Bravo cunave,dhe pse do na e marrin shpirtin me ato rastet e humbura....![]()
Bravo cunave,dhe pse do na e marrin shpirtin me ato rastet e humbura....![]()
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Une urimet do ti bej vetem nese ngrem kupen se urime kot per cerekfinale dhe gjysfinale nuk bej une
Ndeshjen me brasilin nuk e pash dhe as finalen nuk do e shof, ndoshta ju duket absurde por ja qe ka dhe tifoza te till qe kan friken e ndonje ataku ne zemer
Plaku im i shkreti i shef ndeshjet me peshqir ne dor se fshin djerset, jemi familjarisht hollandez lol
Ndeshjen me brazilin ika dola jasht dhe fika dhe celularin, kur u ktheva ne shpi mbas 90min ndeza tv dhe sdija ca te mendoja me pare, po imagjonoja sikur ndeshja kish shku me shtes por kur pash qe stacioni po jepte nje film, direkt e kuptova qe ndeshja kish mbaru me 90min dhe me shkoj mendja qe ka humb hollanda se nuk besoja se e kishin kthy rezultatin.
Ne ato momente ndeza cel dhe direkt me vijn nja 10sms, e para vinte nga nje shok ku thosh "ohhhh cu kenaqa" thash me vete aaha e paska ngren hollanda, ai ishte kenaq qe e kish ngren brazili .
Shkoj online dhe direkt shkoj tek livescore...kur cte shof....o Zot i madh 2-1....kam pellit fort dhe doja te dilja ne rrug te bertisja hahaha....ne ato momente mu kujtun sa shum kemi vujt ne tifozat e hollandes gjat gjith ketyre viteve...me shume mu be qefi per plakun tim se atij ju nxi jeta mo tu prit hollanden me shku ne finale dhe ta fitoj ate te shkret kup se 2 her i jemi afru dhe na e kan mare.
E kshu kshu ju bashkvuajtes, une finalen sdo e shof se skam ndermend te hyj ne histori me ndonje marje fryme apo atak ne zemer edhe pse me shum kam hallin e plakut se ai eshte me keq se une.
Hajd do Zoti modh e fitojme se e meritojme....se ne tifozat e hollandes edhe si njerez jemi paqesor dhe te mire si natyre![]()
.
Hajde e treta e verteta !
Hollanda eshte ekipi me e meriton me shume nga te gjitha ekipet per te dal kampion bote !
I dhuroi futbollin magjik botes, dhe bota duhet te jete e Hollandes tashme.
![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
PO- e treta e verteta............urime fitorja te gjithe tifozeve te Holandes,me plot merite mberrine deri ne finale!
Suksese!!!
me nderime,
bili99
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Sa hajduta paskan qene kta hollandezet...Ishalla po e humbin finalen,te ngelin 'eternal loosers'...
http://www.facebook.com/note.php?not...3278727&ref=mf
TË DIELËN në orën 19 : 30 para Akademisë së Arteve do mblidhen të gjithë Tulipanët për të parë së bashku ndeshjen.Të bëjmë dhe ne një Tiny Amsterdam.
http://colosalmeeting.blogspot.com/2...e-oren-19.html
Ndryshuar për herë të fundit nga BlooD_VenoM : 07-07-2010 më 17:46
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
ca do na boj me zemer kjo finale.
do desha gjermonin ne finale-
Krijoni Kontakt