Sjom ARdi une.
Edhe muslimon jom une.
Ti paske lujt pom doket hah edhe boll i paskan edhe qata 72 haha edhe 1sen qa mu keni pik une jam une bre hah Ardi veq me 2nika nja ardi ht edhe arddi recoords okei
Sipas teje krejt muslimant po shkojkan ne xhenet ? e ata qe jan krishter etj... mundet mu kon ni krishtere me i mir se 1muslimon krishteri shkon ferr a muslimani shkon ne xhenet hah qfar budallakie.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Arddi RecoordS : 10-06-2010 mė 11:01
Me tregoni dicka sipas juve kjo bukuroshe ketu 9 vjecare e meriton te digjet ne xhehnem?
shikojeni gjith videon dhee me thoni se a e meriton ky engjull '' Conie Talbot '' te digjet ne ferr? dhe te gjith ata njerz te mire qe ndihmojn te varferit...?
Ket smund ta kuptoj, si mundet kjo vajz kaq paqsore e e dashur neser (qoft larg ajo dit ) po ti vije vdekja te shkoj ne ferr? e morra shembull ket se ka plot ksi. Qfar faji ka kjo qe eshte lindur e krishtere ose qfar faji kan te tjeret qe kan lindur ne fe tjeter e jan aq shum te dashur dhe paqsor.. pse keta nuk e meritojn parajsen? apo duhet vetem te bjesh 5 her me kry te posht tu bertit palidhje e te marr form dreqi me ato mjekrra si cjap.. a thu zoti ska dit me fal njerin me mjekerr ose mi eliminu pantollt e gat krejt? edhe kush leshin jeni ju qe i kallxoni dikujt a ka me shku n parajs a ferr qfar fuqije keni ju me dit? perveq qe keni lexu nje liber edhe mendoni qe gjith bota eshte aj liber?
Une kam arritur nje mendim te gjith kta qe bejn keshtut ose jan te Deshpruar me jet skan rrudalje tejter nuk mund ti mbushin zemrat me knaqsi e drit e mendojn qe Islami eshte shpetimi, ose ne zemrat e tyre mbretron vetem errsira...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MafiaWarz : 10-06-2010 mė 11:24
e po tash ke fol si duhet ky eshte realiteti...
e jo si disa hoxhallar e disa kishe besimtar real qe ja caktojn njerzve lokacjonin ku gjinden. Dhe nese ne te gjith qe sjemi musliman e islam shkojm ne ferr pa bere asgje te keqe ne ket tok si mund i derguari Zotit Muhamedi ta meritoj Parajsen kur me sa di un ka vrar sa ka mujt Hebrej ( edhe ata jan krijesa te Zotit po te kishte deshiruar Zoti i kishte mbytur vet, e jo te le asi shembulli ne jet qe duhet mbytur hebrei e nuk duhet shoqeruar as me krishter as me hebrej sepse mbjell urrejtje ndaj besimtarve ose NJERZVE tjer.. )? dhe mesa kam informata as aj para vdekjes as vet nuk e ka dit ku do te jet ?
e ke gabim Mafia, sepse nuk ia caktoj hoxhallarėt vendin atij qė ka vdekur, por kėtė e bėjnė priftat, duke u thėnė njerėzve MĖ JEPNI KAQ TĖ HOLLA E UNĖ DO T`I FALI MØKATET TEK ZOTI. kjo ėshtė katastrofalja.
Sa pėr Muhamedin s.a.v.s. e ke shum gabim, ndaē me dit, lexo pėr biografinė e Muhamedit s.a.v.s e mos ja fut kot, se je i ritur mė...
Liria nuk dhurohet, ajo me gjak fitohet.
Vetem te derguarit e Zotit e kan vendin e caktuar , kurse gjithe njerzit tjere do ti pret dita e gjykimit dhe aty tjeter kush vendos ku ka me shku. Por ne si njerz kem deshir me ngarku vetem me gjynahe edhe flasim per qeshtje qe nuk na takojne dhe qe nuk dim .
Islami nuk mbjell urrejtje , a njerzit qe jane musliman jane dicka tjeter .
Njerzit kure hecin tatpjet mund te besosh se ata po shkojn te lluga e Milisavit nese nuk i thrret kush se jon ardh do musafir apo i kan harrue rras e kose se pa to sja vren as nbji otkos.Kergja ske then i\e nderuar qe te bej ti besosh asaj qe keni shkruajt te pakten.te luftosh per ta arrit knaqsin e Allahut xh.h qe njerzit ti shpiesh ne shpetim per ju nuk thot as gje apo jo.p.s Femijet duhet shpesh ne menyre te dhunshme ti shpetosh nga kthetrat e ksaj kohe te pa kohe.Esht me mire nji shuplak tia dhurosh apo nji nate te ter rrugve e tretuareve nene droga e raki.Mose e ke brengen e te derguarit tane a.s jeni i pa informuar ne total.Esht ber lemsh puna ne ket te fundit sa edhe shqiptaret nuk po dallojn shum nga jo hebrejt po ngjasojn aq sa te krijon pershtypjen se jeton ne fqinjisi me ta, edhe pse gjeografikisht na ndajn qindra klm.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 10-06-2010 mė 12:00
Krijoni Kontakt