Une mendoj se nje ndarje ndermjet nje qifti qe skan femij seshte edhe aq tragjike,tek e fundit nje dashuri tjeter isheron plaget,por nese kan krijuar familje ateher tragjedija me e madhe do te jet e perjetuar nga femijet.......
Une mendoj se nje ndarje ndermjet nje qifti qe skan femij seshte edhe aq tragjike,tek e fundit nje dashuri tjeter isheron plaget,por nese kan krijuar familje ateher tragjedija me e madhe do te jet e perjetuar nga femijet.......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Xhenet.M.S. : 08-06-2010 mė 16:41
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
vallai o buzeqeshje, tkisha qon qun do tkisha ra mdashni me ty se qeke shum e sincerte ti. po jo mi goce jo, ato qi dahen takfak me i sms nuk e kon pase dashnine megjithemen. dashni e lehte, e dame e lehte, kshu jon kto pune. pse si kujto ti mi, se un e shushuja cmenemi per i cun? jo mi tkeqen e plotiqes, sna kon lon ment e kokes ala apo jo shushuje?
shume e vertet kjo plotke
nese duhet te ndahesh me dike varet pse po ndahesh dhe sa kohe keni qen bashk....nese pshm ke qen me dike per 1 vite mund ti thuash thjesht nuk shikoj nje te ardhme bashk, nuk perpuqemi sa mendova me impresionin e pare lol...nese keni qen per nje kohe shume te gjate mesiguri duhet ta ket kuptuar vet partneria/partneri arsyen pse po ndaheni
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
neqoftese une do e kuptoja qe partenri ime nuk do me donte me ose neqoftese ai do te ma thonte vete atehere dera eshte gjthmon e hapur se dashuria nuk imponohet me zor
HESHTJA ESHTE FLORI
FJALA ESHTE ARGJEND
mire e tha njeri me siper; " ne mund te ndahemi nga njeriu qe e kemi dashur por kurresesi nuk mund ta zhbemi dashurin apo nuk mund te ēdashurohemi" ...sikur te vishemi e te zhdishemi nga rrobat...njeriu nuk eshte as robot as leckė qe mund te hidhet ashtu aqė lehte e te harrohet, ndjenjat i kemi te veēanta nga gjallesat tjera prandaj ne ndjejmi ne shpirt edhe gezim e hare edhe lotė e vajtim...
Por prape per hir te "iks" shkaqeve e pranoj qe e dashura ime te me thoje; "ik prej meje"..;dhe per te le ate te qetė ne duhet ti themi; Lamtumirė e dashur, ēao ....lol !
nuk ka tjeter rrugedalje...
Dhe pastaj nga ai ēast ku perfundon ndarja nuk do thote se perfundon edhe dashuria por fillon edhe keq e me keq vuajtja e trishtimi per te dashuren qe aqe shum do ju mungoje....deri sa nje dite kjo dhimbje ta takoje nje dhimbje tjeter, njashtu nje shpirt te vuajtur si ti.;;dhe vetem atehere ndoshta shpirti do sherohet..;perkohesisht.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 09-06-2010 mė 21:30
Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Pse duhet per force ti them dicka ???
Thjesht si ngre tel , si flas etj etj , ai e kupton dhe vazhdon jeten .
Ndersa un ja bej next love plz![]()
Akoma vazhdoni ta beni te veshtire ndarjen ju re?!! E veshtire eshte me e gjet se per ta ndar ja ve shkelmin si te duash dhe kur te duash
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Une personalisht do e beja edhe lidhjen edhe zgjidhjen me kenge..
Per tu lidhur, posht ke dritarja me nje serenate te lehte....
"aaaaa lui nella notte non puo piu dormire mai
aaaaa lui del giorno non fa che soffrire sa
cotto cottissimo cotto cottissimo e innamorato
di quella la
cotto cottissimo cotto cottissimo e innamorato
di quella la
innamoraaaaaaaaaaaaaaaaatooooooooooooo
di quella la
di quella la"
i parezisuteshem eeeee?
Ndersa zgjidhjen do e beja me ane te kesaj kenge:
une te desha dhe gabova