Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    428
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    O ZOT cfare injorance!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jeni ba per gjynah ,per shamia me dal me protestu???
    Tu frigu qe Zoti do ti ndeshkon nese nuk mbulohen femrat!!!!!!!!!!
    Cfare frikacake qe jeni ,frike nga kjo ,frike nga ajo ,se di qysh i keni mendet ne koke ,me gjithe kete frike qe ka mbjelle kjo fare feja e "vertet"?
    Seriozisht me dhimbseni.
    Tani me thuani si te perparojne muslimanet kur gjithe kohen jane te tmerruar nga frika e ndeshkimit?
    Ska se si ,jane te destinuar te vdesin injorant.
    Frigen e kemi nga zoti sepse nje dite do te kalojme nga kjo bote e poshter dhe do te kalojme ne boten e gjate do te ndeshkohemi do te kemi frige te madhe sepse njerezit qe nuk kan frige nuk kan moral pijne alkoolin bejne abuzime seksuale madje mfale ne shprehje me pjellen e vet te abuzosh me femijen nentevjeqar siq ishte rasti ne Tirane qe lexova postimin 5 minuta me heret te le pa mend , kete as kafshet nuk e bejne .
    Feja e vertet dhe e pastert islame eshte shume prezente ne Kosove dhe mendoj se diku mbi 90 % jane "NDOSHTA PER GJYNAH"si thua Miriam por .,,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Te korruptuarit s'kan as ligje e as fe !

Duhet te kerkojm BARAZI !

Ose stopimin e Katedrallkës qe i ka zen frymen qytetarëve plus demantimin e kishes protestante qe ka leshuar rrenje gjithashtu ne prishtin ! ... bashk me ndalesen e shamis !

Ose lejimin e shamis dhe lejimin e katedrales (por jo edhe kishes protestante qe dueht gjithqysh larguar nga kosova jon e dashur !)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    ketu e keni nje video kur u mabjt nje protets para nje muaje ku kan qen mbir 3 mij vet vetem nga komuna e ferizjait ka pas por edhe te prishtines edhe studentet qe UP-se

ndersa protesta e ardhshme do te jete me masovike nga te gjitha qytetet e kosoves pse e postova kete eshte tju them ayre qe mendojn qe ne kosov ska perkrahje shamia perkundrazi ka perkrahje edhe te madhe bile

Ndryshuar për herë të fundit nga evev : 10-06-2010 më 14:51

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    vella ganimet edhe une kam rrespekt ndaj teje mirpo ketu gabove sepse po e kundershton nje urdher te zotit dhe ky eshte gabim i madh

eshte e vertet sa ka vajza te hogjollarve dhe gra te hogjollarve qe nuk kan shami ka edhe qe pin alkohol ganimet feja islame eshte fe e paqes e tolerances nuk eshte fe e dhunes andaj askush ska te drejt qe me dhun te mbuloj vajzen dhe ky eshte nje shembull i mir i tolerances se hogjollarve te cilet nuk i detyrojn grat dhe vajzat e veta te vejn shami me dhun ,

por per shami vendos vet personi qe do e venoj e askush tjeter nuk guxon te detyron

une kam te drejt dhe jam i detyruar te ngris zerin per shami sepse jam musliman ashtu siq jan te detyruar edhe te gjith muslimanet e tjer, dhe e besoj dhe e mbroj kuranin ligjin e zotit, ganimet pa shami eshte keq sepse ai person qe nuk do vej shamin do denohet ne xhehnem ndersa ajo qe ka dal kthizen jasht ajo do ket denim shum shum me te madh

kushtet e imanit jan 6 dhe njera prej tyre eshte me besu librat e shpallur nga zoti e posaqerisht me pranu gjithqka qe shkruan ne kuran dhe ne kuran eshte urdheri me ven shamin dhe nese nje shkronj ne kuran e mohojm ather e kemi mohu kuranin nese e mohojm kuranin sbesoj qe do kemi iman sepse nese nuk ju besojm urdherave te zotit ather nuk di si mund te kemi iman

eshte e vertet se para shamis duhet me besu islamin mu ba muslimane pastaj me ven shamin kjo eshte menjeher pas shqiptimit te shehadetiti

jo ganimet te them se do triumfojn keta persona te cilet po e sakrifikojn veten per fjalen e zotit dhe kurr nuk do humb nje njeri qe do e mbroj fjalen e zotit kuranin , edhe pejgamberet kan pas sprovimet me te renda qe mund ti ket nje njeri mirpo ne fund ata triumfuan ashtu do triumfojn edhe muslimanet te cilet mbrojn dhe do mbrojn fjalen e zotit

flm ganimet edhe une lus zotin te me fal mu dhe te gjith muslimanet sepse te gjith jemi mekatar por me i miri prej tyre eshte ai qe pendohet edhe une ndoshta te kam ofendu mirpo une e thash vetem ate qe thot feja islame asgje me teper

edhe une dikur e kam qen kunder shum gjerave ne fen islame dhe jam frigu te rri me njerz te cilet kan qen musliman te mirfillt mirpo kur arrita te kuptoj se ato jan urdhera nga zotit mu ben gjerat me te dashura per mu te cilat sepaku nese nuk do mundem ti praktikoj do i pranoj dhe do i besoj me zemer dhe do i mbroj deri ne fund te jetes sime

te pershendes dhe te uroj te gjitha te mirat
    I dashuri vlla Ximi dua te te pershendes dhe me sinqeritetin tim dua qe nji sqarim te vogel ta beja dhe jo pa pesh .Tani jetojm ne kohen e modernizimit ,teknologjis dhe e shum te arriturave shkencore .Esht shum e vertet se nesferen e vlerave si musliman gjendemi ne nji pik kritike.Ajo qe une mendoi se esht ma e arsyshmja per muslimanin ta praktikoj fen e tij si individ ,sepse Allahu i madhrishem per ket do ta pyse robin e vet ne boten e amshueshme .Me ket politik ne kohen qe po jetojm kom frik se nuk do dham provimin as para armiqve tan as para Allahut xh.h sepse kure nji popull ndahet ne dy tabore ska te fituar veq te humbur.Si shembull qe i sherbe kohes se sotme ishte edhe pergaditja e Drites se njerzimit Muhamedit a.s per rikthim ne vatren e tij aty ku shpirti i tij qendroi larg vendlindjes mbi 10 vite deri sa u Kthye ne vendlindje .SE pari per gjdo pune behet njeti ,ket mendoi se e dini me mire se une,ashtu mendoi edhe pse vet kom lexuar ,e ky njeti institucianal kom dron po behet veq sa per njet ,E besoi se po te ishim tamam musliman do ishte krejt ne rregull dhe sju kisha frigu as nji beteje ,po kure ne nji pytje i behet Muhamed mustafas rreth lufte se kush e fito,Profeti a.s u esht pergjigjur shokve te tij se kure mungo devotshmeria e besimi ne dy luftime fitoren e ka krahu i fort e shpata e mbreht .Sote ne si musliman elhamdulila Allahu xh.h na e ndriqoft rrugen e dijes e te perparimit te zgjedhure i kemi njerzit qe na prijn ne "fitore "qe me sinqeritetin me te madh se besoi qe din ta shprehin as Shahadetin e te mose flas per detyra e obligime qe na i beri Allahu xh.h obligim e Profeti Muhamed na porositi qe te fitojm dy botrat at qe sot po jetojm e me punen e meshiren e te madhit Zot edhe boten e amshuar.amin...

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ai qe mohon Shamin (si pjes te kultures autoktone te popullit shqiptar), e ka ne dyshim identitetin kombetar, keshtu qe protesta eshte minimumi ndaj ketyre kafsheve te pa zbutura apo joshtepiake.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ai qe mohon Shamin (si pjes te kultures autoktone te popullit shqiptar), e ka ne dyshim identitetin kombetar, keshtu qe protesta eshte minimumi ndaj ketyre kafsheve te pa zbutura apo joshtepiake.
    mos e ki fjalen per shamin qe ka mbet qysh prej tradites iliro/pellasge ?!

Si do qe te jet , kushtetuta e kosoves e lejon lirine e besimit , qe dmth edhe nje fakir nga gjunllat e indise me ato robat budiste ka dreit me viju mesimin pa e pengu asksush !.
    We are all Aliens

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    mos e ki fjalen per shamin qe ka mbet qysh prej tradites iliro/pellasge ?!

Si do qe te jet , kushtetuta e kosoves e lejon lirine e besimit , qe dmth edhe nje fakir nga gjunllat e indise me ato robat budiste ka dreit me viju mesimin pa e pengu asksush !.
    Fjala eshte sigurisht per atë Shami qe e kan pasur te gjithe popujt e botes dhe poashtu edhe ne shqiptaret qe nga iliret e deri tek ne.

Me neverit nje fakt, perderisa keta Pederra kan rregullu nje ligj qe lejon pederrat te martohen ne mes veti, ateher shamin qe simbolizon nje devotshmeri dhe moral te lart njerzor nuk kan per ta ndaluar kurrr- Kete te drejt nese me protest nuk mund ta realizojm do sillemi sikur me shkaun derisa te mbushen mend.

Ne kete rast keta shqipfolesa jan shkie dhe i trajtojm njejt dhe hyzmetin do ja bejm njejt.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Gjithashtu perfitoj rastin te i drejtohem te gjithe vllezerve dhe motrave, qe nese behet ndonje protest per VETEVENDOSJEN keto dit, mos i mungon THIRRJES !

Ne respekt,
    R'posa

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Gjithashtu perfitoj rastin te i drejtohem te gjithe vllezerve dhe motrave, qe nese behet ndonje protest per VETEVENDOSJEN keto dit, mos i mungon THIRRJES !

Ne respekt,
    R'posa
    Me datë 21 ka protestë "Vetëvendosja" pra vetëm 3 ditë pas kësaj që organizohet për shami
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •