Close
Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 205
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Forever_AL, kisha nje pyetje per ty nese mundem..Ne momentin kur vendose te ndahesh nga i dashuri mos ndoshta dikush tjeter kish filluar te ta terhiqte vemendjen dhe mbase kjo gje ka ndikuar ne marrjen e nje vendimi te tille duke e lehtesuar ate apo ia futa kot une?
    Pa paragjykime, eshte thjesht nje kureshtje e imja..

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    S e paku kjo vajza eshte dashur ta paralajmroje te dashurin e saj qe ka kaluar 4 vite me te, nuk jane pake 4vite !!!
    Po nejse, se paku eshte dashur ti thoje qe me nuk e do eate dhe pasi qe te ndahej normal se do e ksihte gjetur dike tjeter po edhe ai dike do e kishte gjetur...

Shkurt e trup, nje paralajmrim nje SMS po t'ia kishe dergu apo nje mail e ti thhuash ik prej meje se nuk te dua ... do ishte ndarje korrekte kjo;;.besoj se po tani edhe tjetrin qe e ke gjedhur sa do shkoje ? 2 vjet tri ? ..;njesoj, do e leshe edhe kete per nje tjeter keshtu me epioda si seria dalals ...hahaaa per t e kam se per mua ben ēka te duash... se nuk fitove asgje me kete...;
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Forever_AL, kisha nje pyetje per ty nese mundem..Ne momentin kur vendose te ndahesh nga i dashuri mos ndoshta dikush tjeter kish filluar te ta terhiqte vemendjen dhe mbase kjo gje ka ndikuar ne marrjen e nje vendimi te tille duke e lehtesuar ate apo ia futa kot une?
    Pa paragjykime, eshte thjesht nje kureshtje e imja..
    Sigurisht qe ashtu eshte Smile, si vajze perparimtare qe eshte nuk i mbante syte poshte dhe pa qe nje djale ishte shume me i mire se shoku me te cilin ndante tavolinen dhe krevatin ... I riu ishte simpatik, xhentil, i kulturuar ... deri kur Forever nuhati se nen catine e perbashket edhe te riut ere squfur i vinin p.o.r.dh.et ..... por prape tani eshte e lumtur dhe e sigurte qe do gjeje perseri nje shume te mire .....
    Prandaj edhe ka te drejte Bato kur thote qe kjo Vajza (Forever) per fat te keq forever keshtu do jete dhe mbetet EGOISTE dhe e Pamend ...

Me vjen keq per Ty Forevere sepse ke vrare ate qe te ka dashur aq shume, por ta dish se ke vrare edhe shume brenda teje ... thjesht nuk e kupton apo pranon dot ...
    Me shume akoma me vjen per ate djale te mire qe nuk paska gjetur force te mposhte poshtersine dhe te ngrihet perseri ne kembe e te zgjedhe nje rruge te re ...

Me fal qe po te sulmoj Forever, ndjej sinqerisht keqardhje dhe ndjej me Ty, por nuk mund te rri pa ta bere edhe une nje pyetje ....
    "nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur" - gjate atij viti kur ti "mendoheshe" ... a kishe patur Shqiptarizem(njefare burrerie dhe sinqeriteti, tipike per ne Shqiptaret) mjaftueshem per ti thene te verteten Atij te tradhetuarit ??

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    Nuk besoj se partneri se ka kuptuar kete. Ne nje fare menyre apo tjetren do ja keni bere te ditur njeri-tjetrit. Ftohja nuk vjen papritur. Dicka e ka sjell deri aty.
    Nese ti ndihesh ashtu, eshte mire qe te hapesh me partnerin tend. Kerkoni ndihme. I jep nje mundesi lidhjes tende per shpetim nese ka ekzistuar dashuria. Nese partneri nuk denjon te ndryshoje atehere nuk ka nevoje per shpjegime te teperta. Njerit i takon te bej gati valixhet.
    Feelings change - memories don't.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Traktoristi Lexo Postimin

Me fal qe po te sulmoj Forever, ndjej sinqerisht keqardhje dhe ndjej me Ty, por nuk mund te rri pa ta bere edhe une nje pyetje ....
    "nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur" - gjate atij viti kur ti "mendoheshe" ... a kishe patur Shqiptarizem(njefare burrerie dhe sinqeriteti, tipike per ne Shqiptaret) mjaftueshem per ti thene te verteten Atij te tradhetuarit ??
    dhe cfare fitove nga kjo? Apo thjesht etiketimi i nje personi si nje person egoist dhe i pamend duke u bazuar vec ne ato 2-3 fjale qe ky person ka shkruar ne forum? dhe as qe pret qe ajo vete te japi nje pergjigje, bile i shton nga fundi edhe nje pyetje retorike (sikur pak retor kishte ne cfare kishe shkruar perpara) duke vendosur akoma me shume gishtin ne plage, a thua se ty vertet te intereson per ate tjetrin qe e permend edhe me shkronje te madhe pale.
    Sikur ta kishe thene me ze dhe jo me shkronja ne kete pike (te Atij) jam e sigurte qe do kishe ngritur tonin e zerit dhe ne mendjen tende do perfytyroje nje duartrokitje nga plateja.

Eshte e kote te besh pyetje kur mendon se i di te gjitha (i referohem asaj qe i ka ndodhur Forever_AL) sepse jo vetem qe nuk fiton gje por humbet edhe kohe.

Dhe jam e sigurte qe disa kane per ta marre kete shkrim thjesht si nje akt solidarizmi mes femrash, shpresoj jo ti.

Aman mos hapni tema te tilla
    se jane prekse
    tjetri qante edhe me priste per dite poshte shtepise
    qyqja sa ju vinde gjyna edhe prinderve tim
    eshte vertet shume e veshtire ti japesh fund nje dashuri
    po jeta vazhdon edhe duhet te ecim......
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    dhe cfare fitove nga kjo? Apo thjesht etiketimi i nje personi si nje person egoist dhe i pamend duke u bazuar vec ne ato 2-3 fjale qe ky person ka shkruar ne forum? dhe as qe pret qe ajo vete te japi nje pergjigje, bile i shton nga fundi edhe nje pyetje retorike (sikur pak retor kishte ne cfare kishe shkruar perpara) duke vendosur akoma me shume gishtin ne plage, a thua se ty vertet te intereson per ate tjetrin qe e permend edhe me shkronje te madhe pale.
    Sikur ta kishe thene me ze dhe jo me shkronja ne kete pike (te Atij) jam e sigurte qe do kishe ngritur tonin e zerit dhe ne mendjen tende do perfytyroje nje duartrokitje nga plateja.

Eshte e kote te besh pyetje kur mendon se i di te gjitha (i referohem asaj qe i ka ndodhur Forever_AL) sepse jo vetem qe nuk fiton gje por humbet edhe kohe.

Dhe jam e sigurte qe disa kane per ta marre kete shkrim thjesht si nje akt solidarizmi mes femrash, shpresoj jo ti.
    Shume i nderlikuar ky postimi yt Smile .. Mos po solidarizohesh ti vete dhe te pershtatet ndonje detaj nga ngjarja e pershkruar ? Fol me qarte.
    Po, personalisht ndjej keqardhje per kete vajze, edhe pse egoiste (eshte nje qenie e gjalle me te meta si te gjithe ne) dhe sigurisht me vjen edhe me shume keq per Ate djalin qe e ka dashur aq shume sa ndjenjat e dashurise e kane mbytur edhe pas asaj poshtersie qe i eshte bere. PO, kam respekt per Ate djale te dobet qe eshte bere viktime e dobesise se tij. Ne Shqiperi jam mesuar te mbaj anen e te dobtit, e te pafuqishmit. PO

Eshte e ashper por selektimi natyror do shkaterroje kedo qe pavaresisht nga carsye ben te tilla eksperimente me "dashurine". Kjo Vajze ka vrare te dashurin por edhe veten njekohesisht - per kete jam i bindur. Ne momentin qe nuk tregon per arsyet se perse e vrau ndoshta gabohem ta gjykoj ... por menyra se si shkruan te shtyn te mendosh se pavaresisht nga arsyet, ka bere krim.

Me bej nje nder dhe shkruaj me hapur nese replikon. Uroj te mos me ofendosh dhe kerkoj ndjese nese kam ofenduar ndokend ne postimin tim

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Traktoristi, historia ime eshte krejt ndryshe dhe nuk ka asgje te perbashket me kete te Forever_AL. Thjesht nuk me pelqejne etiketimet sidomos kur nuk njihen mire shkaqet dhe pasojat e asaj qe ka ndodhur; postimi jot mu duk pak i vrazhde dhe ne nje fare menyre " i tepruar" per ceshtjen ne fjale dhe kur e pashe te asociuar me postimin tim vendosa te replikoja. Vetem kaq. Gjithsesi mendimi jot dhe une e respektoj per te tille, se po duket sikur po i bejme procesin Forever_AL po e zgjatem me teper..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    te shkruaj dhe une pak per dashurine? me njerez kuptohet, jo me forumin. forua sot eshte, neser ndodh ndonje gje nga ndermarrja e s'eshte me.

qe thoni ju, qe s'thate asgje, mua sesi me vjen kur lexoj keto postimet ne forum. sikur i ka shkruar njeri per te biseduar me njerez te tjere. edhe them shpesh, po sikur t'i pergjigjem edhe ketij njeriu per kete temen ne fjale. me fjale kuptohet, jo me ndonje fotografi me veprime turpe qe i ndalon rregullorja. edhe ndonjehere edhe ndodh qe i pergjigjem njeriut ne lidhje me temen ne fjale. edhe pres pergjigjen une pastaj. se helbete iu drejtova njeriut ne lidhje me temen. mirepo c'ndodh do thoni ju: te nesermen jo me pergjigje qe s'gjendet, po s'gjendet as postimi im fillestar. dhe kjo jo njehere e dy. po plot here. ne fillim kujtova se me ka zene skleroza a me eshte shthurrur imagjinata e me duken te verteta gjera qe s'i kam bere hic, por pastaj lexoj te tema te njejtat postime qe kisha lexuar edhe para se te shkruaj pergjigjen. ndaj njeriut ne lidhje me temen kuptohet. edhe bindem pastaj qe vete ne rregull jam. edhe qe pergjigje kam shkruar, po pergjigje s'kam mare. e jo vetem kaq, po m'ka humbur edhe pergjigjia e shkruar. epo do e kete marre era, them me vete.

po kur kujtoj sa here me ka ndodhur keshtu rri e mendoj c'uragane duhet te fryjne ketej qe i mbledhin postimet e i shpien kush e di se nga. po une vete s'i kam pare, vetem se duhet te egzistojne se ndryshe nuk iken vete postimi nga tema. tashi si thoni ju: t'i jap fund kesaj dashurise me ju une se vijne uraganet ketej? he he he, do ishte dashuri po t'ju lija kaq lehte?

ku eshte albela te me tregoje sa idealist qe jam mor aman? u cdashurua me duket...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga uj me gaz : 24-08-2010 mė 11:49
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj pse e kritikoni kaq shume forever?!
    Juve ju ben pershtypje qe ajo e la, por jo faktoret qe e shtyne te merrte kete vendim? Ju ben pershtypje lotet e krokodilit te djalit, por jo vuajtja e saj gjate lidhjes me ate djalin. Ajo thote qe ai ishte egoist. Egoizmi eshte vrases i dashurise. Ka qene ajo qe ka sakrifikuar per kete lidhje, dhe jo ai.
    Pse duhet te sakrifikoj veten ajo per nje mashkull qe nuk shikon me shume se pertej hundes se vet?
    Vetem kur i lene arrijne ca te vleresojne ate qe paten. Epo mire t'u behet. Le t'u sherbeje si mesim. Ne dashuri duhet te japesh dhe te marresh, dhe jo vetem ne nje drejtim. Duhet te sakrifkojne te dy dhe jo vetem njeri.

Zjarri i dashurise ashtu sic lind mund dhe te shuhet. Ajo nuk kishte si ta mbante ndezur zjarrin kur ai i hidhte uje.Po u shua cik e veshtire per tu ndezur prape.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 14 prej 21 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •