Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576

Ndihmese per nje loje

Pershendetje!

Para ca kohesh fillova te mesoj mbi Macromedia Flash Player dhe fillova te eksperimentoj me kete program. Si perfundim, arrita te krijoj me sukses nje mini loje me kete program. Tashme lojen e kam ne dy skedare, nje .fla dhe nje ne .swf por do te kisha deshire qe loja te ishte ne nje skedar te vetem .exe, dhe pikerishte kjo eshte pjesa qe une ngec. Ne momentin qe dua qe keto dy skedare ti bashkangjis ne nje te vetem ne formatin execute.

Nqs keni njohuri se si mund te arrihet kjo gje, do tju lutesha te me tregonit.

Faleminderit paraprakisht
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    lol, jam i sigurt qe po te kisha kerku nai program hackeri, do i kisha marr nja 10 pergjigje

Seriozisht, sia ka njeri haberin se si mund te arrihet kthimi i dy skedareve .fla dhe .swf ne nje te vetem .exe?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Besoj se do kishe mar ndonji pergjigje po ta kishe postuar kete tek nenforumi "Arti i programimit".
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    Besoj se do kishe mar ndonji pergjigje po ta kishe postuar kete tek nenforumi "Arti i programimit".
    Ne fillim aty mendova ta postoja, por pastaj thash se meqe faza programuese ka mbaruar, te vija me mire ke "Informatikė dhe Internet" meqe informatika i permbledh te gjitha ato nenforumet...

Nejse, edhe titulli nuk eshte shume terheqes tani qe po e shof me vemendje
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

i/e regjistruar Maska e Eni Kokalari
    Anėtarėsuar
    16-06-2010
    Vendndodhja
    Gjirokaster
    Postime
    29
    Shkarko programin qe konverton SWF ne EXE ABC Amber Flash Converter eshte falas http://www.softpedia.com/progDownload/ABC-Amber-Flash-Converter-Download-74234.html
    Pasi te hapet faqja te rekomandoj te klikosh te SOFPEDIA MIRROR (US) shkarkimi nuk zgjat shume duhet te jete rreth 2 Mb do te te ndihmoje shume si program eshte shume i thjesht ne perdorim dhe konverton .SWF ne .EXE shume sakte por me .fla nuk e kam provuar ........Mbase mund ta konvertoje provoje!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eni Kokalari : 18-06-2010 mė 21:23
    "The more quieter you become, the more you are able to hear..."

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    une e di qe macromedia dreamweaver e ka opsionin e save as ose export as exe
    shikoje mire.....
    Aldi Shuli

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2010
    Postime
    2

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga P@R4nOi@C_LorD Lexo Postimin
    e di qe jam pak jashte teme por a mund te me gjeje ndonjeri nje accaunt qe te luaj lojen heroesofnewerth= heroesofnewerth.com

aty accounti duhet krijuar me ane te nje pagese por dua te di nese dikush mund te me jape nje account falas (jo ta paguaj ai po nese mundet ti beje hack)
    faleminderit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •