Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45

Hoxhë- dr. Shefqet Krasniqi, sonte nga ora 22:00 mysafir në Radio Projekti 21

Sonte mysafir në Radio Projekti 21, hoxhë- dr. Shefqet Krasniqi

Të dashur miq, ju bëj të ditur se sonte nga ora 22:00 në Radio Projekt 21, të Danimarkës, mysafir në studio do të jetë dr. Shefqet Krasniqi. Mjafton të klikoni në www.radioprojekt.dk që ta ndiqni ligjërimin.

Ju mund të bëni pyetje nëpërmjet telefonave: 0045 – 35856100 dhe 0045 – 35856107 ose nëpërmjet postës elektronike projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt.dk .

Pyetjet tuaja do ta begatonin edhe më shumë emisionin.

Dëgjim të këndshëm

P.S. Kërkoj falje nga moderatorët e këtij forumi. Nuk e bëra këtë për t'i bërë reklamë radios, por këtë e bëra për shumë besimtarë, të cilët mbase kanë dëshirë ta dëgjojnë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 06-06-2010 më 15:22
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faleminderit
    Inter Campione d'Italia!!
    2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Të dashur miq, ju bëj të ditur se sonte nga ora 22:00 në Radio Projekt 21, të Danimarkës, mysafir në studio do të jetë dr. Shefqet Krasniqi. Mjafton të klikoni në www.radioprojekt.dk që ta ndiqni ligjërimin.

Ju mund të bëni pyetje nëpërmjet telefonave: 0045 – 35856100 dhe 0045 – 35856107 ose nëpërmjet postës elektronike projekt21@radioprojekt.dk dhe info@radioprojekt.dk .

Dëgjim të këndshëm

P.S. Kërkoj falje nga moderatorët e këtij forumi. Nuk e bëra këtë për t'i bërë reklamë radios, por këtë e bëra për shumë besimtarë, të cilët mbase kanë dëshirë ta dëgjojnë.
    Për shkaqe teknike, emisioni do të fillojë pak me vonesë, dikund kah ore 22:15 - 20, meqë hoxha është ende në rrugë për në studio.

Kërkojmë ndjesë për vonesën.

Citim Postuar më parë nga ademgashi_dk Lexo Postimin

Dëgjim të këndshëm

Emisioni filloi.
    Ju mund të parashtroni pyetjet tuaja në adresat e sipërshënuara.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Nese ka mundsi i beni hoxh efendise nji pyetje sa esht e vertet se ka pas nji martes profet Muhamedi a,s me nji te mitur.Une nuk e besoi po dua nji mendim te tij ..
    Te lumt Z.Adem .te falura mergimtarve tane. Me respekt Ganimeti.

Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Nese ka mundsi i beni hoxh efendise nji pyetje sa esht e vertet se ka pas nji martes profet Muhamedi a,s me nji te mitur.Une nuk e besoi po dua nji mendim te tij ..
    Te lumt Z.Adem .te falura mergimtarve tane. Me respekt Ganimeti.
    Të faleminderit Ganimet.
    Nuk na the se a je duke dëgjuer emisionin dhe
    prashtroje pyetjen në projekt21@radioprojekt.dk

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    pershendetje adem nuk e prita kete nga ti mirpo shum me gezove me ket lajm

shefqet krasniqi eshte hoxha i cili me fjalet e tij te embla me beri qe te kuptoj dhe te filloj praktikoj fen islame para 4 viteve ,zoti e shperbleft me te gjitha te mirat kete hogj sepse eshte hoxha me aktiv ne kosov eshte hoxha i cili ka dhen kontributin me te madh per vedijsimin e muslimaneve per fen islame

te pershendes shum adem dhe inshalla zoti te mundson te jetosh i lumtur me familjen tuaj ne ket bot dhe ne boten tjeter inshalla ju shperblen me gjenet
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Une po e degjoj.... Mashallah paska telefonata edhe nga amerika.

Stream Status: Stream is up at 64 kbps with 180 of 3222 listeners (166 unique)

180 veta jane duke e degjuar radion ne keto momente...

Pyetjet nga degjuesit deri tani kane qene shume pyetje idiote , rruajtja e mjekres tha njeri qe bente si intelektual tha se eshte shenje civilizimi kurse mbajtja e mjekres eshte shenje prapambetje...o Zot cfare niveli.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alDI : 06-06-2010 më 17:37
    .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Falemnderit, jemi duke e degjuar aktualisht

po jua përsërit adresën ku mund t'i bëni pyetjet

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •