Close
Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 257
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga kitty_ket Lexo Postimin
    Ncncncn po flisni sikur lojtaret e Spanjes te ishin engjej....persa i perket "penalltise" se mohuar as qe ekzistonte,nje tjeter simulim i Xavit,dhe pse fatmiresisht nuk i eci...e ripash ndeshjen sot,dhe duhet te pranoj,jane goxha te mire ne simulime ata Spanjollet,hallall u qofte fitorja, diten te shtireshin mire, plus dhe arbitri na e kishte bere be-ne kshu qe.....eshte e kote te qahet mbi qumshtin e derdhur thote nje fjale e urte,dmth nuk ia vlen me te diskutojm,ama qe loja ta shpifte nga parregullsite eshte mese e vertet... (parregullsi te te dyja aneve,tonat....por edhe te tyre, madje ata kishin dhe nej plus,mbeshtetjen e Webb)
    Ju ka qerru tifozllaki syt juve lool

Xavi stimulIme ......po kam mer Robben o me Bayern o sivjet ne secilen ndeshje dhe kulmi ka qen kunder Brazilit eshte nana e stimulimeve (bashke me C.Ronaldon)

Vetem Busqets ka stimulu kete vit per spanjollet dhe askush tjeter

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    smth poetic mos u merr me hollandaret se ate pune kane !!! sthone mire qe shpetoi xavi alonso pa vdek po bejne perr perr kot si koti !!! spanja e meritoi kampionatin !!! hollanda ka bere nje kampionat medioker qe nuk eshte ne stilin e lojes se saj !!! definitivisht iniesta simply the best !!! arbitri ishte shit fare !!! duhet te pakten ne pjese te pare te nxirrte dy kartona te kuq per hollandezet dhe nje penallti kur nje mbrojtes i hollandes pengoi xavi-n te godiste topin !!! por sic thote nje fjale e urte !!! fati dhe oktapodi pol ndihmon me te fortin, ne kete rast spanjen !!!
    Penallti ? OBOBOOOOOO.
    Ore ai që heq/prek topin,ka përparësi.Bjeri këmbës së tjetrit ti kur ai ka topin,apo të ka hequr topin nga këmbët,ËSHTË FAULL PËR ATË.
    Kjo është si 1+1=2.
    S do mënd.Penallti thotë.Jo po ta pezullonin DY NDESHJE atë lojtarin fare.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Xavi stimulIme ......po kam mer Robben o me Bayern o sivjet ne secilen ndeshje dhe kulmi ka qen kunder Brazilit eshte nana e stimulimeve (bashke me C.Ronaldon)

Pse me,çtu duk ai rasti i penalltisë ty ? MOS TU DUK PENALLTI ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Cool

Un ve doren ne zjarr qe ajo vetem penallti nuk ishte,mos ia fut kot. Mbase dje mund te kem qene pak e shokuar nga ndeshja,po sot e pashe me nje vemendje maksimale....s'eshte pune tifozlliku po ceshtje realizmi. Duhet te pranoj ama, kur filloi dhe trajneri i Spanjes ta kerkonte ate penallti,per here te pare kam qeshur, me lot madje.....
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Pse me,çtu duk ai rasti i penalltisë ty ? MOS TU DUK PENALLTI ?
    Ja ndali kemben qe ke gati per te shotuar ne gol , dhe ke mbrenda 16 m ....vlersoje vet
    Un ve doren ne zjarr qe ajo vetem penallti nuk ishte,mos ia fut kot. Mbase dje mund te kem qene pak e shokuar nga ndeshja,po sot e pashe me nje vemendje maksimale....s'eshte pune tifozlliku po ceshtje realizmi. Duhet te pranoj ama, kur filloi dhe trajneri i Spanjes ta kerkonte ate penallti,per here te pare kam qeshur, me lot madje.....
    Nuk ben doren ne zjarr sepse edhe hollandezet kan marr miliona e ty te jet vetem e djegura lool

Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Talking

Nuk ben doren ne zjarr sepse edhe hollandezet kan marr miliona e ty te jet vetem e djegura lool
    eehhhh.....je ti ai te cilit i jan errur syte....ajo nuk ishte per penallti,por eshte e kote qe te vazhdoj te perpiqem te te bind,gjithsecili ka opinionin e vet,te drejt apo te gabuar (cuditerisht i gabuar ne kete mes eshte opinioni yt,lol).Sido qe te jete, ndeshjet e tjera veshtroi me me shume vemendje,ose edhe me mire akoma, kerko ndeshjen e youtube,a ku te duash,rishikoje edhe nje here,me qetesi maksimale dhe kupto cfar blasfemie je duke thene.....penallti ajo,ncncncnc.........
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Ja ndali kemben qe ke gati per te shotuar ne gol , dhe ke mbrenda 16 m ....vlersoje vet

Çi këmbe ndale o zotëri ? Ai shtyu topin,Xavi që do godiste topin kapi këmbën e mbrojtësit e cila u gjend në pozicionin ku Xavi do godiste topin,pra ku gjendej topi.
    ÇDONTE KËMBA ATY ? Kishte hequr topin pra,e thjesht.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    eehhhh.....je ti ai te cilit i jan errur syte....ajo nuk ishte per penallti,por eshte e kote qe te vazhdoj te perpiqem te te bind,gjithsecili ka opinionin e vet,te drejt apo te gabuar (cuditerisht i gabuar ne kete mes eshte opinioni yt,lol).Sido qe te jete, ndeshjet e tjera veshtroi me me shume vemendje,ose edhe me mire akoma, kerko ndeshjen e youtube,a ku te duash,rishikoje edhe nje here,me qetesi maksimale dhe kupto cfar blasfemie je duke thene.....penallti ajo,ncncncnc.........
    Shume cudi pse nga kendveshtrimi im edhe mendimi yt eshte i gabuar lool

Ngajher ska faj Smth sepse ju gocat vetem per futboll sjeni
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Çi këmbe ndale o zotëri ? Ai shtyu topin,Xavi që do godiste topin kapi këmbën e mbrojtësit e cila u gjend në pozicionin ku Xavi do godiste topin,pra ku gjendej topi.
    ÇDONTE KËMBA ATY ? Kishte hequr topin pra,e thjesht.
    Topi nuk levizi por vetem kemba e lojtarit ke ne vend te gabuar .....por e lem kete sepse ndeshja ka mbaruar dhe Spanja kampion

Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125

Wink

Edhe ti??? sa qef keni te diskriminoni o njerez....ku kemi per te perfunduar keshtu...perseri ne epoken e gurit me duket......per futboll mbase s'ben ti vlla (mund te jesh ekspet po ketu po e lejon veten te terhiqesh nga deshira), se un keto qe them nuk i flas ne ajer,se ndikohem nga "tifozlleku i tepert",te dyja rastet ndeshjen e kam pare me njerez qe kuptojn...i kam debatuar,e jo vetem me ta, kshu qe nqs te djeg e s'di ca te thuash me pervec klasikes:"...ju femrat vetem per futboll s'jeni..." un s'di ca te them me,te rrosh vet edhe shko nje here te okulisti,lol... jo per gje po ate ndeshje te shkrete ose e ke pare mbrapsht e prandaj i ke gjerat lemsh, ose te bejn syte tek a cift....me ter respektin e duhur kuptohet,per ty e them,mos ma marresh ters
    PS : U se harrova me pare,ke ende arsenal kundershtues? Ta di te pakten,te marr masat....lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga kitty_ket : 12-07-2010 më 18:55
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Shume cudi pse nga kendveshtrimi im edhe mendimi yt eshte i gabuar lool

Topi nuk levizi por vetem kemba e lojtarit ke ne vend te gabuar .....por e lem kete sepse ndeshja ka mbaruar dhe Spanja kampion
    Tamam tifoz që vuan nga Sindroma e të mbrojturit skuadrën me bukë në torbë edhe kur nuk ke të drejtë.
    Nuk fitoj Spanja jo,fitoj Barcelona dhe Cruyff.

Faqja 22 prej 26 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •