Close
Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 205
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2009
    Postime
    4
    Nuk mund te me etiketosh '' e pashpirt''. Nuk jam e tille, e vetem shpirti im e di sa keq eshte ndjere, por njeriu duhet te shoh pertej te sotmes, dhe te ardhmen duhet ta shohi 2-she kur eshte i lidhur. Nese tjetri i ben planet me ''une'' atehere nuk mund te shohesh nje te ardhme me te edhe pse mund ta deshirosh shume. Ai qau dhe vajti deri ne ate pike se e kuptoi vone se sa shume me donte, por ne kohen qe ishim bashke i kishte zene syte egoizmi pa kufij dhe i vinte cudi te besonte se me donte shume. Vetem per dicka me vjen mire, qe per sa kohe kemi qene bashke e kemi respektuar njeri- tjetrin dhe i kemi qendruar besnik. Shpresoj te kem qene e qarte...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Forever AL, e mira do tė ishte qė tė metat e tij t'i vije re qė nė fillim kur u njohėt. Meqė ti thua se e paske dashur mė shumė se vetja, po edhe ai tė paska dashur aq shumė sa tė ka kėrkuar njė vit rresht, do tė thotė qė dashuria mes jush nuk mungonte, po unė kam frikė se ti nuk je e sinqertė dhe faji ėshtė yti. Nė njė ndarje askush nuk e pranon gabimin dhe fajin ia hedh gjithnjė tjetrit. Faji ėshtė gjithmonė i atij qė largohet.

Nga ato qė the, dyshoj se ti nuk e ke dashur aq shumė sa thua, ose tė ka tėrhequr ca kohė dhe pastaj tė ėshtė mėrzitur. Ti ndoshta kėrkon tė gjesh njeriun ideal, po kjo nuk ėshtė e mundur. E shoh tė vėshtirė qė ti tė gjesh dikė ashtu siē e do dhe besoj se nė tė ardhmen ti do t'i ndėrrosh meshkujt ashtu siē ndėrron edhe modėn e veshjeve.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    [QUOTE=-BATO-;2827720]Forever AL, e mira do tė ishte qė tė metat e tij t'i vije re qė nė fillim kur u njohėt. Meqė ti thua se e paske dashur mė shumė se vetja, po edhe ai tė paska dashur aq shumė sa tė ka kėrkuar njė vit rresht, do tė thotė qė dashuria mes jush nuk mungonte, po unė kam frikė se ti nuk je e sinqertė dhe faji ėshtė yti. Nė njė ndarje askush nuk e pranon gabimin dhe fajin ia hedh gjithnjė tjetrit. Faji ėshtė gjithmonė i atij qė largohet.

Nga ato qė the, dyshoj se ti nuk e ke dashur aq shumė sa thua, ose tė ka tėrhequr ca kohė dhe pastaj tė ėshtė mėrzitur. Ti ndoshta kėrkon tė gjesh njeriun ideal, po kjo nuk ėshtė e mundur. E shoh tė vėshtirė qė ti tė gjesh dikė ashtu siē e do dhe besoj se nė tė ardhmen ti do t'i ndėrrosh meshkujt ashtu siē ndėrron edhe modėn e veshjeve.[/QUOTE]

opo inshallah s'eshte nga ato tipet qe e nderron moden e veshjes per c'do stine thuaj, pa u pa pune kesaj! lol
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2009
    Postime
    4
    [QUOTE=-BATO-;2827720]Forever AL, e mira do tė ishte qė tė metat e tij t'i vije re qė nė fillim kur u njohėt. Meqė ti thua se e paske dashur mė shumė se vetja, po edhe ai tė paska dashur aq shumė sa tė ka kėrkuar njė vit rresht, do tė thotė qė dashuria mes jush nuk mungonte, po unė kam frikė se ti nuk je e sinqertė dhe faji ėshtė yti. Nė njė ndarje askush nuk e pranon gabimin dhe fajin ia hedh gjithnjė tjetrit. Faji ėshtė gjithmonė i atij qė largohet.

Nga ato qė the, dyshoj se ti nuk e ke dashur aq shumė sa thua, ose tė ka tėrhequr ca kohė dhe pastaj tė ėshtė mėrzitur. Ti ndoshta kėrkon tė gjesh njeriun ideal, po kjo nuk ėshtė e mundur. E shoh tė vėshtirė qė ti tė gjesh dikė ashtu siē e do dhe besoj se nė tė ardhmen ti do t'i ndėrrosh meshkujt ashtu siē ndėrron edhe modėn e veshjeve.[/
    Njeri ideal nuk ka, dhe une jam e vetedijshme per kete, por njeri qe te te beje te ndihesh e vleresuar, e respektuar dhe e sigurt prane tij, jam e sigurt qe ka sepse jam duke e jetuar dicka te tille. Sa per ndryshimin e meshkujve sipas modes po te them qe nuk ka per te me ndodhur se nuk jam aq pa parime, qellime apo ide qe te kaloj nga njeri tek tjetri.

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Mendova te hapja kete teme e frymezuar nga nje sekuence e nje filmi qe pashe sot lidhur me kete problem, pra fundi i nje historie dashurie vec per njerin nga te dy partneret dhe shpjegimi i saj, nje perjetim i hidhur por fatkeqesisht edhe me nje probabilitet te larte qe mund t i ndodhe kujtdo nga ne.

Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    hmmmmmmm, e komplikuar kjo pune. e mira do ishte tja thoje troc....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    o zhot, kur qajne kshu, te vjen dhe keq t'i lesh. Lol

c'a katile paske qene.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Njeri ideal nuk ka, dhe une jam e vetedijshme per kete, por njeri qe te te beje te ndihesh e vleresuar, e respektuar dhe e sigurt prane tij, jam e sigurt qe ka sepse jam duke e jetuar dicka te tille.
    Bravo, te Lumte!!!
    Jan mesuar keq disa meshkuj Shqiptare qe e nen-vlersojne femren. Nuk jemi prone e askujt pervec vetes!!!

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Nuk mund te me etiketosh '' e pashpirt''. Nuk jam e tille, e vetem shpirti im e di sa keq eshte ndjere, por njeriu duhet te shoh pertej te sotmes, dhe te ardhmen duhet ta shohi 2-she kur eshte i lidhur. Nese tjetri i ben planet me ''une'' atehere nuk mund te shohesh nje te ardhme me te edhe pse mund ta deshirosh shume. Ai qau dhe vajti deri ne ate pike se e kuptoi vone se sa shume me donte, por ne kohen qe ishim bashke i kishte zene syte egoizmi pa kufij dhe i vinte cudi te besonte se me donte shume. Vetem per dicka me vjen mire, qe per sa kohe kemi qene bashke e kemi respektuar njeri- tjetrin dhe i kemi qendruar besnik. Shpresoj te kem qene e qarte...
    Kete askush nuk e di se sa e ke dashur ate kurse; qe ai te ka dashur kete ti nuk po e mohon, jeni korrekte ketu, ndarja eshte diēka tjeter, normal se njerit apo tjetrit nuk i pelqen por ne te shumten e rasteve jane femrat qe kerkojne ndarje se sa meshkujt kete e kam vrejtur..;une vete, vetem kete rastin e fundit une u largova nga e dashura ime pas shume vitesh bashkejetes dhe ate se ma pruri maje hundes, e braktisa banesen pa e kthyer kryet prapa fare dhe nuk pendohem kam gjetur lirinė, shpresoj se edhe ai i ngrati qe eke lene do e gjeje fatin e tij e tjetrkund, me mire te ndahesh heret nese nuk e do dike se te rrish peng tere jeten per hire te dashuris.

shendet
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kreksi : 16-08-2010 mė 14:20
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e davidd
    Anėtarėsuar
    02-09-2009
    Postime
    2,016
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Forever AL, e mira do tė ishte qė tė metat e tij t'i vije re qė nė fillim kur u njohėt. Meqė ti thua se e paske dashur mė shumė se vetja, po edhe ai tė paska dashur aq shumė sa tė ka kėrkuar njė vit rresht, do tė thotė qė dashuria mes jush nuk mungonte, po unė kam frikė se ti nuk je e sinqertė dhe faji ėshtė yti. Nė njė ndarje askush nuk e pranon gabimin dhe fajin ia hedh gjithnjė tjetrit. Faji ėshtė gjithmonė i atij qė largohet.

Nga ato qė the, dyshoj se ti nuk e ke dashur aq shumė sa thua, ose tė ka tėrhequr ca kohė dhe pastaj tė ėshtė mėrzitur. Ti ndoshta kėrkon tė gjesh njeriun ideal, po kjo nuk ėshtė e mundur. E shoh tė vėshtirė qė ti tė gjesh dikė ashtu siē e do dhe besoj se nė tė ardhmen ti do t'i ndėrrosh meshkujt ashtu siē ndėrron edhe modėn e veshjeve.
    bato, me fal, po per carsye e gjykon foever_al. shifi gjerat me thell dhe shiko se edhe kur shkruan ajo ka akoma dicka...qe une sdua ta permend se cfare...

i/e regjistruar Maska e Annika
    Anėtarėsuar
    29-03-2008
    Vendndodhja
    Ne psheretimen tende
    Postime
    239
    kur vjen fundi ska rendesi se kush e ka fajin apo kush e mban fajin sepse thjesht ka ardhur fund....dhe mendoj se ne nje ndarje kane faj te dy jo vetem njera pale......
    Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!

Faqja 12 prej 21 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •