Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84

THIRRJE për PROTESTË

THIRRJE për PROTESTË
    Pas nxjerrjes së ligjit që ndalon mbulesën në Shkolla më shumë se njëzet organizata jo qeveritare organizojnë protestë masive në Prishtinë.

THIRRJE për PROTESTË

-Vëllezër dhe motra musliman nderi i jonë po shkelet , feja po luftohet, shamia po ndalet, andaj është e drejt e jona dhe domosdoshmëri qe ta mbrojmë nderin dhe fenë tonë .

NA BASHKOHENI JU TË GJITHË QË THONI LA ILAHE IL ALLAH.

18.06.2010 pas namazit të Xhumasë në orën 14:00 ( në sheshin "tereza" ) Prishtinë

i/e regjistruar Maska e g.gerguri
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    23
    Allahu t'shperbleft vlla, a ka mundsi me qit ma shum info, kush e ka organizu?. Selam Alejkum

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Pas nxjerrjes së ligjit që ndalon mbulesën në Shkolla më shumë se njëzet organizata jo qeveritare organizojnë protestë masive në Prishtinë. - Njëkohësisht bëjnë THIRRJE -Vëllezër dhe motra musliman nderi i jonë po shkelet , feja po luftohet, shamia po ndalet, andaj është e drejt e jona dhe domosdoshmëri qe ta mbrojmë nderin dhe fenë tonë . -A ka burra dhe gra që e mbrojmë këtë dinë apo të gjithë kemi vdekur . -Neve kurrë nuk guxojmë të lëshojmë që të tjerët ta shkelin moralin tonë dhe t’ia hupin vlerat e lirisë sonë. -Është koha e fundit për ti dal fesë krah për të ju treguar atyre që ju a dhamë votat se nuk do të lejojmë kurrë të shkilet morali ynë . -Andaj të nderuar rini, vëllezër dhe motra ju ftojmë që në të gjitha format e mundshme ta kundërshtojmë vendimin për ndalimin e mbulesës dhe nga të gjitha qytetet e Kosovës ti bashkohemi i madh dhe i vogël protestës tonë paqësore e cila do të mbahet më datë 18.06.2010 pas namazit të Xhumasë në orën 14:00 ( në sheshin “tereza” ) Prishtinë. NA BASHKOHENI JU TË GJITHË QË THONI LA ILAHE IL ALLAH. Me respekt organizatorët.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ah more vllezer as kemi pune tjera ti luftojm .Ta luftojm genjeshtren ta luftoim hajnin te thrrasim ne mire kuptim te thrrasim ne unitet ata qe kan deshiren te prijn mbar..Po a e harruam kure nderin na e neperkemben rruges per ne kuks rruges per ne Elezhan .PO a do behemi hori i botes se vllezrit nuk po miren vesh .PO a esht ma e rruges se arsyshme me te let e me te arsyshme qe vajzat tona ,femijet tan qe jon qoroditur sa veq ne pigjama nuk po shkojn ne shkoll apo nji shami.Une nuk e perkra ket protest po e perkra nji qe te mose shkohet lakuriq ne shkoll. Allahu Xh.h nuk i fshihet qellimi per njerz pse po brengoseni o vllezer.Jemi ne Evrop ,deshem e sdeshem nuk mundemi diq te mire te bejm per vet kure ksaj i shtohet munges islamizmi ne zemrat tona .Islamin ta bejm me pun e jo me veshje te afganistanit .Nuk e kom qellimin ta kundershtoi po arsyja mbetet peng e forces shpesh.Mose e harrojm se edhe i derguari yn s.w.a.s ka punuar kure jon pjekur kushtet .

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Ah more vllezer as kemi pune tjera ti luftojm .Ta luftojm genjeshtren ta luftoim hajnin te thrrasim ne mire kuptim te thrrasim ne unitet ata qe kan deshiren te prijn mbar..Po a e harruam kure nderin na e neperkemben rruges per ne kuks rruges per ne Elezhan .PO a do behemi hori i botes se vllezrit nuk po miren vesh .PO a esht ma e rruges se arsyshme me te let e me te arsyshme qe vajzat tona ,femijet tan qe jon qoroditur sa veq ne pigjama nuk po shkojn ne shkoll apo nji shami.Une nuk e perkra ket protest po e perkra nji qe te mose shkohet lakuriq ne shkoll. Allahu Xh.h nuk i fshihet qellimi per njerz pse po brengoseni o vllezer.Jemi ne Evrop ,deshem e sdeshem nuk mundemi diq te mire te bejm per vet kure ksaj i shtohet munges islamizmi ne zemrat tona .Islamin ta bejm me pun e jo me veshje te afganistanit .Nuk e kom qellimin ta kundershtoi po arsyja mbetet peng e forces shpesh.Mose e harrojm se edhe i derguari yn s.w.a.s ka punuar kure jon pjekur kushtet .
    ganimet me deshprove me kete koment deri ne ket moment mendova se je nje musliman i devotshum mirpo ketu nuk po dukesh te jesh i till

ganimet shamia nuk eshte kultur tradit apo simbol fetar shami nuk eshte e afganistanit e as e arabis por shamia eshte urdher nga i madhi zot per gjdo femen muslimane andaj askush nuk ka te drejt tja mohoj shamin sepse shami eshte patjeter e obliguar nga zoti per te gjitha femnat muslimane

ganimet nese e beson kuranin ne kuran eshte ky urdher per venenien e shamis nese ti e mohon ket urdher ather ti e ke mohu kuranin nese e mohon kuranin eshte ne pikpytje besimi islam

si mendon te behemi evropian kur te gjitha shtetet evropiane e kan te lejuara bartjen e shamis ne gjdo vend pse vetem kosova duhet te dallohet nga evropa kur ne kosov jemi ne muslimanet qe jetojm ne te jemi ne muslimanet qe kontribojm dhe qe kontribuam qe kosova te jet e lir kur austria gjermani etj vende te krishtera lejojn shamin eshte turp kur kosova nje vend musliman te ndaloj te zbatohet nje urdher i zotit

shamia eshte urdher nga zoti ganimet nese ne i refuzoj urdherat e zotit ather neve nuk na vyn kosova e as evropa sepse do jemi njerz te humbur sepse ne kemi nevoj per zotin e zoti nuk ka nevoj per ne dhe per ket arsyje ne duhet qe se paku ti pranojm dhe ti rrespektoj urdherat e zotit te zbritura ne kuran

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2010
    Postime
    50
    atyre që ju a dhamë votat
    Po, pikërisht ata, per te cilet keni votu, janë qe e ndalojnë atë qe Allahu e lejon, dhe e lejojnë atë e Allahu e ndalon. (E bejnë hallall haramin, dhe haram hallallin!)

E ndalojnë Nikabin, Hixhabin, Martesen me 4 gra, dhe e lejojnë shitblerjen e alkoolit, trafikimin me femra (zinan), dhe kamaten.

Keshtu me votat e juaja, ju i keni marr si zotra perskaj Allahut të Madhëruar, duke i jep drejt per ligjdhenje partive te ndryshme!

Ju e keni ditë shumë mirë, se keto parti qe janë ne parlamente, vetes i japin drej per ligjdhenje dhe ligjberje, ndersa kjo drejt i takon Vetem Allahut të Madhëruar! I keni pershkruar Allahut shok ne Ibadet, dhe denimi vjen nga Aj, i cili ju ka krijuar dhe gjithqka qka ka ne Univers!

"Ju nuk adhuroni përveç Tij, veçse se emra të cilët ju i keni shpikur, ju dhe baballarët tuaj për të cilët Allahu nuk ka dërguar asnjë provë e mbështetje. Urdhëri e gjykimi nuk është për kënd tjetër, përveç Allahut. Ai ka urdhëruar që ju të mos adhuroni tjetër veçse Atë, kjo është feja e drejtë dhe e vërtetë, por shumica e njerëzve nuk e dinë." (Jusuf:40)

Femres Muslimane, apo te themi me mirë, ajo Femer qe pretendon se eshtë musliman, nuk shkon ne shokollat e mushrikeve, te cilet e kanë planprogrammin me plotë kufrijate dhe shirkijate! Nuk e ndalon askush qe te mesoj Femra, por ndalohet te mesohet ne vende ku ka shirk, kufr dhe harame! E në keto shkollat qe udhëhiqen nga mushriket, nuk hynë muslimanet, dhe as nuk i dergojnë femijt e tyre! Por problemi eshtë ta ata qe kanë fillu nga pak me praktiku "Islamin" (disa shtyllat te jashtme, por nuk e din Teuhidin), ndersa ende nuk janë pastru nga shirku dhe mushriket!

"Dhe tashmë të është bërë e ditur në Libër (Kur’an) se kur të dëgjosh që Ajetet e Allahut mohohen ose përqeshen, atëherë mos rri me ta derisa të ndërrojnë bisedën. (Sikur të uleshe me ta) në këtë mënyrë padyshim që edhe ti do të ishe si edhe ata. Sigurisht që Allahu do t’i bëjë bashkë hipokritët dhe mohuesit në Xhehenem." (An Nisa': - Gratë:140)

I shef duke votu per Partit Laike, te cilet udhëhiqen nga shejtanet, disa me emra Musliman, e tani po ankohen se nuk ju perlqen ligji i taghutit! Allahu-l-Mustean!

Pse tani po ankohen aq shumë, qe po e ndalonë Hixhabin?!? Kjo eshtë denim prej Allahut, dhe nese nuk permisohenini, dhe e adhuroni vetem Allahun pa i berë shok ne ibadet, do te vjen denimi edhe me i rendë!

Me duart e juaja i keni vendos keta tavaghit ne udhëheqje, dhe tani po ankoheni se siq po bejnë ligje antiislame?!?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Abdur-Rahman70 : 09-06-2010 më 17:26
    "...Thuaj: “A janë ata që dijnë, njësoj me ata që nuk dijnë?”..." (Ez Zumer:9)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Vlla Ximi une akoma kom respekt per ty e shpresoi se nji dit do te me kuptosh .Qellimi im ishte bazuar ne nji thenje te babait tim te ndjer rahmet shpirti i past kure me kshillonte me thoshte ...zgjidhe rrugen ka esht ma e leht me e kallajshme .Vetem Allahu i madhrishem e din qa ishte njeti im e qellimi im.Gjerat meri pa emocione ,une po shof vajza e reja te hagjallarve pa shamia e pse te mose shkoj pa shami nji vajz qe se njeh njeriu nga esht e kush esht.Kure kaloj rruges per ne pun rruga esht e stermbushur me vajza gati te lakuriqosura sa fryma me zihet e nuk me shko mendja tek shamit po gjoksat e shpluar kofsh e kerthiz te qitura jash ,kjo po me shqetso ma se shumti .A keni ju te drejt ta ngritni zerin ta mbroni shamin apo une ta mbuloj kerthizen besoi se qe te dy jemi ne nji linj po veq se kerkesa ndryshe tingllon ...pra ju mbuloni e une ooooooooo mos u shploni.Mire mbetesh vlla ximi luse Allahun xh.h te me fal nese jeni ndjer i ofenduar,Te humbur do jemi nese ne zemrat tona humbet imani .druaj se disa me shami po mundohen ta mbrojn sikur murin me gjoks po nuk do e mbajn deri sa shum gjera vin para shamis nuk flas per individ po si njerzi si besimtar te fes islame pra si shqiptar.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Ja qeveria si ua trullos mend shqipeve,andej Mitrovica shkoi,kendej e vjedhme madhe ne shtet nga ana e Hashim Thaqit hajt tash ua hudhim kete mini bomb ketyre shqipeve se krejt pas saj shkojn.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    =ganimet;2752602]Vlla Ximi une akoma kom respekt per ty e shpresoi se nji dit do te me kuptosh .Qellimi im ishte bazuar ne nji thenje te babait tim te ndjer rahmet shpirti i past kure me kshillonte me thoshte ...zgjidhe rrugen ka esht ma e leht me e kallajshme .Vetem Allahu i madhrishem e din qa ishte njeti im e qellimi im.Gjerat meri pa emocione ,une po shof vajza e reja te hagjallarve pa shamia e pse te mose shkoj pa shami nji vajz qe se njeh njeriu nga esht e kush esht.Kure kaloj rruges per ne pun rruga esht e stermbushur me vajza gati te lakuriqosura sa fryma me zihet e nuk me shko mendja tek shamit po gjoksat e shpluar kofsh e kerthiz te qitura jash ,kjo po me shqetso ma se shumti .
    vella ganimet edhe une kam rrespekt ndaj teje mirpo ketu gabove sepse po e kundershton nje urdher te zotit dhe ky eshte gabim i madh

eshte e vertet sa ka vajza te hogjollarve dhe gra te hogjollarve qe nuk kan shami ka edhe qe pin alkohol ganimet feja islame eshte fe e paqes e tolerances nuk eshte fe e dhunes andaj askush ska te drejt qe me dhun te mbuloj vajzen dhe ky eshte nje shembull i mir i tolerances se hogjollarve te cilet nuk i detyrojn grat dhe vajzat e veta te vejn shami me dhun ,

por per shami vendos vet personi qe do e venoj e askush tjeter nuk guxon te detyron

A keni ju te drejt ta ngritni zerin ta mbroni shamin apo une ta mbuloj kerthizen besoi se qe te dy jemi ne nji linj po veq se kerkesa ndryshe tingllon ...pra ju mbuloni e une ooooooooo mos u shploni.
    une kam te drejt dhe jam i detyruar te ngris zerin per shami sepse jam musliman ashtu siq jan te detyruar edhe te gjith muslimanet e tjer, dhe e besoj dhe e mbroj kuranin ligjin e zotit, ganimet pa shami eshte keq sepse ai person qe nuk do vej shamin do denohet ne xhehnem ndersa ajo qe ka dal kthizen jasht ajo do ket denim shum shum me te madh

Te humbur do jemi nese ne zemrat tona humbet imani .
    kushtet e imanit jan 6 dhe njera prej tyre eshte me besu librat e shpallur nga zoti e posaqerisht me pranu gjithqka qe shkruan ne kuran dhe ne kuran eshte urdheri me ven shamin dhe nese nje shkronj ne kuran e mohojm ather e kemi mohu kuranin nese e mohojm kuranin sbesoj qe do kemi iman sepse nese nuk ju besojm urdherave te zotit ather nuk di si mund te kemi iman

druaj se disa me shami po mundohen ta mbrojn sikur murin me gjoks po nuk do e mbajn deri sa shum gjera vin para shamis nuk flas per individ po si njerzi si besimtar te fes islame pra si shqiptar.
    eshte e vertet se para shamis duhet me besu islamin mu ba muslimane pastaj me ven shamin kjo eshte menjeher pas shqiptimit te shehadetiti

jo ganimet te them se do triumfojn keta persona te cilet po e sakrifikojn veten per fjalen e zotit dhe kurr nuk do humb nje njeri qe do e mbroj fjalen e zotit kuranin , edhe pejgamberet kan pas sprovimet me te renda qe mund ti ket nje njeri mirpo ne fund ata triumfuan ashtu do triumfojn edhe muslimanet te cilet mbrojn dhe do mbrojn fjalen e zotit

Mire mbetesh vlla ximi luse Allahun xh.h te me fal nese jeni ndjer i ofenduar,
    flm ganimet edhe une lus zotin te me fal mu dhe te gjith muslimanet sepse te gjith jemi mekatar por me i miri prej tyre eshte ai qe pendohet edhe une ndoshta te kam ofendu mirpo une e thash vetem ate qe thot feja islame asgje me teper

edhe une dikur e kam qen kunder shum gjerave ne fen islame dhe jam frigu te rri me njerz te cilet kan qen musliman te mirfillt mirpo kur arrita te kuptoj se ato jan urdhera nga zotit mu ben gjerat me te dashura per mu te cilat sepaku nese nuk do mundem ti praktikoj do i pranoj dhe do i besoj me zemer dhe do i mbroj deri ne fund te jetes sime

te pershendes dhe te uroj te gjitha te mirat

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE=Bardhi;2753404]
    O Ximi Abedini jone, me lejen tuaj te ju beje nje pyetje.
    Athua je tij me musliman dhe me i zhgjedhur, SE;
    FATMIR SEJDIU , JAKUP KRASNIQI, HASHIM THAQI, RAMUSH HAREDINAJ ETJ
    qfar musliman jan keta une nuk e di une nuk shoh asnje shenj te islamit te keta persona perveq emrave te tyre
    Nese do mbajm shamije apo jo vendosin keta burra.
    Bile bile keta vendosin edhe per ma shume gjera se sa shamija. Shamija ka me dal lule o Ximi Abedini jone.
    kete ta them se kurr nuk do mund te ndaloj shamin sepse jemi ne popullli qe vendosim per fatin ton kur ska mujt shkjau me naj hek i cili na ka shkel me kemb perplot nje shekull dhe ska mund te naj ndrroj identitetin ton dhe sdo mund te bej asnje njeri

Si mund ta mobilizosh tij popullin shqiptar, ne mbrojteje fese islame kur gjyshi i tyre e ka emrin Gjone. Ximi Abedini te lutem mos ma merr per te keq, por thjesht po bisedojme. Problemi duhet shikuar nga te gjitha anet, jo veq adej ka kemi qef ne.
    qdo njeri ka te drejt te mbroj fen e tij dhe une ket po e bej une nuk detyroj asken sepse kjo eshte ne vullnetin e qdo njeriu une si musliman jam i obliguar nga zoti qe te pranoj te punoj dhe te mbroj urdherat e zotit

sa i perket asaj qe baba yne ka qen gjoni ather cili ka qen para gjonit

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •