Close
Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 241
    VETEVENDOSJE! Maska e Endri_UCK
    Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    Ore po ju qe nuk e simpatizoni greqine cdoni ne kete teme ?Te na mbushni mendjen me fjale boshe? Jo Shqiperia e madhe etjjjjjjj ok ja u be dhe shq e madhe EDHE ?Shqiptaret fatkeqesisht kane lindur per te vuajtur sepse une nuk po shikoj te behet ndonje ndryshim rrenjesor .Shqiptaret ne vend te bejne para po bejne mbrapa .Ne vend te hapin syte dhe te marrin te mirat e botes po behen llumi i botes.Kujt nuk i pelqen greqia nuk jeton aty iken me tutje ose kthehet ne atdhe.
    Se pari KETU ESHT FORUMI SHQIPETAR nuk esht FORUMI GREK
    Kjo ketu esht thiesht nje teme per te biseduar edhe aten po bejm ske pse te nevrikosesh se na fute friken.

Kemi juve qe e simpatizoni Greqine edhe esht sikur e simpatizojme edhe neve me kaq dashuri sa i tergoni atit vend qe e ka emrin Greqi as nena femijes.

Shqipetaret vuajn nga ftyra e juaj se GREQIA nuk e len SHQIPERIN te haj buke por ju nuk e kuptoni keten sepse ju genjen Greku me nje cope buke edhe per Shqiperin nuk ju plas fare, kujtoni sikur jeni per para? nga qe keni keto idehet te hecura? Shum shum mendje te leta jeni qe nuk e dini na i bije hisotria jo po Shqiperia.

Te lutem shum mos e kap tek goja jote fjalen atdhe sepse ska mo keq kur shikon ca njerez si ty qe i ka bere aq politik greku sa ja ka mbyll syt NE I KEMI TE HAPURA SYTE PRANDAJ NUK LEJM CA SI JUVE TE NA MBYLLNI SYT.
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar mė parė nga Endri_UCK Lexo Postimin
    Se pari KETU ESHT FORUMI SHQIPETAR nuk esht FORUMI GREK
    Kjo ketu esht thiesht nje teme per te biseduar edhe aten po bejm ske pse te nevrikosesh se na fute friken.

Kemi juve qe e simpatizoni Greqine edhe esht sikur e simpatizojme edhe neve me kaq dashuri sa i tergoni atit vend qe e ka emrin Greqi as nena femijes.

Shqipetaret vuajn nga ftyra e juaj se GREQIA nuk e len SHQIPERIN te haj buke por ju nuk e kuptoni keten sepse ju genjen Greku me nje cope buke edhe per Shqiperin nuk ju plas fare, kujtoni sikur jeni per para? nga qe keni keto idehet te hecura? Shum shum mendje te leta jeni qe nuk e dini na i bije hisotria jo po Shqiperia.

Te lutem shum mos e kap tek goja jote fjalen atdhe sepse ska mo keq kur shikon ca njerez si ty qe i ka bere aq politik greku sa ja ka mbyll syt NE I KEMI TE HAPURA SYTE PRANDAJ NUK LEJM CA SI JUVE TE NA MBYLLNI SYT.
    Ore shok shqiptar atdhetar qe nuk di shqip mire te shkruash akoma pa le te kuptosh se clidhje ka greku qe shqiptaret nuk kane buke te hane .Une di se Berisha eshte shqiptar dhe jo grek .Une simpatizoj nje shtet qe me jep mundesi te jetoj .Shyqyr zotit nuk me ka bere asnje politike greku qe te shikoj injorancine e disa tipave.Greku i dha mundesi shume shqiptareve te punojne dhe te ndihmojne dhe familjet e tyre ne shqiperi .Me te ardhurat e tyre u rrit ekonomia shqiptare sadopak .

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Ore shok shqiptar atdhetar qe nuk di shqip mire te shkruash akoma pa le te kuptosh se clidhje ka greku qe shqiptaret nuk kane buke te hane .Une di se Berisha eshte shqiptar dhe jo grek .Une simpatizoj nje shtet qe me jep mundesi te jetoj .Shyqyr zotit nuk me ka bere asnje politike greku qe te shikoj injorancine e disa tipave.Greku i dha mundesi shume shqiptareve te punojne dhe te ndihmojne dhe familjet e tyre ne shqiperi .Me te ardhurat e tyre u rrit ekonomia shqiptare sadopak .
    Edhe injoranca jote ska mbarim, skam pat fatin te bej asnje klas shkolle ne Shqiperi, te shkruaj kam mesuar vete, nejese kjo ska lidhje se nuk do ta jap ty doren, ndac me kupto ndac mos me kupto.

Ka shum shum lidhje se sa mendon ti, te shpejgova tek profili tjeter qe ke (shtrigaa) se duket njeriu me dy ftyra nejse nuk paske pas edhe 100 ftyra nuk me mjafton fare, nuk do rri una ti perseris cdo minut ato qe them na qe do ti, kush ka trru kupton kush nuk ka flen gjume.

Po po per disa tipa si ty i ka ndimuar Greqia sepse TRADHETARI sa her ka jetuar mire por mos ke frik se ju ka ardh koha.
    Po prit edhe pak se do e shikoni m.u.t.i.n e mizes e pse do e shikoni aq mire
    Shqipėri, o jetėgjatė, ty tė kemi mėmė e atė dhe pėr ty do tė luftojmė gjersa tė tė trashėgojmė.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Edhe injoranca jote ska mbarim, skam pat fatin te bej asnje klas shkolle ne Shqiperi, te shkruaj kam mesuar vete, nejese kjo ska lidhje se nuk do ta jap ty doren, ndac me kupto ndac mos me kupto.

Ka shum shum lidhje se sa mendon ti, te shpejgova tek profili tjeter qe ke (shtrigaa) se duket njeriu me dy ftyra nejse nuk paske pas edhe 100 ftyra nuk me mjafton fare, nuk do rri una ti perseris cdo minut ato qe them na qe do ti, kush ka trru kupton kush nuk ka flen gjume.

Po po per disa tipa si ty i ka ndimuar Greqia sepse TRADHETARI sa her ka jetuar mire por mos ke frik se ju ka ardh koha.
    Po prit edhe pak se do e shikoni m.u.t.i.n e mizes e pse do e shikoni aq mire

Pse sa veta te kundeshtojne ty dmth qe jane i njejti person ?Nuk kam pse te fshihem pas nickname tjeter .
    Ti dmth qe na flet ketu percart qenke atdhetar kurse une qenkam tradhetare .Shyqyr qe na i the se do kisha vdekur pa e ditur .

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Pse sa veta te kundeshtojne ty dmth qe jane i njejti person ?Nuk kam pse te fshihem pas nickname tjeter .
    Ti dmth qe na flet ketu percart qenke atdhetar kurse une qenkam tradhetare .Shyqyr qe na i the se do kisha vdekur pa e ditur .
    Nje qe nuk esht normal me kundeshton.
    Jo nuk bejm kurse kush esht atdhetar e kush jo secili tergon se ca esht na mesazhet e ati.
    Ti i (ose e) vdekur je ketu me kohe por nuk e ke kuptuar.
    Pakten mos mba te njeten Motoje me profilin e shtriges:
    Jeto cdo dite sikur te ishte dita e fundit.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Nje qe nuk esht normal me kundeshton.
    Jo nuk bejm kurse kush esht atdhetar e kush jo secili tergon se ca esht na mesazhet e ati.
    Ti i (ose e) vdekur je ketu me kohe por nuk e ke kuptuar.
    Pakten mos mba te njeten Motoje me profilin e shtriges:
    Jeto cdo dite sikur te ishte dita e fundit.
    Ate moto nuk e kam nxjerr une keshtu qe mund ta perdori kush te doje .E kemi mesuar ne filozofi keshtu qe nuk eshte dicka e fshehte .
    Njerzit me kulture kane arme dialogun dhe mund tu perputhen mendimet mund dhe jo .Dmth ata qe ty te kundeshtojne i ke armiq ?Une jo .Thjesht respektoj mendimin e tyre dhe me argumenta mundohem te mbeshtet mendimin tim.
    Po te jem une e vdekur i bie te jesh dhe ti sepse te gjallet me te vdekurit nuk dialogojne.

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Ate moto nuk e kam nxjerr une keshtu qe mund ta perdori kush te doje .E kemi mesuar ne filozofi keshtu qe nuk eshte dicka e fshehte .
    Njerzit me kulture kane arme dialogun dhe mund tu perputhen mendimet mund dhe jo .Dmth ata qe ty te kundeshtojne i ke armiq ?Une jo .Thjesht respektoj mendimin e tyre dhe me argumenta mundohem te mbeshtet mendimin tim.
    Po te jem une e vdekur i bie te jesh dhe ti sepse te gjallet me te vdekurit nuk dialogojne.

Je e vdekur na mendja.
    Po po me ty jam qe ajo motoja nuk esht e nceft por me beri pershtypje sepse kur flisja me shtrigen u shkeput na linja ajo edhe u fute ti edhe qysh thojn vllezerit e tu,
    Οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες plus asajt fiks si ajo flet si me gramatik por edhe si mendime.

Edhe una arme dialogun kam por ti se ke kuptuar, me ato qe thua te konsideroj si tradhetare pse te kem armik ty una? Armiku i vertet esht greku sllavi edhe rusi, ti je thiesht nje goce qe ha ca i jep greku .

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Je e vdekur na mendja.
    Po po me ty jam qe ajo motoja nuk esht e nceft por me beri pershtypje sepse kur flisja me shtrigen u shkeput na linja ajo edhe u fute ti edhe qysh thojn vllezerit e tu,
    Οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες plus asajt fiks si ajo flet si me gramatik por edhe si mendime.

Edhe una arme dialogun kam por ti se ke kuptuar, me ato qe thua te konsideroj si tradhetare pse te kem armik ty una? Armiku i vertet esht greku sllavi edhe rusi, ti je thiesht nje goce qe ha ca i jep greku .
    Duket qe pike ilace te skaduara ti .

Anėtarėsuar
    11-12-2009
    Vendndodhja
    Me Shqiponjat.
    Postime
    375
    Duket qe pike ilace te skaduara ti .
    Te njetat ilace pime se edhe una ne Greqi jam por thiesht una e ndimoj Grekun qe te bije nje here e mire na aj kallami qe i ka hypur edhe ka per te ren me koke keten ta garantoj una ...

Si ske turpe akoma edhe nickname grek e ke, ik ik futu me ndo nje forum grek qe te japin kuragjo vllezerit e tu grek qe jan perfekt per cdo gje ...

CJAN ATA NE ATE BREG
    UBUBUJA QEKAN GREK
    KUJDES CUNA MOS JU KAPIN
    SE PASTAJ JU RRUAJN (LALIN)

RA NJE SHI VENDIN E LAU
    CPATI GREKU QE NA SHAU
    KERKON TE NA ULI PJACEN
    GREK O GREK TE (KUJDES) RRACEN

MU TE KRYQI KU U LUTE
    PANDEHE SE NA E FUTE
    O HALEJA I HALESE
    I PATURP E I PA BESE

CA USHTARE KUR PO KENDONIN
    NE ORGAZEM PO KALONIN
    SHANIN TURQ EDHE SHIPTAR
    SDI PSE NDIHESHIN KRENAR?!

DHE I DONIN ZORRET TONA
    PER OSHKURE PER NALLONA
    PSE KESHTU O CIPEPLASUR
    SHUM URREJTJE PASKE PASUR

ME NGADAL E ME AVASH
    SA TE BEHET KECI DASH
    JE I LUTUR TE NA HASH
    CA PRODHON ZORRA E TRASH

O SURRATI MENALLONA
    NUK I NXERR DOT ZORRET TONA
    NDAJ RRI URTE NE ATE PRAK
    SE KA BERE CECUA BICAK

PO NEVE JEMI KETU
    ME TE VJETER DHE NGA JU
    DHE SE CAJME (LALIN) HIC
    KUR NA SHAN NJE PALO %$%

GREK O GREK O KRYE HORR
    E NDJEN VETEN SUPERIOR
    KE HARRUAR HISTORINE
    VANGJEL ZHAPEN DHE ALINE

KISHTE ZHAPA NE OBORR
    NJEMIJE GREKER SHERBETOR
    KISH ALIU NE JANINE
    FRONIN DHE VASILIQINE

KAPEDANET SHQIPETARE
    ME FLORI DYFEKUN LARE
    VEC ME KENGET E DYFEKUT
    PAVARESINE I SOLLEN GREKUT

LIH OR LIH DUKE KENDUAR
    POR HISTORIA ESHTE SHKRUAR
    VULE E BARDHE MBI TE ZEZE
    QE NGA VJOSA NE PREVEZE

SE NE JEMI KETU
    ME TE VJETER DHE NGA JU
    NDAJ MO LINI,HINGELLINI
    SE CA BORXHE NA I KINI

HISTORIA E VERTETE
    S'ESHTE VETEM DHJETE VJET
    QE ERDHEM ATY TE JU
    SE CA HALLE KISH KETU

PO HALLET TONA DO TE TRETEN
    VEC KUJTIME DO TE MBETEN
    PO DHE NE,O GREK DIKUR
    TE DHAME BUKE E TE DHAM GRURE

NDRYSHE FLET E NDRYSHE BEN
    KALI TROJES U BE QEN
    QEN-ZAGAR PERJASHTA DHEMBET
    TE HA E TE NDUK NGA KEMBET

VETE NA NGAVE NUK TE NGAME
    PISLLEKUN TE GJITHE E PAME
    TE PERGJIGJEM O ANDART
    ME MOREDHE TE BARABARTE

PROVOJE MORE HALE
    NDAC ME TURKUN NDAC ME NE
    PROVOJHE,O BIR PUTANE
    TE LESH BREKET KESAJ ANE

MOS HARRO O HORRI HORRIT
    DRUNIN E 4 SHTATORIT
    JU (NISEM) E PRAPE SU NGOPET
    PERPARA JU VUME SI LOPET!

NE VERTETE JEMI TE GURTE
    PO NUK JEMI AQ TE URTE
    DOME TE SHAJME,O MAVIE
    EDHE ME LIBER SHTEPIE

MORALI YT S'MUND TE NGJALLET
    KUR ME KENGE ANDARTI TALLET
    ME TURKUN E SHQIPERINE
    QE TE MUNDIM ME PESHTYME

SE NE JEMI TE SPROVUAR
    HISTORIA NA KA SHKRUAR
    KUR S'KISHIM BUKE MORE MU.,T
    HANIM ZJARR EDHE BARUT

NA NGAVE NDAJ TE NGAME
    KESHTU DITEM KESHTU THAME
    GREK-USHTAR KOKEGORRICE
    EC NA PUTH NE PRAPANICE

GREK-USHTAR KOKETHUMBI
    FJALA VRET ME SHUM SE PLUMBI
    SERISH RESTON DO TA MARESH
    PO KJO S'ESHTE NJE PUNE USHTARESH...

C'JANE ATA QE SHKOJNE LART
    O-BO-BO C'QEKAN ANDART
    I JANE SULUR SHQIPETARIT
    QE TI HANE MAJEN E (LALIT)

NE O GREK E THAME TONEN
    ME TA (NISE) KINA NONEN
    KRUHU ME DJEMT E SHQIPERISE
    PO S'TI (NISEM) GJITH ROPT E SHPIS

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endri_UCK : 21-03-2011 mė 13:53

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ore Endri sepse ke vene nje UCK nga pas nicname te duket vetja me rendesi ?Se ku do hy une nuk jap shume llogari .Clidhje ka nicname im ? Eshte emer i krishtere edhe cfare??????Ti thua qe je ne greqi .Kur je kaq i pakenaqur pse nuk iken ?mos me thuaj qe te mban greku me zor sepse sic ka arritur gjendja nuk i plas kujt shume se iku nje metanast .Turp eshte te vrasesh , te perdhunosh , te vjedhesh dhe jo te kesh nicname te krishtere .
    Cben ti qe greku te bjeri nga kallami ta mesojme dhe ne injorantet ?
    Nje keshille ;; hidh ndonje jorgan me shume naten se do zesh spitalet.

Faqja 10 prej 25 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •