Close
Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 205
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Kjo eshte problemi, se shume vetave ju pelqen te vuajn, te kene pran nje person qe te lodh , velen nga dashuria qe kthehet ne dicka monotone .
    mqs e paskeni dashur njeri-tjetrin me duket nje n'darje pa kuptim.

Ti japesh fund nje dashurie , qe ka vite eshte shume e dhimbshme .
    Nuk eshte aq e lehet , si per ate qe braktis dhe aq me teper per ate qe braktiset .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    o zhot, kur qajne kshu, te vjen dhe keq t'i lesh. Lol

c'a katile paske qene.
    ihuhaaaaaaaaa sa qypa kom lon un kshu
    po kto do i tregoj iher qeter kur tvije shushuja.

ku ma kini cu shushune mer?

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    plot, te can ****n ti shpirt. ste marr vesh asnje fjal *****. chja eshte e imja..nje sekond tani, je femer apo mashkull. po qe femer its fine. po qe mashkull harroje ate shpirt qe kam then une...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga davidd : 16-08-2010 mė 15:20

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga davidd Lexo Postimin
    plot, te can ****n ti shpirt. ste marr vesh asnje fjal *****. chja eshte e imja..nje sekond tani, je femer apo mashkull. po qe femer its fine. po qe mashkull harroje ate shpirt qe kam then une...
    daku ajo dreq periudhe e muajit, eh?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Plloqe, mos ma perdridh zerin kur me therret se shif si t'leshohen meshkujt.

Ardha "shpirt" (dhe une si davidd, do zihemi kush te ka me teper "shpirt"). Rrefeme cik cfare ke bere ne mungesen time, e me ke?

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    chu, ta bej te ditur qe tani une, po sqe sexy, sta var fare une. kaq. fjalet dhe muhabetet nuk me terheqin mua. po e pate trupin e bukur dhe sexy, fol me mua, po se pate vazhdo rrugen.

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Aq sexi eshte Plloqja mo Davidd, sa i hedh te gjithe meshkujt pertoke! Ti vete je naicik seksi, se Plloqen e kemi me naze. Ja nxirre nje foto te gjykoje Forumi, e pastaj te vendosim per fatin tuaj.

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    chu une jam sexy, dhe kam frike se mos na le kokon per mua ti. te dergoj nje link une te me shohesh, po ti te hengert mortja je larg. kur do bejme sex ne dhe si?

Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    ti qenke vertet confused. but there's hope.

Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    mos ke frik chu, se ste ha... po ste pata ketu ske per te gjetur ndonje si ky...

Faqja 13 prej 21 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •