Close
Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 257
    Holland, white power!
    Paqe!

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Kushdo qe do fitoj neser, une ju garantoj se do ket drame....keshtu qe i bej thirrje tifozve hollandes te shtrengohen mire dhe ti marin masat per ndonje therje ne zemer apo simptoma te tjera : D
    Me pak fjale shtrengohuni mire dhe mos e jepni veten.

Keshillat e mija per ti evituar sa me shume vuajtjet nga emocionet e forta jane qe te mos e shifni ndeshjen me tifoza qe jan kundra hollandes por shifeni vetem me hollandez ose shifeni vetem ose me mire mos ta shifni fare, merni nje liber dhe dilni nga parku, fikni dhe celularin dhe mbas 90min pyesni per rezultatin

Degjomeni se kam qe femij qe keto emocione me kan ndjekur gjith jeten : D
    Lol,dje isha me uruguain dhe u ula me kurriz nga televizori me mos pa golat por sot ndoshta ndjek keshillen tende po mbyllem ne dhome e po pres rezultatet ketu

Sinqerisht kam qejf ta fitoni ju se e treta e verteta, ama ata legenat e Spanjes kane ekip birinxhi. E meritojne ama finalje eshte nje ndeshje e vetme.

me u rraf Hollanda Del Monako s'ka me ma hap telefungenin ama me fitu Hollanda kush rrie nigjo
    bayo,telefungenin!LoooL

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Mireulexofshim ne 20:30.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Jam shumë kurioz të shoh se çfarë taktike do të përdorë Hollanda. Parashikoj të bëhet një luftë e fortë dhe ndoshta 90-minutëshi mund të përfundojë me rezultatin 0-0.

Dëshiroj një fitore të Hollandës. Unë jam tifoz gjerman, po edhe holandezët janë popull gjermanik, kanë gjuhë të ngjashme dhe janë shtet fqinj i Gjermanisë. Më mirë ta fitojë Holanda se ndonjë shtet tjetër.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Jam shumë kurioz të shoh se çfarë taktike do të përdorë Hollanda. Parashikoj të bëhet një luftë e fortë dhe ndoshta 90-minutëshi mund të përfundojë me rezultatin 0-0.

Dëshiroj një fitore të Hollandës. Unë jam tifoz gjerman, po edhe holandezët janë popull gjermanik, kanë gjuhë të ngjashme dhe janë shtet fqinj i Gjermanisë. Më mirë ta fitojë Holanda se ndonjë shtet tjetër.
    edhe une mendoj se do te jete rezultati 0:0 shpresoj se Hollanda te shkoje te para

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ngushellime quna e goca shnosh heren tjeTeR

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ngushellime quna e goca shnosh heren tjeTeR
    Mbas 50 vjetesh , ndoshta

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Mbas 50 vjetesh , ndoshta
    Ti tifoz i Hollandes je qe fut turinjte ne kete teme?! Shko keputi nje tas spaghetti ate bej, apo rregullat e FSH-se u aplikokan vetem ne temat e cave ketu.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Infinity Spanja e meritoi fitoren meqe ti je me Hollanden po qesh hahahahaahahahaahaahh

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Ti tifoz i Hollandes je qe fut turinjte ne kete teme?! Shko keputi nje tas spaghetti ate bej, apo rregullat e FSH-se u aplikokan vetem ne temat e cave ketu.
    Ky esht futboll moj goce , jo fushe-beteje.....
    Nuk ka territore ne ambjentet e tifozeve , vecse sherre e debate te nxehta.

Kjo eshte bukuria e futbollit dhe kush nuk e pranon kete gje , sduhet te shohin futboll fare. Sa gogola kam pare une tek tifozet e italise , por si kelcet njeriu per kete gje.....edhe kur u eleminua italia ,asnjeri se hapi gojen per futje hundesh , sepse sduhet ta hapesh , jo per gje.

Te jesh tifoz nuk do te thote te jesh i pasjellshem , ose gogol ne gjuhen time.

Mgjth , sa per ndeshjen desha te them , se futbolli fitoi sot . Edhe krojfi jam i sigurt qe ka qene tifoz me spanjen sot .

Pure genius football ....edhe kete gje duam te shohim te gjithe .

E spanja na e dhuroi kete gje.

Sduhet te ju vije inat shume se ishit perbret anyway.

Faqja 15 prej 26 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •