Ti ****** krej cka ke nen kulm te shtepise...ogabel hajne e cuani ju UCK ,ju jeni te tille gabelat e shqiperise,juve ju mmungon vetem fustani,gra te kqija,nuk ke mundur as shtepin tende ta mbron bre gabel,e ktu vjen trimeri me shet...kjo eshte propaganda e juaj kunder UCK-se,por sonte haptazi po e beni,sikur ti sikur ai derri-jansi..ju ka dal moti juve boja,soji i gabeleve...do e shohim kush kend e identifikon...Se une jam i identifikum nuk mshefem si grat.Ju jena ata qe shpifni me vite kunder ushtris qlirimtare...vjen ketu fyen e shane,e mandej kthehet e thote po me shajsh! Te tille jeni ju soji i gabelve..faren duhet me ju zhduk nga faqja e dheut...une shpesh vie ne tiran...do te takohemi me siguri....
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Une goje te flliqt! Dhe nuk po di se cka po flase? edhe pasna rrshite?Po a nuk ishe ti qe mu drejtove,me "UCK-ja ka kalle e ka djeg ne shqiperi"? une asgje nuk pata me ty!
Une te tregova ndodhite e vertete qe jane ndodhe ne Tirane....nuk dua me teper te zgjase,se do t'ju kisha bere horr...turp i madh per ju...
Surata te njejte keni,gadi se te gjithe ju nga shqiperia,spari ofendoni e shani,e mandej kur t'ju kthehet,filloni te beheni te edukum dhe akuzoni anen e kundert per sharrje...kur as ajo nuk ju pin uje,atehere filloni me shit trimni...hec bre mos e zgjate me shume...mos u mundo me la shure me m.ut
p.s. Per flliqana ,vertet jam i flliqt
Kqyr ti drejansi,Une isha duke treguar per UCK-ne kur naten mbronte rrethin nga hajnat ne rrethin afer stacionit te trenit...ti erdhe dhe "ahahahaha ne ket se paskam ni naj here lol paska mbrojt UCK tiranen prej hajnave, munesh me than qe "trimat" e FARKUT iu mshun tiranes me 14 shtator 1998 i slan shitore pa vjedh e kall, per saliun."
Kjo tregon se, Nuk e paskan mbrojt.dhe se dyti shfrytzon tani farkun per ta treguar tezen tende se ushtaret nga kosova paskan ndjeg a kall shqiperin!!! e jo qe UCK-ja ka mbrojte ndokend...dhe cinizmin qe e perdore ne ate te qeshur behen sheme gjera te kjarta...
Por une tye prap asgje nuk te thash,vetem se,konfirmoni kete qe po ju them nga njerez qe jetojne afer hekurudhes..kaq.Cka nderhyne ti me shamje???
ani ani qysh t'thush ti
ti vet e pranove se vitin e the gabim, plus qe un kurr skam ni se UCK paska mbrojt tiranen kur kosova kishte navoj ma shum se tirana per mbrojtje se ishte nan serbi, po ti po e dijshe ani. ti vet po e qet veten ne pozit te njet me brarat, drenickaun e shum e shum laphera rugaovista qe thojn te njejten qe thu ti se UCK spaska luftu en kosov po kan net nper tiran, kur e verteta sht krejt ndryshe.
kurse sa per farkun e di 100% te sigurt ket informacion ndash te te vij mir ndash keq.
kalofsh mir
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt