Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Suhejbi Lexo Postimin
    E mbaj te shtypur Ctrl por serish nuk mundem te klikoj.
    Si duket nuk paske te instaluar MS Word, kjo funksionon ne Word.
    Nuk e di pse ademi se ka postu linkun direkt per te shkarku ligjeraten

Ja linku:
    Kodi:
    http://www.radioprojekt.dk/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1038:emision-i-perzgjedhur&catid=35:general&Itemid=2
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Pjesen e pare e kam shkarkuar, dhe mu ne keto momente jam duke ndegjuar.
    Jam duke ndegjuar shume pyetje nga disa injorant, por boll mire ju eshte pergjijgjur Hoxha Shefqeti.
    Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 08-06-2010 më 12:22
    Burri 1 X flet !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    All-llahu ju shperbleft me te mirat e Tij adem. un kete ligjerat e kam degju vetem 30 minutat e fundit shum shum me ka pelqy lumet ne qe kemi nje hoxhe si dr. shefqet krasniqi ku ky hoxh ehste duke u be shkak qe shum te rinj te vetedisohen por edhe te largohen prej puneve te keqija siq jan alkooli dreoga imoraliteti kete hoxhe All-llahu eshte duke e ngrit lart edhe pse qafirat nje gje te tille nuk e deshirojn ashtu siq po na thot All-llahu kur te vendosi un diken me ngrit askush nuk mund te me ndal, ne sod shohin shum analista e pseuo shqipatr qe po mundohen imazhin e tij ta ulin por jo kot eshte ky vetem qdo dite e me teper po e ka respektin e popullit.
    Tash un po kam deshir me degju pjesen epare po nuk po mundem me shkarku si duket te un ehste problemi me mp3 po a ka mundesi me naj format tjeter me marr. edhe njeher All-llahu te shperbleft adem.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Drejtperdrejt Dr.Shefqet Krasniqi nga Radion Kosova e lire
    emisionin mund ta ndiqni ne www.radio-pendimi.info dhe mund te
    beni pytje direkt.
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Drejtperdrejt Dr.Shefqet Krasniqi nga Radion Kosova e lire
    emisionin mund ta ndiqni ne www.radio-pendimi.info dhe mund te
    beni pytje direkt.
    per www.radio-pendimi.com....... e ndegjon si radio apo e nje ne staf dikand?
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Ja versioni me kualitet më të lartë

Të dashur miq,

Tani po jua sjell versionin e incizuar në studion e Radio Projektit 21. Ky është me cilësi shumë më të mira. Me këtë rast falënderoj drejtorin tonë teknik, Shpëtim Xheladinin.

Tani po ju sjell tufëzat/linqet prej nga mund ta shkarkoni emisioni direkt.
    Dëgjim të këndshëm.

1.Pjesa e parë: http://rcpt.yousendit.com/886773507/...131f1c49537e2a

2. Pjesa e dytë: http://rcpt.yousendit.com/886777061/...0c755b6840424d

P.S. Prapë për çdo lloj pengese që hasni lajmëroni. Ju faleminderit
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ore komunista te flliqte kush i largoi komentet enga kjo teme ?? Gjaku juaj do te mbetet komuniste .

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Ore komunista te flliqte kush i largoi komentet enga kjo teme ?? Gjaku juaj do te mbetet komuniste .

I nderuar edhe ket postim keta do ta hjekin nga forumi.
    Kshtu ka ndodhur me postimet e mia

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

a ban me e dite...

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    Sonte mysafir në Radio Projekti 21, hoxhë- dr. Shefqet Krasniqi

Të dashur miq, ju bëj të ditur se sonte nga ora 22:00 në Radio Projekt 21, të Danimarkës, mysafir në studio do të jetë dr. Shefqet Krasniqi. Mjafton të klikoni në www.radioprojekt.dk që ta ndiqni ligjërimin.

Ju mund të bëni pyetje nëpërmjet telefonave: 0045 – 35856100 dhe 0045 – 35856107 ose nëpërmjet postës elektronike projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt.dk .

Pyetjet tuaja do ta begatonin edhe më shumë emisionin.

Dëgjim të këndshëm

P.S. Kërkoj falje nga moderatorët e këtij forumi. Nuk e bëra këtë për t'i bërë reklamë radios, por këtë e bëra për shumë besimtarë, të cilët mbase kanë dëshirë ta dëgjojnë.
    Baca adem te kam nenvizu dicka tek shkrimi jot..te them te drejten nuk ja kam idene kush eshte ky hoxha..por dicka me beri pershtypje..ti e quan doktor...nga sa di une kjo fjale perdoret ne dy aspekte..aspekti i pare perdoret per njerezit qe perfindojne shkollimin e larte ne fushen e mjeksise dhe dalin doktore..aspekti i dyte eshte grada shkencore..per nje verpimtari studimore ne nje fushe te caktuar nje person gradohet me titullin doktor i .. ta zeme shkencave natyrore..apo i dickaje tjeter..mirepo kjo grade nuk merret ashtu dosido..kete grade e jep nje komision shteterore prane nje fakulteti apo dekanati apo akademie apo diku tjeter.pasi e vleresojne punen e dikujt ata marrin vendim per ti dhene graden doktor..nga njohurite qe kam nuk e di nese jepet grade shkencore ne fushen fetare..ndoshta jepet dhe une jam gabim prandaj desha me e dite pse ky njeri quhet doktor..se te them te drejten ne shqiptaret e kemi mani me i vene vetes tituj qe as nuk ja dime se cka jane..shembulli me i qarte ishte e ashtuquajtura lufte ne kosove kur dolen me shume gjenerale se sa ushtare
    pra ka nje kriter se si merret nj grade qofte civile qofte ushtarake..keshtu qe nese ben do desha ta di se si e ka marre ky njeri i fushes fetare graden doktor..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    I largojne sepse e verteta per ta eshte shkaterruese si drita e diellit per vampir

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •