Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Erdogan personalisht në Gaza për të thyer bllokadën

Kryeministri turk , Rexhep Tajjip Erdogan, vlerëson mundësinë për të shkuar personalisht në Gaza, në mënyrë që të thyejë bllokadën e vendosur nga Izraeli.

Lajmi bëhet i ditur nga e përditshmja libaneze "Mustaqbal", e cila citon "burime shumë mirë të informuara turke".

Gazeta në pronësi të kryeministrit libanez Saad Hariri, thekson se "E...rdogan po mendon të shkojë në Gaza dhe se ka folur për këtë hipotezë me anëtarët e tij të afërt të qeverisë".

Sipas të njëjtave burime, kryeministri turk "i paska njoftuar Shtetet e Bashkuara se i ka kërkuar marinës ushtarake turke të shoqërojë një flotë të re humanitare drejt Gazës që aktualisht ndodhet në fazë përgatitje".

"Administrata e SHBA-së është përpjekur ta ndalojë këtë projekt të Erdoganit", konfirmon gazeta "Mustaqbal"./start/
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-10-2009
    Postime
    50
    Qendrimi Turqise eshte e respektueshme.

Boll kan vujt Palestinezet
    Me behet cici

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Te shohim nese do ja mbaje te shkoje!! Nese e ben, atehere ka respekt maksimal.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    O Apollyon po ç'eshte kjo a ja mban mer ? lol

Po edhe gazetat e kishin nxjerr qe ka kerku leje nga autoritetet amerikane te cilat i kane kerku kohe qe te studjojne çeshtjen ( qe t'i marrin leje Izraelit nenkuptohet )

E gjitha do te ishte nje show mediatik dhe nje heroizem i kurdisur qe me pare politikisht .

Po te ishte se shkonte me koke te vet, tani do ishte rruges
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 05-06-2010 më 17:34
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    E din ky se cfare ben, mos ja mbani gajle ju.

Forca Erdogan, ne jemi me ty!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Forca Erdogan, ne jemi me ty!
    Un sjam me Erdoganin, un kam qejf te behet luft. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Un sjam me Erdoganin, un kam qejf te behet luft. lol
    Durim, se edhe asaj i vjen rradha.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Postime
    316
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin

Kryeministri turk , Rexhep Tajjip Erdogan, vlerëson mundësinë për të shkuar personalisht në Gaza, në mënyrë që të thyejë bllokadën e vendosur nga Izraeli.

Lajmi bëhet i ditur nga e përditshmja libaneze "Mustaqbal", e cila citon "burime shumë mirë të informuara turke".

Gazeta në pronësi të kryeministrit libanez Saad Hariri, thekson se "E...rdogan po mendon të shkojë në Gaza dhe se ka folur për këtë hipotezë me anëtarët e tij të afërt të qeverisë".

Sipas të njëjtave burime, kryeministri turk "i paska njoftuar Shtetet e Bashkuara se i ka kërkuar marinës ushtarake turke të shoqërojë një flotë të re humanitare drejt Gazës që aktualisht ndodhet në fazë përgatitje".

"Administrata e SHBA-së është përpjekur ta ndalojë këtë projekt të Erdoganit", konfirmon gazeta "Mustaqbal"./start/
    Rrugë të mabrë të dëshirojmë z. Recep T. Erdogan, kryedministër i Turqisë mike.
    Është koha e fundit që ta ndërmarrësh këtë hap humanitar dhe politik.
    Gaza palestineze që tri vite, ose më mirë më thënë që 60 vite, është Kosova e viteve 1990-1999. NATO e çliroi Kosovën nga prangat e robërisë dhe izolimit serbosllav, ndërsa Gazën do ta çlirojë Turqia e R. T. Erdoganit, se tjetër zgjidhje nuk ka mbetur... Sukses në misioni tënd humanitar, z. Erdogan!

Me duket rrene me bisht. Nje gje e tille sjell rreziqe te pa parishikueshme per sigurine ne Lindje te Mesme dhe ne bote
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Une besoj se as si demshperblim per te vraret nuk ka per tu hequr bllokada .

Vendimet e marre nga qeveria ne lidhje me sigurine , Izraeli i merr me fanatizem per tu zbatuar germe per germe .

Ja psh shihni anijen e nisur nga Irlanda Rachell Corrie .

U ndalua dhe u shoqerua qe 30 - 35 milje larg (55 - 65 km ) , pra ne ujerat internacionale .

Netanjahu deklaroi : Ne nuk do te lejojme qe nje port iranian te krijohet ne Gaza

Kjo pasi bllokoda detare eshte kunder kontrabandes se armeve qe kryen Hamasi dhe ne menyre qe mallrat te kontrollohen me pare .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •