Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 45 prej 45
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    Baca adem te kam nenvizu dicka tek shkrimi jot..te them te drejten nuk ja kam idene kush eshte ky hoxha..por dicka me beri pershtypje..ti e quan doktor...nga sa di une kjo fjale perdoret ne dy aspekte..aspekti i pare perdoret per njerezit qe perfindojne shkollimin e larte ne fushen e mjeksise dhe dalin doktore..aspekti i dyte eshte grada shkencore..per nje verpimtari studimore ne nje fushe te caktuar nje person gradohet me titullin doktor i .. ta zeme shkencave natyrore..apo i dickaje tjeter..mirepo kjo grade nuk merret ashtu dosido..kete grade e jep nje komision shteterore prane nje fakulteti apo dekanati apo akademie apo diku tjeter.pasi e vleresojne punen e dikujt ata marrin vendim per ti dhene graden doktor..nga njohurite qe kam nuk e di nese jepet grade shkencore ne fushen fetare..ndoshta jepet dhe une jam gabim prandaj desha me e dite pse ky njeri quhet doktor..se te them te drejten ne shqiptaret e kemi mani me i vene vetes tituj qe as nuk ja dime se cka jane..shembulli me i qarte ishte e ashtuquajtura lufte ne kosove kur dolen me shume gjenerale se sa ushtare
    pra ka nje kriter se si merret nj grade qofte civile qofte ushtarake..keshtu qe nese ben do desha ta di se si e ka marre ky njeri i fushes fetare graden doktor..
    Përshëndetje Malsori,
    për Zotin nuk e di si shkon puna e tyre, por sa kam dëgjuar edhe këta kishin grada. Edhe për ta këtë gradë po e jepte fakulteti ku studiojnë. Një e di të sigurtë, se një ish nxënësi im, tash një hoxhë shumë përparimtar, ka mbaruar studimet dhe ka marrë titullin magjistër ( apo si po e quajnë sot master) në Malajzi.
    Besoj ndonjëri nga lexuesit do të na jep shpejegime më të plota për këtë edhe ty edhe mua.

Respekt,
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 15-06-2010 më 10:28
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ta zeme shkencave natyrore..apo i dickaje tjeter..mirepo kjo grade nuk merret ashtu dosido..kete grade e jep nje komision shteterore prane nje fakulteti apo dekanati apo akademie apo diku tjeter.pasi e vleresojne punen e dikujt ata marrin vendim per ti dhene graden doktor..
    quhet doktorr sepse ky ka doktorru dhe doktoraturen nuk e ka mbrojt ne kafene por kete grad e ka mbrojt nen mbikqyrjen e komisionit shtetror dhe eshte e pranuar ne mbar boten per fushen per te ciletn ai ka doktoru

eshte edhe doktorr i zemres sepse me fjalet e tij te embla sheron gjdo gje

nese keni deshir te informoheni me saktesisht mundeni ta pysni personalisht sonte pas ores 21.30-23.30

Drejtperdrejt Dr.Shefqet Krasniqi nga Radion Kosova e lire
    emisionin mund ta ndiqni ne www.radio-pendimi.info dhe nga dhjetra radio tjera ne mbar boten dhe mund te beni pytje direkt

Email adresa ku ju mund të shkruani pyetje është
    tanjohimteverteten@hotmail.com

Dhe Telefoni për direkt pyetje +381 (0)38 249 237

SMS Pyetje : 00377 44 156 614

qdo te marte drejtperdrejt nga prishtina
    .
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o xim...

mos ban rekalme ketu te radiove pa lidhje..une pyeta per anen shkencore te termit '' doktor ''...pse te sheron zemren tane me fjale ky far doktori nuk do te thote se eshte tamam doktor..

tani nese ti din dicka me shume atehere thuaje ketu..ta marrim vesh..mos ta paragjykojme kete hoxhe para kohe..se mos na del pastaj si baba i 5 gjeneralave o ximi..e kesaj po i frigohem...

baca adem te jesh i sigurte se magjistrime nuk ka ne anen fetare..ose ma sakte bota shkencore nuk ta njeh titullin magjister per studime fetare..a e din ti se sa fe kemi sot ne bote..edhe fe me 50 veta...e si mund te marresh titull shkencore per studimin e kesaj feje..duhet ta kemi te qarte se titujt shkencore jepen nga qarqe akademike..hoxha ne fjale mund te kete doktorruar ne nje fushe te caktuar por asesi nuk besoj ne fushen e studimeve fetare..

sot lexova per nje shkodran ne siri qe qenka nje nga me te medhenjt e studimeve hanefike...ai kishte titullin sheik por jo prof.dr....kur nuk e ka marre keso titulli ky njeri i madh i studimeve fetare si e paska marre hoxha jone..ndoshta jam gabim..

nejse ne si popull kemi me shume gjenerala se sa ushtare , me shume doktora shkencash se sa shkence...pune tranzicioni ma..apo pune shqiptaresh..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 15-06-2010 më 13:32
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    1,130
    O Malsor, e di ti se nga e ka origjinen ajo veshja dhe kapelja e studenteve kur diplomojne?

Pikerisht nga veshjet fetare, sepse Universiteti i pare ne bote ka qene Universiteti i Az'harit ne Egjipt, pra universitet fetar.
    Dhe ate "xhyben" qe veshin studentet dhe ate kapelen ne koke, e kane trashegemi prej atehere, sepse njerezit e ditur kane mbajt kapele dhe ate xhyben (veshjen, s'e di si i thone shqip, se ende s'kam diplomu :P), sikurse hoxha qe e mban, po ashtu edhe prifti.

E te dalesh ti sot e te thuash qe nuk i takon titull Dr nje hoxhe, eshte goxha nje lluks i madh qe ja ke dhene vetes. Padrejtesisht normal.

Te keshilloj ta lexosh librin e me te cilin ka doktoruar Shefqeti, besoj qe nuk do te te lodhen duart duke shfletuar gjithe ato faqe

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    quhet doktorr sepse ky ka doktorru dhe doktoraturen nuk e ka mbrojt ne kafene por kete grad e ka mbrojt nen mbikqyrjen e komisionit shtetror dhe eshte e pranuar ne mbar boten per fushen per te ciletn ai ka doktoru

eshte edhe doktorr i zemres sepse me fjalet e tij te embla sheron gjdo gje

nese keni deshir te informoheni me saktesisht mundeni ta pysni personalisht sonte pas ores 21.30-23.30

Drejtperdrejt Dr.Shefqet Krasniqi nga Radion Kosova e lire
    emisionin mund ta ndiqni ne www.radio-pendimi.info dhe nga dhjetra radio tjera ne mbar boten dhe mund te beni pytje direkt

Email adresa ku ju mund të shkruani pyetje është
    tanjohimteverteten@hotmail.com

Dhe Telefoni për direkt pyetje +381 (0)38 249 237

SMS Pyetje : 00377 44 156 614

qdo te marte drejtperdrejt nga prishtina
    .
    e nese nuk hapete www.radio-pendimi.info edhe ketu muni ta degjoni emisionin www.pendohu.info... kjo nuk eshte reklame kjo eshte info qe kush ka deshire mun ta degjoj....KLM
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •