Close
Faqja 20 prej 21 FillimFillim ... 1018192021 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 205
    i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Do thoja,zemer nuk pendohem per as nje minut qe kam kaluar me ty,,,mire po eshte ardh koha te pauzojme njehere,edhe te shohim se sa do na merr malli per njeri tjetrin...
    PAs ni kohee,besoj do mendonim ndryshe,,,,edhe do ndjejm ndryshe,,,,,nqs shohim qe nuk mund te rrim pa njeri tjetrin do jem serish bashk,,,nqs na shkon jeta mire pa njeri tjetrin ateher shendosh qofshimm....Por dije nje gje,,,nqs jam fati yt,heret apo von do jemi serish bashk,dhe vetem vdekja do na ndan.
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga jeta_ime Lexo Postimin
    Do thoja,zemer nuk pendohem per as nje minut qe kam kaluar me ty,,,mire po eshte ardh koha te pauzojme njehere,edhe te shohim se sa do na merr malli per njeri tjetrin...
    PAs ni kohee,besoj do mendonim ndryshe,,,,edhe do ndjejm ndryshe,,,,,nqs shohim qe nuk mund te rrim pa njeri tjetrin do jem serish bashk,,,nqs na shkon jeta mire pa njeri tjetrin ateher shendosh qofshimm....Por dije nje gje,,,nqs jam fati yt,heret apo von do jemi serish bashk,dhe vetem vdekja do na ndan.
    Nuk eshte edhe pergjigjeje negative e as pozitive por nje reflektim gjoja ...;por nag kjo se besoj se do kete diēka te re sepse secili aps nje kohe do mesohet te harroje njeri tjetrin posa te njohtoje dike tjeter dhe keshtu fillon jetta e re, megjithate ju uroj lumturi te dyve.
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anėtarėsuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar mė parė nga Kreksi Lexo Postimin
    Nuk eshte edhe pergjigjeje negative e as pozitive por nje reflektim gjoja ...;por nag kjo se besoj se do kete diēka te re sepse secili aps nje kohe do mesohet te harroje njeri tjetrin posa te njohtoje dike tjeter dhe keshtu fillon jetta e re, megjithate ju uroj lumturi te dyve.

Po,por ishte qellimi te ndahen ne paqe,,pa sharje por as te mbesesh varur,pa ditur se cfar po behet...Eshte e ditur qe ekziston mundesia te mos kete me dica te re ne mes asaj lidhje.Mire po eshte mire te hulumton njeriu,sepse nuk i dihet as njehere,Ndoshta jeta te kthen serish tek Flaka e vjeter.Nqs kane ngele dhezur ca gaca qe jane duke te fikura.
    Don't take life too seriously because you never get out alive.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Shume rralle ndodh kjo te rikthehet te flaka e vjeter ...eshte e shkuar kjo...krejte koha do i beje me kalimin e saj harrohet por nuk shlyhet... ske ē ti bejsh...duhet dashur jeten edhe keshtu..i vetmuar por i lumtur.
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Ashtu sic e ke thene edhe vete , ti "i ke dhene fund nje lidhje 4 vjecare ", por kjo s'ka te beje fare me titullin ne fjale "T'i japesh fund Dashurise..." . Eshte kollaj te prishesh nje lidje dhe shume shume e veshtire , per te mos thene e pamundur te prishesh nje lidhje qe ka Dashurine si komponentin kryesor ...
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga _Mersin_ Lexo Postimin
    jam dakort me ty por shumica ketyre mendojne se dashuria eshte vetem romance, pasion.Dashuria eshte relative transformohet nese ne fillim je dashuruar me syte dhe buzet e te dashures me vone dashurohesh me femijet e gruas.
    Dashuria nuk eshte relative ne kuptimin reciprok : "Te dua vetem po me deshe"...

...nese ne fillim je dashuruar me syte dhe buzet e te dashures me vone dashurohesh me femijet e gruas.
    Kjo qe thua ka shume vlere ! Edhe guret e rrugeve i emerton me emerin e tij /te saj kur je ne Dashuri .
    Nqs ne Dashuri ka ndonje trauma e vetmja gje qe mund te ndodhi eshte qe kjo Dashuri te bjere ne KOMA per nje kohe te papercaktuar ... Mjafton vetem nje spithe ose nje moment magjik qe ta zgjoje dhe ta sjelli ate ne jete .

It can be broken , but it is still good , it is still there ! Never disappears !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 18-07-2011 mė 10:10
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Nuk iken dashuria thjesht te duket ty se mund te gjesh dike me te mire se ai qe ke etj etj
    Por ne fakt kur te ndahesh, do kaloj pak kohe dhe do pendohesh, por shpresoj mos te jete vone

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    vjen nje moment qe njerit te ciftit i eshte mbushur kapaku dhe faljet behen shume repetitive, te marresh nje decizion qe te ndahesh sado e do ate person eshte e veshtir por te njejten kohe "relieving"
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj
    atehere kjo ska qen dashuri reale qe te kuptosh pas disa kohe qe sja vlen ,bukuria,pasioni, per nje njeri qe e do me shpirt siken kur
    dashuris si jep dot fund por largohesh prej asaj per shum e shum rethana
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mario_kingu : 23-08-2011 mė 09:34
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e xhibi
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Postime
    73
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    Roses are red
    violets are blue
    nuk te dua me
    what about you?

But srsly, c'rendesi ka ca fjale do perdoresh? Ne ate moment (ajo qe quhet) dashuria ka mbaruar, thjesht behen ... formalitetet.

Faqja 20 prej 21 FillimFillim ... 1018192021 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •