Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 205
    ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Une personalisht do e beja edhe lidhjen edhe zgjidhjen me kenge..

Per tu lidhur, posht ke dritarja me nje serenate te lehte....

"aaaaa lui nella notte non puo piu dormire mai
    aaaaa lui del giorno non fa che soffrire sa

cotto cottissimo cotto cottissimo e innamorato
    di quella la
    di quella la
    innamoraaaaaaaaaaaaaaaaatooooooooooooo
    di quella la
    di quella la"

i parezisuteshem eeeee?
    E nderkohe qe stonon...ashtu kendon doja te shkruaja..poshte dritares se cupes, ndonje kove uji nga komshia qe ka f'mijet nani-nani. E ndonje perkedhelje uleritese per iso. : D

Ndersa zgjidhjen do e beja me ane te kesaj kenge:

une te desha dhe gabova
    por tani ska rendesi
    vura mend dhe te harrova
    me harro pra edhe ti

ti ma dogje shpirtin
    me le pa gjum
    sa shume te kam dashur
    te desha uneeee

tani e di
    une me tyyy
    gabovaa

Ska nevoje per fjale te teperta...
    Mire zanafillen, po edhe perzenien me rreshta me kopje? Ka lezet te zihesh e ndahesh me fjalet e tua. Se e nis me emerore sharjen e perfundon me rrjedhore e po te duash nderron edhe trajte nderkohe, qe mos behesh monoton ndersa nis e ciceron fjale te drejta qe tjetri meriton.

Smileina, asgje nuk eshte e pamundur e cudia me e madhe tre dite zgjat.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Une personalisht do e beja edhe lidhjen edhe zgjidhjen me kenge..

Per tu lidhur, posht ke dritarja me nje serenate te lehte....

"aaaaa lui nella notte non puo piu dormire mai
    aaaaa lui del giorno non fa che soffrire sa

di quella la
    di quella la
    innamoraaaaaaaaaaaaaaaaatooooooooooooo
    di quella la
    di quella la"

i parezisuteshem eeeee?

Ndersa zgjidhjen do e beja me ane te kesaj kenge:

une te desha dhe gabova
    por tani ska rendesi
    vura mend dhe te harrova
    me harro pra edhe ti

ti ma dogje shpirtin
    me le pa gjum
    sa shume te kam dashur
    te desha uneeee

tani e di
    une me tyyy
    gabovaa

Ska nevoje per fjale te teperta...
    Mau Kiko kenga e pare ok, ja edhe video; ndersa per zgjidhjen si e quan ti per mendimin tim do ishte me e pershtatshme kjo

http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>

Keshtu mbyllet bukur i gjithe cikli

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Mendova te hapja kete teme e frymezuar nga nje sekuence e nje filmi qe pashe sot lidhur me kete problem, pra fundi i nje historie dashurie vec per njerin nga te dy partneret dhe shpjegimi i saj, nje perjetim i hidhur por fatkeqesisht edhe me nje probabilitet te larte qe mund t i ndodhe kujtdo nga ne.

Nese do te kuptonit qe per ju ajo lidhje nuk ka me nje te adhme, qe e ka humbur ate bukurine dhe pasionin qe kishte ne fillim, qe nuk eshte me aq stimuluese, shkurt dashuria per ate person ka marre fund per ju, si do te vepronit?

Cfare fjalesh do te perdornit per t ia shpjeguar partnerit tuaj?
    Ke qene ndonjeher ne Kine? Murin Kinez e ke pa? Po ato kinezt e vegjel sy bajame qe jan si milingona? Kinezce di? Jo per gje, po te pata len shenim ne gjuh kineze ku thonte..

E di kur te thoja ne te dy do shkojm gjate?
    Eeee fiks ajo, ska me ashu... !
    Si pse?
    Do iki ushtar.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Ke qene ndonjeher ne Kine? Murin Kinez e ke pa? Po ato kinezt e vegjel sy bajame qe jan si milingona? Kinezce di? Jo per gje, po te pata len shenim ne gjuh kineze ku thonte..

Si pse?
    Do iki ushtar.

Edhe ajo do pergjigjeshe: ok i dashur, une do te pres, ec shendoshe e mire, mua ketu me gjen

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Si pse?
    Do iki ushtar.
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Edhe ajo do pergjigjeshe: ok i dashur, une do te pres, ec shendoshe e mire, mua ketu me gjen
    Ndaj, per te evituar pikerisht kete pergjigjen e padeshiruar duhet te kishte shtuar:

"Duhet te them, se je shendoshur tmerresisht shume qe prej dites kur u lidhem. Kam vene re keto kohet e fundit qe kam nje alergji akute ndaj lopave " :P

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anėtarėsuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Fundi eshte i veshtire per gjithe qka. Aq me shume eshte tij japesh fund dashurise.
    Po si nuk eshte keshtu, kur po ndahesh me personin qe e ke dashte me shpirte. Jeni dashur forte, keni fole dhe keni ndejtur bashke, keni fjetur ne krahe te njani tjetrit, edhe ate shume here te zhveshur fare, jeni puthur, jeni shternguar forte, keni bere dashuri , seks, keni perjetuar orgazme qe ju ka derguar ne parajse ate moment etj etj......
    Kete njeri ju ja arsyeja se pse e keni dashur forte. Keshtu keni menduar te vazhdoje deri ne fund. Me u kenaqur krejt. Mirepo ja qe nese njani e ka pase me hile, dhe mbase duhet me i dhane fund kesaj dashurie. Tash qka. Si te ja bejme. Personi nuk me don me. Po edhe kesaj duhet gjetur rruga. Nuk ka gje pa zhgjidhje. Zoti nuk qone diqka qka nuk mund te perballohet.
    Dhe mos harroni se nuk eshte ka behet nami. Tradhetari e koriti veten per mua ka rruge te reja. Se thone se ;
    PAS GJQO GJELBRIMI TE ZHDUKUR, LIND TJETRI EDHE ME I BUKUR.....
    JU NJE HAP - PUNA DY...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ndaj, per te evituar pikerisht kete pergjigjen e padeshiruar duhet te kishte shtuar:

"Duhet te them, se je shendoshur tmerresisht shume qe prej dites kur u lidhem. Kam vene re keto kohet e fundit qe kam nje alergji akute ndaj lopave " :P
    Apollyon ti ke nevoje per ca mesime ne kete fushe, duket qe je zemer bute dhe qe nuk din te genjesh
    Angelina

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollyon ti ke nevoje per ca mesime ne kete fushe, duket qe je zemer bute dhe qe nuk din te genjesh
    Kot nuk thone "mos te lente zoti pa shoqe" lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-10-2009
    Postime
    4
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.

Citim Postuar mė parė nga forever_AL Lexo Postimin
    Une i kam dhene fund nje lidhjeje 4 vjecare. M'u desh nje vit te siguroja veten se duhet te ndahesha, pasi nuk doja te beja dicka pa qene e bindur. Kater vite nuk jane pak, kam arritur ta dua me shume se veten time, kam bere shume sakrifica dhe cmenduri per te, por ne nje moment vura me shume arsyen perpara zemres. Sa per personin tjeter u shkaterrua kur i thashe. Nje vit rrjesht pa pushim me kerkonte ne te gjitha menyrat, ai kaloi ne depresion. Moment i fundit qe e kam pare ishte me i veshtiri, ai qe qante pa pushim dhe me pergjerohej te kthehesha me te. Pasi i thashe JO, ai me tha se do te ishte i gatshem te me priste ne cdo moment te jetes se tij. Nuk jam penduar per zgjedhjen qe bera, por ndihem e vrare shpirterisht shpesh here kur kujtoj ate moment te fundit. Tashme ka kaluar nje vit e pak qe prej ndarjes, mund te them qe jam shume mire. Jeta vazhdon, zemra do dashuroje serish.
    Sa e pashpirte,pra nuk qendron ajo "duaj te te duan".Uroj qe ke pasur arsye te forte!
    Ehh,mashkuj mbane veten .A mund te qajne mashkujt per dashuri pra?! :P

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •