Tiranë, pranga babait abuzoi seksualisht të bijën 9 vjecare
TIRANE- Policia e Tiranës arrestoi paraditen e djeshme një 39-vjeçar të akuzuar për abuzime seksuale me të bijën 9-vjeçare. Genc Mullaymeri, baba i tre fëmijëve, ku më e madhja ishte 9-vjeçarja, është siguruar në ambientet e izolimit të drejtorisë së Policisë së Tiranës. Dëshmia e vajzës së mitur, marrë në prani të së ëmës dhe psikologes, si dhe raporti i mjekut ligjor, përbëjnë dy provat më të rëndësishme për prangosjen e Mullaymerit- shkruan sot Gazeta Shqiptare.
39 vjecari mësohet se ka mohuar akuzën, por nuk ka përjashtuar faktin se kthehej i dehur në banesë dhe se në disa raste ushtronte dhunë ndaj së shoqes dhe fëmijëve.
Nga dëshmia e të miturës abuzimet seksuale ndodhnin pikërisht momentet kur e ëma nuk ishte në shtëpi dhe i ati kthehej i dehur.
Bashkangjitur me procesin ku Mullaymeri akuzohet për incestin me vajzën 9 vjeçe, policia ka përgatitur edhe kërkesë-padinë për mbrojtje të menjëhershme të së shoqes dhe tre fëmijëve. Largimi i Mullaymerit në qelitë e izolimit ka bërë që tre fëmijët me të ëmën të qëndrojnë të vetëm në shtëpinë në Vaqarr, por edhe nëse gjykata do të jepte ndonjë masë më të lehtë sigurie, 39-vjeçari nuk do mundej të kthehej në banesë.
Krijoni Kontakt