Pershendeteje. marshalla marshalla, goxhi goxhi. po na bere lemsh neve qe e kimi IQ=.000000000......1. Shume poetike per te prezantur veten me pelqen.
me shume respekt
eda
Pershendeteje. marshalla marshalla, goxhi goxhi. po na bere lemsh neve qe e kimi IQ=.000000000......1. Shume poetike per te prezantur veten me pelqen.
me shume respekt
eda
Shum origjinale dhe terheqese.Besoj se e ka vendin tek krijimet letrare.
-Mos u mundo me kot ta perfytyrosh. Ajo eshte e pakapshme per syrin, eshte si nje cope mjegull qe tretet e zhduket.
-E si zhduket ashtu?
-Si cdo gje qe nuk ka qene...
Ah mi Alize, sikur ta dije qe nje hap aq i vogel, do shkaktonte nje reagim kaq pasionant e trondites, s'do e kishe hedhur kurre ate hapapo e kam gabim?
Ahem-ahem...ti more tere perkedheljet e komplimentat ndersa une mora nje tufe me keshilla....("be nice to her"), what should I make of this?
Me prit ne enderr sot ne darkevec aty ne te dyja takohemi, xoxo.
Pikerisht, Rona, pikerisht. Shyqyr zotit qe i kam kembet e vogla edhe i hedh hapa te veckel, se ndryshe kush e di c'termet do kisha shkaktuar. Une???
Alizč
Ty te leshova shtratin e dashur
Te parregulluar fare nga gjurmet e nates
te rrudhosur nga fryma e nxehte e brinjeve te mia,
nga agonia e trupit tend te djersire.
T'i kam marre brengat robinja
kemishet e paveshura te t'i lajne
dhe gishtat e stergjatur nga ikja.
fantazmat t'i kam lidhur mbi krye
te te presin diellin e mengjesit...
Ku dreqin jane mesazhet e mia.Ato ishin te vetmet qe i jepnin nje fare niveli intelektual kesaj teme .Ato ishin nje fllad i fresket poetik ne kete kenete te felliqur banalizmi adoleshencial.Po megjithate une kam kohe dhe ja u rishkruaj qe te gjitha nga fillimi.
Alize a ekziston nje gje qe mund te bej qe ti te ndalosh te shkruash budalliqe te tjera te ketij lloji ne forum.
KISS KISS
BYE BYE
Nga goja ime ne vesh te Perendis
Krijoni Kontakt