Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12

Tema: HTC Desire!

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Nuk tė thash se unė e kam Desire. Tė tregova qė njė shok i imi e paguan aq. Kėtu ka sezona kur i merr shumė lirė dhe tash verės si ēdo vit kėtu i lirojnė ēmimet.

Sa pėr HTC Desire, qė e ki nė orange.at Po ta paguash online, ke disa gjera qė i merr papare, por ēmime i telefonit qenka rrit per 129 Euro me tepėr por ka dhe njė opsion tjetėr qė nė webfaqe nuk shkruhen, po tė jesh nėn moshėn 27 vjeēe (pėr student janė bere) ke 20% me lire. ... ti po nuk besove te bej foto te faktures qė e paguan shoku im, ndėrsa tė timen po tė postoje me poshtė qė tė tė mbushet mėndja se nuk tė "fryhem", vetėm tė tregova se kėtu me lirė janė por merre si tė duash, e sa pėr atė punėn bashkė, harroje...

http://img63.imageshack.us/img63/6562/68839853.jpg

Phiii.. kėrkojnė ndihmė edhe pastaj thonė mos fol...ēudi si i merrni tė gjitha sikur lavdėrohet dikush... ty do tė tė lavdėrohem kur tė blejė T-mobile
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 11-06-2010 mė 12:40
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e gt2xf
    Anėtarėsuar
    02-02-2007
    Vendndodhja
    Northern Europe
    Postime
    272
    ...po e kuptoj qe ka ulje cmimi per studenta dhe ka ulje speciale cmimesh!
    Edhe per receipt ska nevoje se nuk eshte se nuk te besoj ske problem!

Se pari nuk kerkova ndihme nga kerkush e sidomos nga ty. (Megjithate te falenderoj per informimin ne atje sic edhe te kam falenderu ne mesazhet e me parshme)
    Vetem pyeta nese din ndokush ndonje website. Nuk thashe se kerkoj ndihme por vetem pyeta, per me teper nuk kerkova ndihmen tende.
    Sa per paragjykim nuk e kam si shiptaret e tjere qe te paragjykojne, por vetem se thashe mos e fryj infon por fjala fryj ka dashe then ne thonjeza....

Se dyti fjalet e mia nuk ishin ofenduese apo sulmuese apo te kesaj natyre....

Sa per propozimin tim nuk eshte problem fare ti ishe i fituari edhe nqs behej...
    Une sapo e e kam ba order HTC dhe po gjeta me lire do e cancel e marr aty ku eshte mi lire.....
    Ai qe paragjykon je ti qe thua se : "ty do tė tė lavdėrohem kur tė blejė T-mobile "....
    Kur kisha une T-Mobile USA subscription ti ndohta as ne Audstri nuk ke qene apo se kishe fitu azilin hala...

Kalofsh mire,

Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin
    Nuk tė thash se unė e kam Desire. Tė tregova qė njė shok i imi e paguan aq. Kėtu ka sezona kur i merr shumė lirė dhe tash verės si ēdo vit kėtu i lirojnė ēmimet.

Sa pėr HTC Desire, qė e ki nė orange.at Po ta paguash online, ke disa gjera qė i merr papare, por ēmime i telefonit qenka rrit per 129 Euro me tepėr por ka dhe njė opsion tjetėr qė nė webfaqe nuk shkruhen, po tė jesh nėn moshėn 27 vjeēe (pėr student janė bere) ke 20% me lire. ... ti po nuk besove te bej foto te faktures qė e paguan shoku im, ndėrsa tė timen po tė postoje me poshtė qė tė tė mbushet mėndja se nuk tė "fryhem", vetėm tė tregova se kėtu me lirė janė por merre si tė duash, e sa pėr atė punėn bashkė, harroje...

http://img63.imageshack.us/img63/6562/68839853.jpg

Phiii.. kėrkojnė ndihmė edhe pastaj thonė mos fol...ēudi si i merrni tė gjitha sikur lavdėrohet dikush... ty do tė tė lavdėrohem kur tė blejė T-mobile
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga gt2xf : 11-06-2010 mė 12:52

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •