Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po se ke pra, si nuk qenka mire Hollanda dhe eshte mekat te flasesh keq per ekipin qe i jep bukuri futbollit.....
Pastaj Hollanda kualifikimin e ka ne xhep, shif ata plehrat e Italis, do kalojn apo jo, dhe nese kualifikohen te kapin vendin e 2-te qe te shofesh si eshte Hollanda.... Dhe do kuptosh perse nuk merr vesh nga futbolli![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
e mire mire, mos na be shume presion psikologjik. Flasim andej nga fundi prape. Deri atehere be good to each other.
P.S. Jack harrova me t'pyet; e krijove jerseyn e ekipit qe ke vene bast . Ne facebook ...Qarkullon nje apps te krijosh bluzen me emrin tend. Beje 1jersey per cdo ekip qe ke vene te lista. Ne mos njera apo tjetra do fitoj kete boteror. Mbaj nje copy dhe per Italine.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
shiiii, ça do me thënë me kté, që ke facebook?
Ti lëri ekipet e tjera, shif vetëm dy ekipet për të cilët kemi vënë bast. Aty ke firma kam vënë vetëm ekipet që mund ta fitojnë kët vit, me atë që ka vizën posht jam tifoz.
Në fakt kot që se heq atë Italinë tate nga firma ime, s'kan vend aty pepinot jo...![]()
Life's too short to remove USB safely.
e mire mire, mos na be shume presion psikologjik. Flasim andej nga fundi prape. Deri atehere be good to each other. Emorrem vesh si veni derri nga fundi me brek neper kembe
- Te gjith per mua...Dhe un per asnjerin
o Holandezet kan lujt footbol ne kohen e Krojfit ... tash skan kurfar shanse...![]()
Përhajër ju qoftë kualifikimi.
Deri më tani nuk kanë treguar ndonjë gjë me lojën që kanë zhvilluar pavarësisht kualifikimit, prisja një Holland më ndryshe. Gjithsesi të shohim si do luajnë në ndeshjet tjera.
Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 19-06-2010 më 21:53
#VamosArgentina
Krijoni Kontakt