Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    me duket se ne vitin 90' te gjithe shqiptaret ishin studenta..kedo qe pyet sot te thote se ka qene student i 90'..nje pjese e mire kane qene duke levruar arat apo duke kullotur bagetine dhe sot na dalin stodenta dhjetori..
    Ashtu eshte Malok, por une skam nevoje te shtirem (dhe ske pse me ofendon duke me aluduar per genjeshtar !!!), e permenda sepse ju pergjigja pyetjes qe mu be mua personalisht. Shume nga ish profesoret e mi dhe bile edhe shoket e mi Studente u bene deputete, ministra e deri kryeministra ... nderkohe qe une rri ketu dhe q. trute me nje debil si puna jote ...
    Them se kjo eshte prove e mjaftueshme se nuk mund te mburrem me ish Student i 90-es, per tu mburrur jane ata qe perfituan. Una isha, jam dhe do mbetem idealist.

Kam vene re qe te duket vetja i zgjuar - por duke mbrojtur debilin me te madh te te gjithe kombit smund te jesh gje tjeter vecse nje debil i vogel.

Po, Adem, mos u merr me Politike - lere te pjer.dhe Gomar Sala dhe ti vije era ky kerrici i Mulosmanit (me kupton mire mua Ti Malok se ku e kam fjalen, apo jo ...)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Traktoristi : 13-06-2010 më 18:19

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Traktoristi Lexo Postimin
    Ashtu eshte Malok, por une skam nevoje te shtirem (dhe ske pse me ofendon duke me aluduar per genjeshtar !!!), e permenda sepse ju pergjigja pyetjes qe mu be mua personalisht. Shume nga ish profesoret e mi dhe bile edhe shoket e mi Studente u bene deputete, ministra e deri kryeministra ... nderkohe qe une rri ketu dhe q. trute me nje debil si puna jote ...
    Them se kjo eshte prove e mjaftueshme se nuk mund te mburrem me ish Student i 90-es, per tu mburrur jane ata qe perfituan. Una isha, jam dhe do mbetem idealist.

Kam vene re qe te duket vetja i zgjuar - por duke mbrojtur debilin me te madh te te gjithe kombit smund te jesh gje tjeter vecse nje debil i vogel.

Po, Adem, mos u merr me Politike - lere te pjer.dhe Gomar Sala dhe ti vije era ky kerrici i Mulosmanit (me kupton mire mua Ti Malok se ku e kam fjalen, apo jo ...)
    e ke ngaterru pak emrin tim..une jam malsori jo maloku..nejse ju fushoreve jua mesoj xhaxhi nje emer te tille per te share sepse vetem sharja ju ka mbetur ..

nuk e di ku te ofendova..nuk e di pse te djegu..kam shkruar dicka me siper por nuk e kisha vetem per emrin tend..se te them te drejten na e qane by.then studentat gjoja te dhjetorit..o te keqen e ketyre studentave..nje e dy e te thone se ja kam qene student dhjetori une..e cbene keta studente dhjetori..nje vere ne uje..elita e tyre po..ndryshoi sistemin ..po ato merhumshit qe rrinin ne tavolinen e fundit ( siq mund te kesh ndenjur ti ) veq se ngrohnin vendin o traktoorist..dhe nuk ke asnje merite ti e as ata qe thirreni se jeni studenta dhjetori..se po te kishit ndonje merite sot nuk do ishe traktorist..hera e pare qe degjoj nje traktorist me shkollim te larte...
    duke pare mllefin qe ke dhe ofendimet e ulta qe ben nuk besoj fare se ke qene student..sepse te kesh qene student ke marre nje kulture..dhe kjo qe paraqet ti veq kulture nuk mund te jete..ndoshta te ka mesuar balta e myzeqese qe si traktorist qe je e ke punuar dhe levruar..megjithese lalet e myzeqese nuk shquhen shume per trima ..nga kjo me duket se ke mbete ne profesionin e traktoristit dhe nuk u ngjite dot atje ku dikush tjeter i dhjetorit u ngjit ..dhe sot shane ata qe e bene dhjetorin dhe ne shpine te tyre na shan edhe ne..

nejse kaq kulture mund te presesh nga nje traktorist..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 14-06-2010 më 09:05
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    .se te them te drejten na e qane by.then studentat gjoja te dhjetorit..o te keqen e ketyre studentave..nje e dy e te thone se ja kam qene student dhjetori une..e cbene keta studente dhjetori..nje vere ne uje..elita e tyre po..ndryshoi sistemin ..

ke mbete ne profesionin e traktoristit dhe nuk u ngjite dot atje ku dikush tjeter i dhjetorit u ngjit ..dhe sot shane ata qe e bene dhjetorin dhe ne shpine te tyre na shan edhe ne..
    Kur lexoj kete postimin tend: "na e qane by.then studentat gjoja te dhjetorit..", jo vetem kuptoj se ke te drejte te me besh mua moral per kulturen por edhe kam bindjen se shprehja "dhi e zgjebosur me bishtin perpjete" eshte synonim per kulturen tende. "Veq" vazhdo te flasesh, nuk eshte rastesor dallimi midis "Malok" dhe "Malesor", cte keqe ka qe ti hyn te Malok ??
    Kthjellohu dhe mos e genje veten per te zgjuar, sepse kur shkruan "e cbene keta studente dhjetori..nje vere ne uje..elita e tyre po..ndryshoi sistemin .." - zere se ke ngritur lart teseren e Budallallekut.
    Sitemin o Tra.p, e ndryshoi Koha, Shoqeria, Perendimi etj etj (gjera qe ti sigurisht nuk i kupton) dhe merita nuk i takon totalisht Studenteve apo intelektualeve apo te burgosurve politike, apo apo ....

Kurse kur shkruan "nuk u ngjite dot atje ku dikush tjeter i dhjetorit u ngjit ..dhe sot shane ata qe e bene dhjetorin dhe ne shpine te tyre na shan edhe ne.." verteton qarte se je nje hajvan i vertete.
    Saliu u ngjit prej dhjetorit ???? Nuk e dija kete. As qe eshte mire te ngjitesh ne skuadren e hajduteve nuk e dija.
    "ne shpine te tyre na shan edhe ne.." - ooo cfare Tra.pi qe je o i shkrete - po kush ta por.dhi ty more ?? Po ti je cope mishi me dy sy mor i mjere. Dhe askush nuk ka ngene te merret me ty - ti je nje hic (ashtu si edhe une !!! edhe une askushi jam, thjesht nje Shqiptar jam, as me shume dhe as me pak.)

Per ta mbyllur, une personalisht shaj Sali Gomarin qe po na shkaterron vendin qe prej 20 vitesh dhe jo ty (cfaj kam une qe ty te djeg dhe del e pellet me te madhe)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Traktoristi : 15-06-2010 më 14:15

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

e mo traktorist..

punues balte ngelesh ..traktorist ma...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •