Spanja e meritoi fitoren kishte shum % te posedimit te topit ,pasime,goditje ne shenjester dhe me pak kartona te verdhe krejt kjo vjen nga nje eksperience e lojtareve ne ekipin e Barcelones mirpo qka me pelqeu tek holandezet ishte se luajten ferr.
Spanja e meritoi fitoren kishte shum % te posedimit te topit ,pasime,goditje ne shenjester dhe me pak kartona te verdhe krejt kjo vjen nga nje eksperience e lojtareve ne ekipin e Barcelones mirpo qka me pelqeu tek holandezet ishte se luajten ferr.
Nga dje,sot e mora veten une
Hollanda si dhe Spanja luajten shume bukur.
Mjafton te shihej rezultati 1-0,dmth ekuiliber nga te dyja palet,megjithate goli beri dallimin.
Bravo Hollandes qe arriti e 2-ta ne kete kampionat dhe urime tifozave Spanjolle.
Bravo Hollandezët na nderuan.Bravo dhe bravo.Robben mund të kishte bërë shumë më shumë,megjithatë është finale,emocionet dhe përgjegjësia janë në maximum.Nga një anë nuk duhet të mërzitemi sepse 'u mundëm' nga ekipi që në lojtarë të caktuar kishte stolin më të mirë se formacioni bazë.Van Marwijk u tregua paksa absurd me ndërrimet,duke filluar nga Kuyt,për të vazhduar te Van *** Vaart (kët e donte për fantazist m duket se mundësi tjetër nuk ka(po ky është pallosh balerinë,se lojtar jo) ),deri te Van Bro.
Kuyt nuk kishte motiv,as ishte lodhur,nga krahu po punonte,tërhiqej,çdo gjë saktë.De Jong ishte mirë,veç rrezikoj për karton të dytë,kurse GIO,spjegimi i vetëm që gjej është ta ketë kërkuar vet se mbase nuk do shtynte më,i mbaruan fuqitë.Spanja,lojë e ekuilibruar.
Jam mërzitur në kulm,kam qarë vetëm për faktin se po të ishte ashtu si thoshin të gjithë që: SPANJA DO TA ZGËRDHIJË HOLLANDËN , NUK DO TA LËRI TË PREKI TOP,etj etj,do kisha stakuar trurin që në minutë të 30' e do ta kisha parë për qejf.Po loja ishte e barabartë,nuk kishte absolutisht hendek midis skuadrave,përkundrazi Hollanda pati raste më flagrante se Spanja.Megjithatë,siç thonë, FITUESI NUK GJYKOHET.
Bravo Spanja,Bravo Hollanda.Të dyja ndoshta morën atë që meritonin.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Best is yet to come!!! Brazil 2014
Po e kam pare! sdi nese ke mujt me vrejt nje pjese kur shnajder shuton drejt kasilias (qe tregohet i pavemendshem) dhe kur ekzekutohet korneri i kthen prape topin portierit ,perveq nderhyrjeve nga ana e Holandes nuk shoh dicka tjeter...
Pse mendon se nuk ishte ferr nga ana e Hollandes ???
Ps ;ndeshja ne pergjithsi cilesohet si fairplay.
Ndryshuar për herë të fundit nga Gordon Freeman : 12-07-2010 më 15:01
smth poetic mos u merr me hollandaret se ate pune kane !!! sthone mire qe shpetoi xavi alonso pa vdek po bejne perr perr kot si koti !!! spanja e meritoi kampionatin !!! hollanda ka bere nje kampionat medioker qe nuk eshte ne stilin e lojes se saj !!! definitivisht iniesta simply the best !!! arbitri ishte shit fare !!! duhet te pakten ne pjese te pare te nxirrte dy kartona te kuq per hollandezet dhe nje penallti kur nje mbrojtes i hollandes pengoi xavi-n te godiste topin !!! por sic thote nje fjale e urte !!! fati dhe oktapodi pol ndihmon me te fortin, ne kete rast spanjen !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ncncncn po flisni sikur lojtaret e Spanjes te ishin engjej....persa i perket "penalltise" se mohuar as qe ekzistonte,nje tjeter simulim i Xavit,dhe pse fatmiresisht nuk i eci...e ripash ndeshjen sot,dhe duhet te pranoj,jane goxha te mire ne simulime ata Spanjollet,hallall u qofte fitorja, diten te shtireshin mire, plus dhe arbitri na e kishte bere be-ne kshu qe.....eshte e kote te qahet mbi qumshtin e derdhur thote nje fjale e urte,dmth nuk ia vlen me te diskutojm,ama qe loja ta shpifte nga parregullsite eshte mese e vertet... (parregullsi te te dyja aneve,tonat....por edhe te tyre, madje ata kishin dhe nej plus,mbeshtetjen e Webb)
(\_ _/) .'♥
(='.'=)♥
(")_(")
Krijoni Kontakt