Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-03-2010
    Postime
    28

A do vazhdonit tė donit edhe pse keqtrajtoheni ?

Ndodh pavaresisht se eshte e gabuar. Per motive te ndryshme nuk mund te jem gjithmone i mire. Cfare me ofendon nuk mund te bej sikur nuk ka ndodhur asgje. Kur nuk me jep ate qe meritoj gjithmone ia kam bere te qarte se mund te shkoje po te doje. Kurse njehere mu mbush mendja top qe ti jepja fund dhe i thashe te ikte se nuk ja vlente si femer.
    A do te vazhdonit ta donit me dike nese do te trajtoheshit keq si fizikisht dhe psikologjikisht, nese qellimi i tij do ishte thjesht tju perdorte seksualisht, nese do tju tradhetonte sa here te donte, apo te nderpriste direkt lidhjen me ju sa ti thonit qe per momentin nuk njihemi mire prandaj eshte heret per te bere seks, apo dhe keqtrajtime fizike ku di une.
    Meqe dihet se gocat ndonjehere ndryshe flasin ndryshe mendojne, vlen shume edhe mendimi i meshkujve se cndodh ne kte situate.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ne qofte se ajo ushtron dhune mbi mua,gjeja e pare qe do bej eshte ta denoncoj ne polici.Me pas do rregjistrohem ne shoqaten e meshkujve te dhunuar.Gjate kohes qe ajo do vuaje denimin une do rehabilitohem.Me pas,kur ajo te kete dale nga burgu e ndergjegjesuar per gabimin qe ka bere,dhe une te jem rehabilituar plotesisht,mendoj se do t'i rikthehemi lidhjes tone...

Darness Maska e Lilo-Ila
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    82
    hmmm.....tem interesante.....po dhuna e shprehur ne cfardo forme nuk vie ne shprehje te tolerohet pa arsye nga asnjera ane.

ehh kjo dhuna e femrave ndaj meshkujve eshte paksa moderne(e koheve te fundit)-kuptohet denoncimi i rasteve te tilla,se me pare meshkujt nga frika e gjykimit te te tjerve nuk merrnin guximin te tregonin .
    You are UNIQUE just like everyone else...

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Duke qene se thuhet "kush te rreh te do" e une nuk e meritoj aq shume dashuri, keshtu qe do ndihesha keq nese dikush do me donte aq shume e do ndahesha nga ndjesia e fajit qe nuk ishin gjerat reciproke e dashuria ime nuk qe aq e paskajshme sa e tij.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Dhuna fizike eshte dicka qe nuk duhet lejuar ne nje lidhje .Sa per ate psikologjike gjithkush prej nesh e ka perdorur ndaj partnerit per te arritur qellimin e vet.Ndonjehere eshte e domosdoshme.
    Sa per rastin qe kur na teket i them te ndahemi eshte dicka e pahijshme.Nje lidhje e tille nuk ka fund te mire.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    nese nje njeri te keqtrajton vazhdimisht nuk ja vlen te jetohet me te mirpo nese kjo ndodh nje her ne 10 vite kjo mendoj se duhet falur sepse ne nuk jemi engjuj por krijesa te dobta te cilet ne disa raste nuk mundemi te kontrollojm veten ton por nganjeher ndodh qe te ofendojm dhe te godasim partnerin

me njeriun qe te keqtrajton fizikisht dhe psiqikisht i cili vazhdimisht te keqtrajton pa ndonje arsyje por vetem qe nervozohet jasht shtepis e ne shtepi shfryhet mbi gruan tij nuk ja vlen te jetohet me te
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    mbasi i takoj gj.mashkullore normal e kisha dashur ende, duhet me shume tolerance nga ana ime dhe gjithmon ne perpjekje per ta ndihmuar mirpo nuk e di se nese burri keqtrajton gruan nese ajo e kish dashur (s'besoj) ...megjithese larg asaj

ps ; mos beni kesilloj pyetje negative sepse dhuna as qe duhet te vie konsiderim ne familje.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    nese mund te me rrihte !!! po do e doja edhe me shume gjithmone NESE MUND !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Nqs i dashuri do me keqtrajtonte nuk do e doja me , thjesht do e urreja dhe do prisja rastin
    t'ia shperbleja :-D
    Jeto sot se neser nuk i dihet

. Maska e illyrian rex
    Anėtarėsuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Nese fillon keqtrajtimi duhet te pasoj ndarja e menjehershme.
    Ka shume njerez qe jane ne gjendje te perballen me keqtrajtim cdo dite dhe nuk e marrin vendimin per shkeputje te lidhjes.
    Kete nuk e bejne nga dashuria, por nga halli se cka do te flasin te tjeret pastaj.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •