Close
Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 100
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga woodstock Lexo Postimin
    Ok.ishte gabim, data 1998 eshte e sakt.

Kjo qe shkruan nuk eshte e sakt,nuk kane qene "trimat" e farkut,Po UCK-ja, dhe asgje nuk kane vjedh(kjo eshte ajo qe keni bere ter diten thash e theme) por ju kane mbrojte nga hajdut e juaj tere naten.Hajdut e juaj futeshin e dhe ne shtepit tuaja e nga frika as qe zeri ju degjohej...nese eshte i regjistruar ndonje antare nga tirane e qe banon afer stacionit te hekurudhes mund ta konfirmon kete qe po e them...Ju jeni vertet gra te kqija
    ti nime paske rreshkit as nuk din se cka fol e cka thu

e kot me fol me ty mjer UCK kush ka met me e mbrojt, ti vec ja prish imazhin madheshotr UCK se sen tjeter sbo, me ket goj te flliqt qe ke.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga bindi Lexo Postimin
    prap ky psikopati gabel eee mor gabel aga ,qe shan me nene e me baba, n'mos qofsh bir kurve ,po me trego se ku gjendesh e te tregoje une pastaj a ke per te share me dikend ,he nente mije nena ti shkedhefsha e te gjall e te vdekur tetan çka i ke dhe pak biles...,Hajt shaj shaj prap ,se pa te identifiku kush je nuk e la
    do ti nxjerr per hunde keto te shame .He kungull i pa pjekur, me thuaj kush je dhe ku je nese je burre ,nanen e gabelit te qelbur me kilometra, hajde takohemi ,ku te duash dhe pastaj shajme ne sy po guxove ,hajde ne tirane ose durres apo ku te duash he gabel kosove ,he mjere kosova se çfare ***** mban mbrenda .hajde o *** ,se tipat si ti ia kane nxire ftyren uçk,duke vjedhur dhe plaçkitur ne emer te saj, ti nuk ke asnje lidhje me uçk dhe trimat qe kane luftuar per lirine ekosoves ,ti je nga ajo kategori ,qe kane keqperore inifommat e uçk per te plaçkitur,phhhu stervinat e ***** ,veç plumbin e keni hallall gabel i strevinuar ,hajt se kategorin e hajnave qe keni vjedhur ne emer te uçk ,ju kemi ne shenjester dhe plumbi ju pret .mund te lihni edhe ndonje dite,por mos harroni, qe ditet i keni te numruara do ju rrjepim per s,gjalli.
    Ti ****** krej cka ke nen kulm te shtepise...ogabel hajne e cuani ju UCK ,ju jeni te tille gabelat e shqiperise,juve ju mmungon vetem fustani,gra te kqija,nuk ke mundur as shtepin tende ta mbron bre gabel,e ktu vjen trimeri me shet...kjo eshte propaganda e juaj kunder UCK-se,por sonte haptazi po e beni,sikur ti sikur ai derri-jansi..ju ka dal moti juve boja,soji i gabeleve...do e shohim kush kend e identifikon...Se une jam i identifikum nuk mshefem si grat.Ju jena ata qe shpifni me vite kunder ushtris qlirimtare...vjen ketu fyen e shane,e mandej kthehet e thote po me shajsh! Te tille jeni ju soji i gabelve..faren duhet me ju zhduk nga faqja e dheut...une shpesh vie ne tiran...do te takohemi me siguri....
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ti ****** krej cka ke nen kulm te shtepise...ogabel hajne e cuani ju UCK ,ju jeni te tille gabelat e shqiperise,juve ju mmungon vetem fustani,gra te kqija,nuk ke mundur as shtepin tende ta mbron bre gabel,e ktu vjen trimeri me shet...kjo eshte propaganda e juaj kunder UCK-se,por sonte haptazi po e beni,sikur ti sikur ai derri-jansi..ju ka dal moti juve boja,soji i gabeleve...do e shohim kush kend e identifikon...Se une jam i identifikum nuk mshefem si grat.Ju jena ata qe shpifni me vite kunder ushtris qlirimtare...vjen ketu fyen e shane,e mandej kthehet e thote po me shajsh! Te tille jeni ju soji i gabelve..faren duhet me ju zhduk nga faqja e dheut...une shpesh vie ne tiran...do te takohemi me siguri....
    ngo ktu ti far muti

kur t eme nijsh mu tu sha UCK un vet ta api alltin ti me me vra mos em shtin mu fjal qe si tham kurr pis i *****.

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ti nime paske rreshkit as nuk din se cka fol e cka thu

e kot me fol me ty mjer UCK kush ka met me e mbrojt, ti vec ja prish imazhin madheshotr UCK se sen tjeter sbo, me ket goj te flliqt qe ke.
    Une goje te flliqt! Dhe nuk po di se cka po flase? edhe pasna rrshite?Po a nuk ishe ti qe mu drejtove,me "UCK-ja ka kalle e ka djeg ne shqiperi"? une asgje nuk pata me ty!
    Une te tregova ndodhite e vertete qe jane ndodhe ne Tirane....nuk dua me teper te zgjase,se do t'ju kisha bere horr...turp i madh per ju...
    Surata te njejte keni,gadi se te gjithe ju nga shqiperia,spari ofendoni e shani,e mandej kur t'ju kthehet,filloni te beheni te edukum dhe akuzoni anen e kundert per sharrje...kur as ajo nuk ju pin uje,atehere filloni me shit trimni...hec bre mos e zgjate me shume...mos u mundo me la shure me m.ut
    p.s. Per flliqana ,vertet jam i flliqt

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Une goje te flliqt! Dhe nuk po di se cka po flase? edhe pasna rrshite?Po a nuk ishe ti qe mu drejtove,me "UCK-ja ka kalle e ka djeg ne shqiperi"? une asgje nuk pata me ty!
    Une te tregova ndodhite e vertete qe jane ndodhe ne Tirane....nuk dua me teper te zgjase,se do t'ju kisha bere horr...turp i madh per ju...
    Surata te njejte keni,gadi se te gjithe ju nga shqiperia,spari ofendoni e shani,e mandej kur t'ju kthehet,filloni te beheni te edukum dhe akuzoni anen e kundert per sharrje...kur as ajo nuk ju pin uje,atehere filloni me shit trimni...hec bre mos e zgjate me shume...mos u mundo me la shure me m.ut
    p.s. Per flliqana ,vertet jam i flliqt
    shko e lexoje ne ni her cka thash.

thash FARKU e jo UCK

mos do me krahasu UCK e levdishme t'Adem jasharit me Farkun e flliqt t'coftines e bukoshit?

me 14 shtator Farku e kalli tiranen.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ahahahaha ne ket se paskam ni naj here lol

paska mbrojt UCK tiranen prej hajnave, po uck ne 28 nentor 1997 dul publik mor.

munesh me than qe "trimat" e FARKUT iu mshun tiranes me 14 shtator 1998 i slan shitore pa vjedh e kall, per saliun
    hajt kallxom ku u sha UCK ktu

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    hajt kallxom ku u sha UCK ktu
    Kqyr ti drejansi,Une isha duke treguar per UCK-ne kur naten mbronte rrethin nga hajnat ne rrethin afer stacionit te trenit...ti erdhe dhe "ahahahaha ne ket se paskam ni naj here lol paska mbrojt UCK tiranen prej hajnave, munesh me than qe "trimat" e FARKUT iu mshun tiranes me 14 shtator 1998 i slan shitore pa vjedh e kall, per saliun."

Kjo tregon se, Nuk e paskan mbrojt.dhe se dyti shfrytzon tani farkun per ta treguar tezen tende se ushtaret nga kosova paskan ndjeg a kall shqiperin!!! e jo qe UCK-ja ka mbrojte ndokend...dhe cinizmin qe e perdore ne ate te qeshur behen sheme gjera te kjarta...

Por une tye prap asgje nuk te thash,vetem se,konfirmoni kete qe po ju them nga njerez qe jetojne afer hekurudhes..kaq.Cka nderhyne ti me shamje???

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Kqyr ti drejansi,Une isha duke treguar per UCK-ne kur naten mbronte rrethin nga hajnat ne rrethin afer stacionit te trenit...ti erdhe dhe "ahahahaha ne ket se paskam ni naj here lol paska mbrojt UCK tiranen prej hajnave, munesh me than qe "trimat" e FARKUT iu mshun tiranes me 14 shtator 1998 i slan shitore pa vjedh e kall, per saliun."

Kjo tregon se, Nuk e paskan mbrojt.dhe se dyti shfrytzon tani farkun per ta treguar tezen tende se ushtaret nga kosova paskan ndjeg a kall shqiperin!!! e jo qe UCK-ja ka mbrojte ndokend...dhe cinizmin qe e perdore ne ate te qeshur behen sheme gjera te kjarta...

Por une tye prap asgje nuk te thash,vetem se,konfirmoni kete qe po ju them nga njerez qe jetojne afer hekurudhes..kaq.Cka nderhyne ti me shamje???
    ani ani qysh t'thush ti

ti vet e pranove se vitin e the gabim, plus qe un kurr skam ni se UCK paska mbrojt tiranen kur kosova kishte navoj ma shum se tirana per mbrojtje se ishte nan serbi, po ti po e dijshe ani. ti vet po e qet veten ne pozit te njet me brarat, drenickaun e shum e shum laphera rugaovista qe thojn te njejten qe thu ti se UCK spaska luftu en kosov po kan net nper tiran, kur e verteta sht krejt ndryshe.

kurse sa per farkun e di 100% te sigurt ket informacion ndash te te vij mir ndash keq.

kalofsh mir

Anëtarësuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    ani ani qysh t'thush ti

ti vet e pranove se vitin e the gabim,

Po e kisha shkrruar gabim.

plus qe un kurr skam ni se UCK paska mbrojt tiranen kur kosova kishte navoj ma shum se tirana per mbrojtje se ishte nan serbi,

Shih,kjo qe tani thua eshte thash e theme te njerezve qe nuk e duan UCK-ne.Une,prap po e perserise,Nji pjese e ushtreve te UCK-se kane qene nje period prej dy tre javessh aty ne afersi te hekurudhes.. dhe keto ngjarrje kane ndodh Jo se Uck-ja ka ardhur prej kosove me mbrojte Tiranen.

po ti po e dijshe ani. ti vet po e qet veten ne pozit te njet me brarat, drenickaun e shum e shum laphera rugaovista qe thojn te njejten qe thu ti se UCK spaska luftu en kosov po kan net nper tiran, kur e verteta sht krejt ndryshe.

Kjo asgje nuk ka te beje me luften e UCK-se ne Tirane.

kurse sa per farkun e di 100% te sigurt ket informacion ndash te te vij mir ndash keq.

Kete e di fort mire edhe une

kalofsh mir
    Edhe ti kalo mire

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Ta kam thene ,mos çaj pordhe me sakic neper internet ,si raspie...,po hajde takohemi ku te duash dhe kur te duash, ne qofte se je burre ,dhe aty trego trimrin tende.

Faqja 10 prej 10 FillimFillim ... 8910

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •