gabim ?
nuk je e detyruar te pergjigjesh dhe mos e mer seriozisht verejtjen mbi shkrimin tend .
shendet e te mira.
Pershendetje per forumistet e Greqise.
Si po kaloni me krizen ekonomike po ajo sociale ne c'gjendje vriskete afti tin epohi?
Paqe!
ne greqi jetoj po nga qe s'para shoh tv me duken te gjitha per se mbari ......
ket krizen vetem e degjoj nk po e shoh akoma .....shnet te kemi e te gjitha rregullohen ....
na ka marr malli per shqiperin .....se greqia ne rregull e ka
pershendetje te gjith patrioteve ne greqi
M'KA IK ZARI
kriza ekonomike nuk i kap emigrantet qe e duan punen dhe e fitojne parane me ndershmeri o mik .
sa per krizen sociale , nuk po e kuptoj qarte se cfare eshte kjo , por , nese e ke fjalen per asimilimin dhe helenizmin e emigranteve shqiptare , ka shume per te thene .
brezat e rinj po shkollohen dhe adoptohen nga shoqeria greke dhe nuk po gjejne kurkund asnje therime te egzistences se tyre shqiptare , dhe per kete nuk e ka fajin qeveria gjithmone por e kane prinderit qe nuk u mesojne kurgje femijeve te tyre mbi shqiperine , dhe krejt si komunitet shqiptar ne greqi kemi deshtu per nam te zi , pasi edhe ato pak shoqata emigrantesh dhe shoqata shqiptare po shperbehen , duke humbur mundesine per organizim .
ja , kjo eshte situata .
gjithkush rend per veten e vet dhe dikur shqiptar ishit patriota ne atdhe te tyre , e me pas vecse ne shtepi te tyre , dhe tani askund e as ne jeten dhe arsyen e tyre .
Kush e pa NEXT TOP MODEL nė Greqi??
shqiptare ėshtė ajo qė fitoi????
Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt
Krijoni Kontakt