Close
Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 205
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    " Postuar mė parė nga forever_AL Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. . Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish."
    Si i kupton keto fjale ti traktoro? Qe ajo e la se nje dite te bukur kuptoj papritur se ju merzit njeriu per te cilin kishte bere cmendurira e sakrifica? Se besoj. Ajo nuk thote qe e la per nje tjeter, por ishte vet ai me sjelljen e tij egoiste qe e largoi larg saj.
    Ajo nuk thote qe e la per nje tjeter, por ama as nuk thote qe ne momentin qe e la nuk simpatizonte (minimumi, se ndoshta shume me teper) dike tjeter. Kam njefare bindje per kete hamendje timen
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam degjuar raste kur meshkujt i rrifnin si kafshe te dashurat e tyre dhe pasi e shikonin ashtu te pergjakur e shperfyturuar u gjunjezoheshin duke qare dhe u lutur se pa ate s'jetonin dot. Lotet jo gjithmone jane shenje dashurie per personin, sesa keqardhje se ngeli vetem.
    Te lutem, mos me zhgenje. Ne ketu (te na fali Albania) po flasim per nje rast shume konkret dhe jo per cmendurira ...
    E perseris : Forever "e donte me shume se veten" ... por pasi u mendua mire e mire, e la sepse donte nje jete me te mire per veten e vet. Paradoks apo jo ?? Ose ne rast se jo paradoks, atehere perralle me fjale romantike ("e donte me shume se veten").
    Kurse Ai mjerani ishte aq "egoist" sa shkaterroi veten e vet per nje kriminele qe ne ballor i buzeqeshte dhe nderkohe mendohej ta linte apo jo (dhe kjo per 1 vit rresht). Te pakten me fakte kjo sjellje eshte krejt e kundert me egoizmin.

@mia - Ti e di shume mire qe me pelqen qe me kundershton, por perpiqu te gjesh argumenta duke qene vete neutrale, ose dorezohu ...

@Forever - me vjen keq qe egersisht po ngul gishtin ne plagen tende .... thjesht personalisht mendoj se gjaku i keq duhet te dale ... trupi sherohet me kollaj pastaj.
    Edhe pse i ashper ne fjale, te siguroj se po te isha une ne vend te atij djalit, per hir te dashurise, do te te kisha falur ... ashtu sic me siguri te ka falur Ai i mbyturi i gjore

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Problemi yt qendron...ose ta them keshtu popullorce; ja fut pordhes kot....
    Na u kujtove ti mbas 4 vjetesh....pa pa pa sa fantazi ke ose kane vajzat....po po sa romantike..ai qan...i vrare shpirterisht.....ha ha ha sa romantike....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    E mira ėshtė qė tė mos i thuash asgjė po tė vazhdosh tė qėndrosh me tė.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    DAshuria e vertete nuk vdes Te japesh fund dashurise do te thote qe mes tyre ska pasur dashuri , ndoshta pelqim simpati ose iluzion por jo dashuri Smundet te japesh fund nje dashurie nese e dashuron vertet

kte e ke thene tamam.Prandaj dhe egziston vuajtja pas ndarjes ose rikthimin tek dashuria e pare sic bejne disa...Sa e sa raste ndahen martohen dhe kthehen prape.....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    ashtu ėshtė.......
    Where does a thought go when it's forgotten?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?

e c'rendesi kane me fjalet pastaj? cfaredo te besh e te thuash, lidhja nuk rikthehet me. te pakten jo me si absolutizem. mire do ishte qe kete t'a kuptonin te dy. nese rri me te si shok, si ex, si partner seksi, a thjesht si nje te njohur, nuk ka te beje me me ceshtjen fillestare...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    ashtu ėshtė.......
    .......Perse?

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Sapo e lexova:
    Te dashurosh eshte veper,te tradhetosh eshte Kryeveper.
    Kush e ka shkruajtur,sa kurioz jam!!!
    dtl

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga SystemA Lexo Postimin
    Sapo e lexova:
    Te dashurosh eshte veper,te tradhetosh eshte Kryeveper.
    Kush e ka shkruajtur,sa kurioz jam!!!
    dtl
    Nqs ndodh nga nje mashkull atere po eshte kryeveper po po ndodhi nga ndonje femer eshte degjenerim, Do thoni ju pse??

Sepse mashkulli shtyp kurse femra shtypet
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nese do kuptoja qe burri im nuk me donte do e lija vet te ikte. Eshte me e ndershme. Vetem nese te dy shikojne vetem interesin ne lidhjen qe kane atehere eshte tjeter gje.

Te habisin postimet e meshkujve ketu. Jane vetem per lidhje per tere jeten, por e keqja eshte se nuk dine si ta mbajne ate lidhje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 27-08-2010 mė 13:05
    Feelings change - memories don't.

Faqja 18 prej 21 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •