Close
Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 169
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    pritni kufomat tani? deri tani shqiptaret kane pastruar kepucet e ushtareve amerikan dhe te natos tani do pastrojne njeri tjetrin.

se e kenaqen shqiperine dhe do shkojne te shpetojne afganistanin hahahah

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Qka mbon me kesh ma se shumti është se i quani njerzit terorrista.. dhe spo mund ta kuptoj.
    Si do te reagonim ne nese dikush do te na sulmonte ne "Kosov apo Shqipër" dhe ne nese do ti kundershtonim.. a kishte qen e drejt me na qujt neve terrorista.. pha.

Nejse aj so fort per mu qudit edhe UQK shkit i kan qujt terrorista..
    All-llahu ju dhasht hakun.. te gjithve AMIN.
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Goditja Lexo Postimin
    Eshte nje hap i arritjeve te medha. Ushtria Shqiptare merr pjese ne operacione ushtarake jashte vendit, duke luftuar terrorizmin dhe duke siguruar liri, per te tjeret.Kjo eshte nje krenari,
    Kombetare dhe nje siguri me e madhe per Shqiptaret edhe per njerezimin lufta ndaj se keqes ne te cilen jane kyqur me seriozitet edhe Shqiptaret.Ne kete rast merita i takon popullit tone dhe asnje politikani e politike.Uroj qe Ushtria Shqiptare te mos kete viktima dhe ta perfundoje;me sukses misionin e saj kombetar-historik qe ka nisur.
    Respekte

edhe nje dua te ceke se ushtria shqiptare luften a ka pa vetem ne libra teorike dhe ushtrime ne vend e tash do tju vjen koha edhe te ushtrojn ne Praktike reale. Kjo don te thot se do kemi ne te ardhmen gjeneral me eksperienc Lufte, Ju uroj shum fat dhe shendet gjat gjith jetes se tyre dhe per gjdo dit dot ti lutem Zotit ti mbroj nga e keqja.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin
    pritni kufomat tani? deri tani shqiptaret kane pastruar kepucet e ushtareve amerikan dhe te natos tani do pastrojne njeri tjetrin.

Normal se do te ket viktima, por si te na mbroj neve nje ushtri apo gjeneral qe nuk ka eksperienc Luftarake.

Edhe do te ket krah ushtirn me te fuqishme dhe me moderrne ne Bote

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Ishalla nuk na sjellin ndonje video ketu te trimave arabe duke vrare ushtare shqiptare.

Trimave Arab, ncncncncnc!!!!????

Citim Postuar më parë nga muslimani72 Lexo Postimin

Jo, shpresojme qe te kthehen te gjithe shendoshe e mire. Jemi me shqiptaret.

Citim Postuar më parë nga f.Tahiri Lexo Postimin
    Qka mbon me kesh ma se shumti është se i quani njerzit terorrista.. dhe spo mund ta kuptoj.
    Si do te reagonim ne nese dikush do te na sulmonte ne "Kosov apo Shqipër" dhe ne nese do ti kundershtonim.. a kishte qen e drejt me na qujt neve terrorista.. pha.

Nejse aj so fort per mu qudit edhe UQK shkit i kan qujt terrorista..
    All-llahu ju dhasht hakun.. te gjithve AMIN.
    "Sulmuan" edhe ne Kosove ata.

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    "Sulmuan" edhe ne Kosove ata.
    ketë e ndegjova ngati.. pe shoh se paske njohuri te madhe a bon ta di emrin dhe vendin ku sulmuan !
    Jezusi (Isai a.s) është sikurse edhe gjithë profetët tjerë rob i zgjedhur dhe i dërguar i Allahut.

Citim Postuar më parë nga f.Tahiri Lexo Postimin
    ketë e ndegjova ngati.. pe shoh se paske njohuri te madhe a bon ta di emrin dhe vendin ku sulmuan !
    Ne cdo cep te Kosoves, deri sa e cliruan nga ushtria serbe. Keshtu qe ushtria shqiptare po ben gjene me te mire duke i ndihmuar amerikanet ne shenje falenderimi.

[ MUSLIM SUNNIT' ]
    Anëtarësuar
    14-12-2007
    Vendndodhja
    Mitrovicë/Tavnik City
    Postime
    184
    Ne cdo cep te Kosoves, deri sa e cliruan nga ushtria serbe. Keshtu qe ushtria shqiptare po ben gjene me te mire duke i ndihmuar amerikanet ne shenje falenderimi.
    hahahah... sdi qka te them per ketë pom bon me kesh... se di mas pari as qka je ka flet.. as ata ushtaret qe jan ne afganistan e ne irak e ne pakistan.. se perkrahin kit luft... o njeri kfjellu pak e lexo ma shum.. se po jetojshe ne kohen e in...

Faqja 2 prej 17 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •