█████████████████████
HOLLANDA
█████████████████████
███████████
HOLLANDA
███████████
E treta e paverteta per ju te shkretet prape ehhh?
Per nje popull aq i vogel sa eshte hollanda , mire u quhet prape edhe nqs se marrin kupen.
Une personalisht , nuk shoh ndonje repart fushe ku ju jeni me mire se spanjollet , e sbesoj se kupa fitohet thjesht me fat
Mgjth , u never know![]()
smthg poetic, ik futja gjumit. Sja vlen te sakrifikosh gjumin per ketu. Ec nosh![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Finalja, perballe nje kundershtari serioz; uroj qe kunderpergjigja te jete e se njejtes forme!
Kuyt, celesi i fitores.
Kushdo qe do fitoj neser, une ju garantoj se do ket drame....keshtu qe i bej thirrje tifozve hollandes te shtrengohen mire dhe ti marin masat per ndonje therje ne zemer apo simptoma te tjera
Me pak fjale shtrengohuni mire dhe mos e jepni veten.
Keshillat e mija per ti evituar sa me shume vuajtjet nga emocionet e forta jane qe te mos e shifni ndeshjen me tifoza qe jan kundra hollandes por shifeni vetem me hollandez ose shifeni vetem ose me mire mos ta shifni fare, merni nje liber dhe dilni nga parku, fikni dhe celularin dhe mbas 90min pyesni per rezultatin
Degjomeni se kam qe femij qe keto emocione me kan ndjekur gjith jeten![]()
.
2 fjale.
Beat Spain.
Me mire ju se ata.
Sinqerisht kam qejf ta fitoni ju se e treta e verteta, ama ata legenat e Spanjes kane ekip birinxhi. E meritojne ama finalje eshte nje ndeshje e vetme.
me u rraf Hollanda Del Monako s'ka me ma hap telefungenin ama me fitu Hollanda kush rrie nigjo
Megjithate do me vinte mire sinqerisht sidomos per Robben edhe Van Bommel qe i kemi tanet.
Man of the Match: Arjen Robben. You heard it here first.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Krijoni Kontakt