Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    [ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Une thjesht tua te te tregoj qe media qe te solla, jep lajme te paanshme, qe dhe i shajne, dhe i mbrojne amerikanet.

Amerika eshte ne Afganistan me lejen e qeverise afgane.

se di sme ben pershtypje qe ti besoj kti lajmi si do qoft ky osht mendimi im..
    dhe deshta te kyqem te ky komenti ktu
    "Amerika eshte ne Afganistan me lejen e qeverise afgane."
    nuk do me than i nderuar qe masi e ka lan qeveria te ket mire.. te lutem se populli osht shum tu hek..
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Citim Postuar më parë nga f.Tahiri Lexo Postimin

se di sme ben pershtypje qe ti besoj kti lajmi si do qoft ky osht mendimi im..
    dhe deshta te kyqem te ky komenti ktu
    "Amerika eshte ne Afganistan me lejen e qeverise afgane."
    nuk do me than i nderuar qe masi e ka lan qeveria te ket mire.. te lutem se populli osht shum tu hek..
    Ashtu sic po hek dhe populli shqiptar me qeverite qe zgjedh. Po as neve as atyre, sua ka fajin Amerika qe zgjedhin qeveri koti.

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Ashtu sic po hek dhe populli shqiptar me qeverite qe zgjedh. Po as neve as atyre, sua ka fajin Amerika qe zgjedhin qeveri koti.
    ka faj ka faj edhe amerika i nderuar.. jam duke e kerkuar nje video... dhe shpresoj se sdo te me zhgenjesh dhe do ta shikosh, eshte per luftetaret amerikan ne irak.. dhe e shef se sa reale osht lufta qe bejn ata.. dhe si e paraqesin medita.
    t'pershendes te deshiroj qdo te mire.
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Citim Postuar më parë nga f.Tahiri Lexo Postimin
    ka faj ka faj edhe amerika i nderuar.. jam duke e kerkuar nje video... dhe shpresoj se sdo te me zhgenjesh dhe do ta shikosh, eshte per luftetaret amerikan ne irak.. dhe e shef se sa reale osht lufta qe bejn ata.. dhe si e paraqesin medita.
    t'pershendes te deshiroj qdo te mire.
    Me nje video krijon opinionin per luften ti?

Gjithashtu eshte teme per Afganistanin, jo Irakun.

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Gjithashtu eshte teme per Afganistanin, jo Irakun.
    ups gabim.. per afganistani/irakun..
    t'pershendes

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •