-
i/e regjistruar
Ju lutem cfare ilaci te blej per spondiliatrozen
Mund Te Me Ndihmoni Ju Lutem,,,
Mamaja Ime Vuan Nga Spontilatroza I DhemB Qafa ,,,i Meren Mend Po Ka Dhe Zhurme Ne Vesh,ka Vajtur Ne Mjeku Ka Pire Dhe Ilace Po Prap I Dhemb Qafa,,,,une Jam Ne Amerike Dhe Dua Ti Ble Ndonje Ilac Per Spontiliatrozen Po Nuk Di Se CFar Ti Ble CFar Ilac ,,,ju Lutem Me Ndihmoni Ne Qofte Se Dini Ndonje Ilac Pa Recete Emrin Dua,,
Shume Faleminderit Te Gjitheve Kush E LeXOn Mesazhin
Me Respekt Elaaaaaaaaaaa
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ela11 : 12-06-2010 mė 11:49
-
-
Perdor cervical collar te ketij tipi si ketu ne foto?
http://www.pavis.it/IMG/PRD/ProdottiIcona/400.jpg
-
-
Mjeku eshte me i pershtashem per keto semundje.Ilace te ketij lloji nuk besoj se jepen ne farmaci pa recete.
-
-
i/e regjistruar
Per mjekun-C'eshte paraliza,
-
-
i/e regjistruar
cervical collar
Ela, thuaji mamit te kerkoja patjeter nje cervical collar rigido ... jo te bute..Ka disa ilaēe por nuk funksionojne per kohe te gjate.. Ndersa me collarin te kalon.Ditet e para duhet ta mbaj shpesh, edhe kur fle, me kalimin e kohes do permiresohet shume...
Pastaj doja te lutesha ti kerkoje mamit te bente nje kontroll te plote pasi une nuk kam besim tek mjeket shqiptare(te ishte per to 90 % e popullsise shqiptare vuan nga spoljatrosa).
Heren e fundit qe kam patur te bej me nje mjek shqiptar ishte kur mamit i dianjostikuan nje glioblastioma (tumor ne tru)...Para se te bente skanerin, gati nje muaj para, shkonte gati ēdo dite tek mjeku per dhimbjen e kokes dhe marje mendsh..Mjeku i thoshte qe kishte spoljatroz dhe i jepte ilaēe te ndryshme qe e semuren edhe nga stomaku.Pas vdekjes se mamit kur u ktheva tek i njejti mjek per te terhequr ēertifikaten e vdekjes i keshillova mjekut te shkonte te bente nje pune tjeter pasi une(nje nxenese) dija me shume se ai.
Mjeket shqiptare jane te papergatitur
...mjere populli shqiptar qe jeton akoma aty.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt