Close
Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 205
    life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga strange Lexo Postimin

Mire ke vepruar, por nuk e di po te i thoja unė " oke rrugė te mbare" do mendoja se s'kishte rendėsi aspak pėr mua ajo.

Shume ide te ndryshme kėtu por te forta te gjitha.

Ju pėrshėndes te dyjave.
    as une nuk kam perdorur tekstualisht fjalet ''ok rruge te mbare'' por kuptimi ishte ne sensin qe pranoj vendimin tend dhe te le lirine tende, une nuk mund te kembengul dot per dicka qe ka mbaruar nga ana tjeter dhe as me pelqen qe te bej tjetrin qe ta vrase ndergjegjja.. kur mbaron nje dashuri nuk mund te akuzosh , merr fund dhe pike , ndjenjat ndryshojne..
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Aman kush pret na dolen thinjat derisa te pranoje. Hajd leb wohl thuaji.
    Haha. Verstanden.

Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    as une nuk kam perdorur tekstualisht fjalet ''ok rruge te mbare'' por kuptimi ishte ne sensin qe pranoj vendimin tend dhe te le lirine tende, une nuk mund te kembengul dot per dicka qe ka mbaruar nga ana tjeter dhe as me pelqen qe te bej tjetrin qe ta vrase ndergjegjja.. kur mbaron nje dashuri nuk mund te akuzosh , merr fund dhe pike , ndjenjat ndryshojne..

Flm pėr sqarimin, e mora vesh tani. (:
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Une do perdorja keto fjale:

I dashur, u beme kaq vjet qe kemi kaluar bashke, vite te mrekullueshme dhe te paharrueshme per mua. Keto fjale qe po ti them tani i kam perseritur dhe riperseritur kushedi sa here ne mendjen time qe te gjeja menyren e duhur qe ty te lendojne sa me pak. Dhe tani qe te kam perballe per mua behet akoma me shume e veshtire te te flas. Keto fjale ti ndoshta i prisje sepse kuptohet shume mire qe sjellja ime ndaj teje ka ndryshuar keto kohet e fundit. Jam bere me e ftohte dhe me distante dhe per kete ka nje arsye. Arsyeja eshte qe ndjenjat e mia kane ndryshuar..per ty nuk ndiej me ate dashuri qe na ka mbajtur te lidhur gjithe keto vite dhe nuk ka me kuptim te vazhdojme sikur nuk ka ndodhur asgje.
    Nese do te mbetemi shoke une do te jem prezente per ty sa here te kesh nevoje per mua, nese jo dhe preferon te me harrosh eshte e drejta jote dhe per kete nuk do te mbaj meri.

uhh sa u lodha
    cere bo kshu mi buzeqeshje?! megjithemen e ke ti qi do me ja thone gjith kto fjale? vallai, tmi thote burri najher kto fjale, e mort vesh meiher qi sme paska dashe kurre. amon mi goce amon. shih ktu tash ca do ti thush atij kapakut tat qi do e kesh gjoja per gjith jeten:

nigjo plako: ka ca kohe qi je tu ma shpife, ene vallai s'po tshof mo me sy, aq mje pshtirose. e di si o puna? a sja fusim i tdame per qef tat e per qef tim, ene e myllim ket kapitull, kupto ti? e myllim mer pra se u bome gazi i botes, me cmenen shoqnia ca je tu bo me burrin se sikur jeni nhava, se keni menjen askun. hajt plako, ti shof hallin tat e une shoh timin, mrrova trrova brisku berberit. hajt shnet, neser do ndrroj icik braven se s'du mo tme futesh si hajdut mshpi. ika plako se du me dal me kerku naj tjeter, puna jote kaq e pati.

ja kshu mi broukensmajle, kshu, cer i ke ato fjale aty mi? pupupupu

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Plot Lexo Postimin
    cere bo kshu mi buzeqeshje?! megjithemen e ke ti qi do me ja thone gjith kto fjale? vallai, tmi thote burri najher kto fjale, e mort vesh meiher qi sme paska dashe kurre. amon mi goce amon. shih ktu tash ca do ti thush atij kapakut tat qi do e kesh gjoja per gjith jeten:

nigjo plako: ka ca kohe qi je tu ma shpife, ene vallai s'po tshof mo me sy, aq mje pshtirose. e di si o puna? a sja fusim i tdame per qef tat e per qef tim, ene e myllim ket kapitull, kupto ti? e myllim mer pra se u bome gazi i botes, me cmenen shoqnia ca je tu bo me burrin se sikur jeni nhava, se keni menjen askun. hajt plako, ti shof hallin tat e une shoh timin, mrrova trrova brisku berberit. hajt shnet, neser do ndrroj icik braven se s'du mo tme futesh si hajdut mshpi. ika plako se du me dal me kerku naj tjeter, puna jote kaq e pati.

ja kshu mi broukensmajle, kshu, cer i ke ato fjale aty mi? pupupupu
    hahahah po ato qe e kane burrin te rrezikshem qe i mer flake per icik gjo si tja bejne..me keto fjale qe me sugjeron ti zere se i bera gropen vetes
    gjithsesi version i mire, do ta shenoj se mbase do me nevojitet nje dite

Jo, mua nuk me ka ndodhur dhe i uroj vetes te mos me ndodhi kurre. Une vleresoj sinqeritetin te tjetri keshtu qe cdo fjale do ishte e "mire" mjafton te jete e sinqerte..justifikimet e kota i kam inat.
    Ate qe i uron ti vetes te uroj edhe un ty.
    Secili vlereson sinceritetin edhe nese ne vet nuk jemi te sincert duhet ta vlersojme sinceritetin e tjetrit, ne kete rast te partnerit.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Une do perdorja keto fjale:

I dashur, u beme kaq vjet qe kemi kaluar bashke, vite te mrekullueshme dhe te paharrueshme per mua. Keto fjale qe po ti them tani i kam perseritur dhe riperseritur kushedi sa here ne mendjen time qe te gjeja menyren e duhur qe ty te lendojne sa me pak. Dhe tani qe te kam perballe per mua behet akoma me shume e veshtire te te flas. Keto fjale ti ndoshta i prisje sepse kuptohet shume mire qe sjellja ime ndaj teje ka ndryshuar keto kohet e fundit. Jam bere me e ftohte dhe me distante dhe per kete ka nje arsye. Arsyeja eshte qe ndjenjat e mia kane ndryshuar..per ty nuk ndiej me ate dashuri qe na ka mbajtur te lidhur gjithe keto vite dhe nuk ka me kuptim te vazhdojme sikur nuk ka ndodhur asgje.
    Nese do te mbetemi shoke une do te jem prezente per ty sa here te kesh nevoje per mua, nese jo dhe preferon te me harrosh eshte e drejta jote dhe per kete nuk do te mbaj meri.

uhh sa u lodha
    Upupuja. Formulim i gabuar me ngjan mua. Mua te me thoshte dikush dicka te tille "jo mund te mbetemi shoke" apo "nuk ndiej me ate dashuri", nisur nga hici, do i kisha thyer te tera, me pjata dhe me filxhane.
    Po nese ai te thote" po mire, ku qendron problemi? Perse je ftohur? Ne mund te riparojme cdo gje se bashku." si do e vazhdoje? E di, jam njesh per histori telenovele. : D

Mua me ngjan se pozite e veshtire kjo puna e dhenies fund edhe pse duket komode. Per me teper qe gjykoj se njeriu nuk ftohet nga sot per neser pa arsye, pa shkak, keshtu papritur. Kur te vinte ajo faze, gjerat do ishin disi te qarta e nuk do kishte nevoje per fjalime, e do tentoja qe fjalite "ne mund te mbetemi", apo "shpresoj qe ti te gjesh ate qe meriton" e fjali te tilla te ngjashme t'i shmangia. Me ngjan se jane "oferta" qe mund t'i bej ai qe lihet, se eshte luks i "te humburit".
    E veshtire, e veshtire, por ama une gjithsesi jam gjithmone per te verteten e hidhur e kokeforte, pa shume lajle-lule, se them qe cdokush meriton te dije ate cfare vertete qendron! : )

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga eldushka Lexo Postimin
    Upupuja. Formulim i gabuar me ngjan mua. Mua te me thoshte dikush dicka te tille "jo mund te mbetemi shoke" apo "nuk ndiej me ate dashuri", nisur nga hici, do i kisha thyer te tera, me pjata dhe me filxhane.
    Po nese ai te thote" po mire, ku qendron problemi? Perse je ftohur? Ne mund te riparojme cdo gje se bashku." si do e vazhdoje? E di, jam njesh per histori telenovele. : D

Mua me ngjan se pozite e veshtire kjo puna e dhenies fund edhe pse duket komode. Per me teper qe gjykoj se njeriu nuk ftohet nga sot per neser pa arsye, pa shkak, keshtu papritur. Kur te vinte ajo faze, gjerat do ishin disi te qarta e nuk do kishte nevoje per fjalime, e do tentoja qe fjalite "ne mund te mbetemi", apo "shpresoj qe ti te gjesh ate qe meriton" e fjali te tilla te ngjashme t'i shmangia. Me ngjan se jane "oferta" qe mund t'i bej ai qe lihet, se eshte luks i "te humburit".
    E veshtire, e veshtire, por ama une gjithsesi jam gjithmone per te verteten e hidhur e kokeforte, pa shume lajle-lule, se them qe cdokush meriton te dije ate cfare vertete qendron! : )
    vallaj,

po te jesh femer,

do gjesh nji shkak "kot", ku te kapesh dhe te kapercesh lumin e ndarjes,

po te jesh mashkull, edhe mund tja plasesh "ballit"
    ate te verteten e hidhur.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga KAT Lexo Postimin
    vallaj,

po te jesh femer,

do gjesh nji shkak "kot", ku te kapesh dhe te kapercesh lumin e ndarjes,

po te jesh mashkull, edhe mund tja plasesh "ballit"
    ate te verteten e hidhur.
    Vallaj, si fėmėr qe jam, nis e i rendis gjerat tėk e tėk e tėk, me apo pa stil, kjo ne varesi te situates.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mendova te hapja kete teme e frymezuar nga nje sekuence e nje filmi qe pashe sot lidhur me kete problem, pra fundi i nje historie dashurie vec per njerin nga te dy partneret dhe shpjegimi i saj, nje perjetim i hidhur por fatkeqesisht edhe me nje probabilitet te larte qe mund t i ndodhe kujtdo nga ne.

Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    Te vish ne fund te nje lidhje, nuk vjen kshu papritur fare. Do kalosh disa steps te arrisesh te kuptosh se nuk jeni per njeri tjetrin. E gjate kesaj kohe, pak a shume do kuptohet se ku qendron njeri e ku tjetri. Ku eshte lidhja. Pak a shume te dy do jene te vetdijshem qe dicka nuk shkon me si me pare, do kete nje sere faktoresh qe ajo lidhje ka shkuar deri aty dhe te krijoje dyshime ndjenjash, mos -siguri dhe dilema. Sdo jete e nevojshme per "fjalime" apo justifikime. Ne kshu rastesh, veprimet jane worth 1000 fjale. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Kaq te veshtire e keni me i thene: ishte e bukur derisa zgjati?! Se si e stresojne veten disa ne ditet e sotme, s'e kuptoj fare. Njerezit po shkaterrojne familje se i pelqen sekretarja e rradhes, e jo me ta kesh problem me perfunduar nje lidhje shume me pak impenjative!
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

Faqja 7 prej 21 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •