Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Tiranë, pranga babait abuzoi seksualisht të bijën 9 vjecare

Tiranë, pranga babait abuzoi seksualisht të bijën 9 vjecare

TIRANE- Policia e Tiranës arrestoi paraditen e djeshme një 39-vjeçar të akuzuar për abuzime seksuale me të bijën 9-vjeçare. Genc Mullaymeri, baba i tre fëmijëve, ku më e madhja ishte 9-vjeçarja, është siguruar në ambientet e izolimit të drejtorisë së Policisë së Tiranës. Dëshmia e vajzës së mitur, marrë në prani të së ëmës dhe psikologes, si dhe raporti i mjekut ligjor, përbëjnë dy provat më të rëndësishme për prangosjen e Mullaymerit- shkruan sot Gazeta Shqiptare.
    39 vjecari mësohet se ka mohuar akuzën, por nuk ka përjashtuar faktin se kthehej i dehur në banesë dhe se në disa raste ushtronte dhunë ndaj së shoqes dhe fëmijëve.

Nga dëshmia e të miturës abuzimet seksuale ndodhnin pikërisht momentet kur e ëma nuk ishte në shtëpi dhe i ati kthehej i dehur.

Bashkangjitur me procesin ku Mullaymeri akuzohet për incestin me vajzën 9 vjeçe, policia ka përgatitur edhe kërkesë-padinë për mbrojtje të menjëhershme të së shoqes dhe tre fëmijëve. Largimi i Mullaymerit në qelitë e izolimit ka bërë që tre fëmijët me të ëmën të qëndrojnë të vetëm në shtëpinë në Vaqarr, por edhe nëse gjykata do të jepte ndonjë masë më të lehtë sigurie, 39-vjeçari nuk do mundej të kthehej në banesë.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-06-2010
    Postime
    2
    Gjyna se jemi dhe SHQIPTARË duhet të vndosim karrigen elektrike

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Nje ngjarje tjeter per faqe te zeze...

Abuzimi me të miturin, familja kërkon mbrojtje

ELBASAN- Të tronditur psikologjikisht pasi kanë mësuar të ëvrtetën nga fëmija vetëm 6 vjec, i cili është bërë viktimë e përdhunimit nga një 23 vjecar Mandi Doda prindërit e vogëlushit kërkojnë ndihmën e një psikologu për të marrë veten pas traumës.

“Përpara disa ditësh më tregoi fëmija për këtë gjë. Më tha që i kishte lidhur duart e kishte abuuar me të, ndërsa i kishte dhënë dhe 1 mijë lekë e i kishte thënë se nëse do të tregonte do ta vriste.” tregon babai i të miturit.

Familja rome e varfër e gjendur në këtë situatë të rëndë bën thirrje për mbrojtje nga shteti pasi ndihen të kërcënuar.

“Shteti të më mbrojë , se jam një vukara nuk dua të kem probleme me familjen e tij. Kam frikë mos më vrasin se unë shkoj për të punuar në Peqin e Gjirokastër, kma frikë mos më kapin fëmijët e më vrasin nusen.” vazhdon më tej babai.

I mituri nuk kishte treguar tek prindërit derisa nëna e tij ka konstatuar se 6-vjecari kishte probleme. Menjëherë ajo e ka dërguar në spitalin kirurgjik ku është vizituar nga mjeku roje Alban Hoxha i cili gjithashtu ka konstatuar se vogëlushi kishte dëmtime fizike si pasojë e dhunës seksuale.
    Për shkak të mungesës së denoncimit nga ana e mjekut i cili vizitoi 6-vjecarin, policia e ka prangosur atë nën akuzën moskallëzim të krimit.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    edhe nje marri nga marrinat e shumta qe po degjohen ,dhashte zoti qe kjo te mos jete e vertete kete nuk e bene as kafsha , nganjeher mendoj se xhaxhai kishte te drejte ndoshta po gaboj por .,,,

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

krejt fajet i ka albo...

krejt fajet i ka albo..si administrator i kesaj faqeje ai duhet tua beje te ditur te gjithe atyre qe deshirojne te diskutojne ne forum se ky forum ka per objekt diskutimi njerezit e jo kafshet..ky eshte forum njerezore..te tilla gjera nuk i bejne njerezit por kafshet e si te tilla nuk kan vend ne nje forum njerezor..te levizen te forumet kafsherore....apo albo te predore gersheret dhe tja prese si atij kafshes edhe shkrimin e sjelle ketu...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Qfar dreqin po ndodh more, kjo sikur eshte kthyer ne smundje ngjitese, perdit ndegjon kso flliqsira.

Un mendoj se duhet te aprovohet ligji : "Rjepje lekure per se gjalli"
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Dicka qe smund ta emagjinoj qe ekzistoj njerez te tille
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Dhe une se mendoj kurre qe ka burra kaq te felliqur,mos te persin qe ta denoje zoti por ta varin ne sekond dhe mos te kete njeri meshire per te
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    deri se voni identifikohesha si dardan ,po ata te noteris nuk ma njihnin identitetin tim., djalli leti marri. Vdiq Ai i madhi prej me te mdhajve
    Ah more Xhaxhi
    Ku na lere !
    Eja po te presim dit e nat
    se ky popull spo rri rehat.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Altin_Malaj Lexo Postimin
    Gjyna se jemi dhe SHQIPTARË duhet të vndosim karrigen elektrike
    pikrishte kete duhet te bejme ,se perndryshe nuk i ve fre dot ktyre monstrave...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •