-
i/e regjistruar
une nuk dua qe te kritikoj por gjat historise sone nuk jemi edhe pa vrejtje e pa gabime. une nuk mendoj qe sef kosharja nuk ka qen i mir se ardhur ne lidhje,apo i ka bere keq lidhjes. ne jemi sot deshmitar te luftes ne kosove ,dardani, po pas 120, vitesh qka do te thone pasardhesit tane per ket lufte,me siguri qe nuk thon siq i ni une shum njerez. ne e pritem 600 vjet ket ushtri me struktur ,politike,ushtarake,policore,.dhe askush tjeter pos ne vete e liruam. pa dal vete ne ara me punu nuk vjen kush me te ndihmue , tash na erdhen te huajt une mendoj se po i kruajm si shum . gjdo kush qe flet diqka kunder te huajve ,menjeher reagojn njerezit e .. po na prishni pune. ku ishte fjala te sef kosharja si ushtarak qe ishte mendoj qe ishte edhe largpames ndoshta atehere ai e hetonte nje mitrovice, ndoshta edhe ne ket luften e fundit ndonje trim do te harrohet . armiku mbetet armik dhe une mendoj qe kur ti kthesh pushken duhet ta luftosh pa lemosh. per shum heroj asht shkrue ndersa per sefen asgja , ne mes te ketyre librave mud te gjen diqka qe asht lidh historia .nga historianet e shqiperise eshte hulumtuar viteve te 70 -80 ,kan qene dy her ne kosove e ne ferizaj por jan kthye prap vetem me nje portret te ti. perse ashtu ket e dine historianet e dardanise . , ndoshta e kishin humbur vendin e punes, ferizaj nuk e ka vetem ket trim te harruar ,ka edhe avdyl duren ,eshte per qudi perse ne ferizaj ndodhin keto .edhe heroi me i fundit UCKse shum i madh vetem nje emer rrugice per at njeri te madh. pak me humor ndoshta ferizaj nuk ka qiftelia e kengetare
-
-
i/e regjistruar
Un jam sternipi i sef koshares, Elton Ilazi, shoh ktuuu se keni mjaft njohuri per sef kosharen
kush don te me kontaktoj : tonn.zz@msn.com
-
-
i/e regjistruar
sef kosharja
sef kosharja ka lind me 1828 dhe ka vdek 1881.
-
-
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt