Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-11-2009
    Postime
    160
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Para 2 dite kesh ne vizite ne Shqiperi dhe me than te drejten te ben te mos shkosh kurr me.

Trafiku me i keq ne bote zhvillohej ne rruge, plazhi ishte si deponi e ujerave te zeza.
    Njerzit vetem tek leket mendt, nje kafe smundesh me pi pa patur mbi kry lypesa .

Ishte me keq se ne Kosove.

Shpresoj te punojne me shume dhe te bejne nje imazh te mire .
    po pse ste pelqeu Shqiperia e Bac Saliut - apo harrove qe ata lypsat jane NATO ??? Apo harrove qe Baca Gomar ta ka bere rrugen direkte nga Kosova ne ujrat e zeza (uups me fal Bregdet) ?? Apo harrove qe Baca e ka hekun Kamunizmin ene ka sjellun Demokracin ?? Apo harrove qe Baca do ja fusi Shqypnise ne EU ???

Ah mor Idiot, se nje vit rresht ketu ne forum Baca Baca Baca dhe kushdo qe e shante Ti menjehere e quaje klysh Komunisti. Kurse tanie na paske pare nje Shqiperi ne gjendje te mjeruar .... Peshk.

Keshtu do ju ndodhi te gjithe Ju Kokeboshave qe e mbroni Doktor Gamorin pa qene as edhe nje dite te vetme ne Shqiperi !!! Nje dite do kuptoni se keni qene "Truproja" e nje te cmenduri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 08-06-2010 më 17:29

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2008
    Postime
    4
    Shqipëria- kur do të bëhet shtet normal?

Nje pyetje e gjetur mire per mbledhur pergjigje pesimiste dhe ironike.
    Por une po i them atij qe ka ngritur kete pyetje dhe atyre qe i jane pergjigjur njefaresoji se Shqiperia eshte nje vend diku ne Europe ka nja 3 apo 4 milion banore qe budallenj apo te mencur ata fundja e kane token, natyren, burimet e tyre dhe eshte pune e tyre ne bejne shtet apo jo dhe nese ky eshte normal apo jo le ta vleresojne shqiptaret vete!

Besoj se ju qe merrni pjese ne kete forum dhe keni ndertuar nje shtet normal ne vendin tuaj keni me cfare ta zini kohen tuaj sesa te merreni me Shqiperine!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Traktoristi Lexo Postimin
    ah mor m.u.t - po pse ste pelqeu Shqiperia e Bac Saliut - apo harrove qe ata lypsat jane NATO ??? Apo harrove qe Baca Gomar ta ka bere rrugen direkte nga Kosova ne ujrat e zeza (uups me fal Bregdet) ?? Apo harrove qe Baca e ka hekun Kamunizmin ene ka sjellun Demokracin ?? Apo harrove qe Baca do ja fusi Shqypnise ne EU ???

Ah mor Idiot, se nje vit rresht na haje mu.tin ketu ne forum Baca Baca Baca dhe kushdo qe e shante Ti menjehere e quaje klysh Komunisti. Kurse tanie na paske pare nje Shqiperi ne gjendje te mjeruar .... Peshk.

Keshtu do ju ndodhi te gjithe Ju Kokeboshave qe e mbroni Doktor Gamorin pa qene as edhe nje dite te vetme ne Shqiperi !!! Nje dite do kuptoni se keni qene "Truproja" e nje te cmenduri.
    O lesh se don me shume se une Shqiperin jo .

Por realiteti eshte ndryshe , ik ne Tirane shiko si behet komunakicioni , shko ne kafene te Tiranes dhe shif a mundesh me pi nje kafe rehat prej lypesave , shko ne Golem dhe shif a mundesh mu la prej ujerave te zeza.

Nuk flitet me ndjenja por me fakte dhe realishte .

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga ylli_pr Lexo Postimin
    Perralla me mbret po na tregon tij.
    A te ka shkuar mendja ndoj here, pse shqiptaret jane kaq keq duke jetuar ???
    Sepse tradhetuan , baballaret e vete. Por qdo gabim mund te permiresohet.
    Zhvillimi i nje vendi nuk mvaret nga feja...,por nga njerze,qe kane guxuar te thejne tabut qe kishte vendosur feja...

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    shqiperia dhe shqiparet do perparojn kur te ndrrohet gjenerata kur te shkojn komunistat dhe te vijn brezat e rinj diku pas 30 viteve
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Para 2 dite kesh ne vizite ne Shqiperi dhe me than te drejten te ben te mos shkosh kurr me.

Trafiku me i keq ne bote zhvillohej ne rruge, plazhi ishte si deponi e ujerave te zeza.
    Njerzit vetem tek leket mendt, nje kafe smundesh me pi pa patur mbi kry lypesa .

Ishte me keq se ne Kosove.

Shpresoj te punojne me shume dhe te bejne nje imazh te mire .
    Edhe une isha para dy diteve ne Shqiperi,me saktesisht ne Tirane ,Shkoder e SHengjin,dhe jam e manhitur nga infrastruktura rrugore ,populli nuk e di si jeton por infrastruktura rrugore hata fare krahasuar me gjendjen e mjeruar te rrugeve tona ne Kosove.Pershtypje me beri Shkodra ,ne fakt me la pershypje te keqe pasi ne ate qytet thuajse asgje nuk ishte investuar,mekat.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Edhe une isha para dy diteve ne Shqiperi,me saktesisht ne Tirane ,Shkoder e SHengjin,dhe jam e manhitur nga infrastruktura rrugore ,populli nuk e di si jeton por infrastruktura rrugore hata fare krahasuar me gjendjen e mjeruar te rrugeve tona ne Kosove.Pershtypje me beri Shkodra ,ne fakt me la pershypje te keqe pasi ne ate qytet thuajse asgje nuk ishte investuar,mekat.
    Une nuk thash qe skish infrastuktur rrugore , por komunikacioni ishte katastrof, boll ne Kosove nuk respektohen rregullat por ne Tirane ishte me zi .

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    infrastruktura rrugore ne shqiperi eshte mjaft e mir mirpo ajo qe me ka ren ne sy jan policia e korruptuar deri ne fyt kete se kam besu derisa e pash me syt e mi
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Prapambetja shqiptare nuk eshte dicka e re, ka ekzistuar per nje kohe te gjate, shume me para demokrateve, komunisteve. ballisteve, zogisteve etc, madje distanca qe na ndante me Evropen dhe fqinjet ka qene shume me e madhe sesa eshte sot.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Shqiperija,me kete po e shtoje edhe Kosoven dhe trojet shqiptare ne pergjithesi,do te jene normale kur nga truri i atyre qe udheheqin me nje pjese te popullit do te zhduket ideologjija e qelbur enveriste dhe komuniste ne pergjithesi.
    Ne flasim te gjithe per demokraci e ne anen tjeter nuk flasim se pasardhesit e enverizmit dhe ideologjise komuniste ne trojet shqiptare jane pengesa me e madhe per nje perparim te shoqerise shqiptare dhe shteteve shqiptare ne pergjithesi.
    Duhet c`rrenjosur nga truri njehere e pergjithmone bindjet e shek.0 per shqiptaret.E shek.0 per shqiptaret eshte shek.ku dominoi kjo didakture per 50 vite ,ku ne te njejten kohe u bene perparimet me te mdhaja ne te gjitha shtetet demokratike,dhe per kete shkak mbetem mbrapa 50 vite mos edhe me shume sepse rezultati i kesaj ideologjije eshte me i madh nese shihet ne aspektin psikologjik kur truri piqet per 50 vite me ne gje,dhe eshte veshtire te ripertrihet me neurone te reja demokratike.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •