Close
Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 257
    Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    thats too harsh mate
    Nejse se ju tifozet franceze mbaheni si te tille anyway
    E late me nder kete komapionat .
    Ne ate menyre sic e la edhe Italia e lame edhe ne

Ne tifozat Franceze? lol.. kush ne? se dija qe isha kaq important qe te me flasesh me ju.. anyway
    Une mendimin tim e dahse, nga pjesa e pare Hollandezet treguan kasapllikun e tyr.. pastaj ishte rralla e Spanje te tregonte aktrimin... ne kete rast, Iniesta arriti ta mashtronte arbitrin (dhe jo vetem)

ps: me e bukura ishte kur i ra Xavi kembes vete dhe kerkonte pastaj penalltin.. epic
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    Une e di se thonjte e maces prihen , apo e kam gabim?
    lol

Pse s'thua ti , qe ti s'qeke goce per dere?
    lol

ps: seshte tipike macho , thjesht eshte nje fakt, ku ne te ka vecantira si rasti yt psh.
    cne un maskilist me qafsh
    Me thonjte e m s'ka pune njeri se e coj ne spital pastaj,direkt ne kirurgji per operacion plastik,lol.
    Tek ajo,qe s'jam per dere...kush e tha??? Ok qe s'jam kryekuzhiniere...por dhe aq keq jo,vez te skuqura di ti bej...lol
    Persa i perket vecantive,s'jam vetem un,ka plot por ju s'doni ta pranoni.
    Dhe e fundit...ajo truce iku me pushime apo jo?Dashke fjalen e fundit ti perse nuk thua....hehehe,epo me lejo te te informoj qe kjo vlen edhe per mua.... hihihi
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin

ps: me e bukura ishte kur i ra Xavi kembes vete dhe kerkonte pastaj penalltin.. epic
    WHATTT???

Ti qeke qorr fare.

ps: Nuk je tifoz i vetem frances qe njoh , jo.

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    WHATTT???

Ti qeke qorr fare.
    ncuq....dhe mua desh me iku truri ne ate moment......le qe filloi dhe trajneri i tyre ta kerkonte penalltine......si shpetoi ajo gota qe kisha ne dore pa shkuar me te shumtit....lol. E thuaj pastaj qe simulimet ishit vetem tonat..... :P
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    WHATTT???

Ti qeke qorr fare.

ps: Nuk je tifoz i vetem frances qe njoh , jo.

A ty te raft nji e mire e mos u bofsh mo.. qepar qe po te shkruja ty prgj me iku invitation ne wow.. tani me duhet me prit 2 ore te tjera me gjet lojtar, se ne kete ore ska njeri..

Tjetra... me thuaj kur te mbarosh se qeni tifoz Italian, edhe flasim per futboll, flasim per gomarlliqet e arbitrit sot, se mduket sot ishe me Spanjen.. se paske harruar ala ate 3 me 0...

Ps: ti mund te njofesh tifoza te frances sa te duash.. lol, edhe une njof me qindra tifoze italian.. duke fillu qe nga ordiner.. pastaj kalojme ke gomere.. e deri ke njerez tamam.. po shyqyr zotit spara me pelqejne paragjykimet...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Me vjen jasht mase keq qe edhe kesaj radhe e humben finalen por me shum keq me vjen per lojen e piset qe beri Holanda ne pjesen e pare.
    Ne Hollandezet nuk jemi nuk kemi qene dhe kurr sdo jemi per futboll te pist apo futboll ala italiance, prandaj duhet pranuar se ishim me fat qe pjesen e pare nuk morem ndonje te kuq.
    Por fati te kthehet kunder kur e keqperdor ate, si per cudi gjyqtari nga ndihmes I hollandes pjesen e pare (qe nuk I dha karton te kuq de jong) u kthye komplet kundra saj duke favorizuar spanjen deri ne fund te ndeshjes.

Pujol duhet te kishte dal me te kuq kur e ndaloj robenin jasht zones sikur po lozte regbi…..pastaj ankohen gjyqtaret se lojtaret rexohen kot….po ca te mos rexohesh kur nese te pengojne dhe qendron ne kemb albitri nuk jep faull, pra vetem nese bie mer faull ama nese loz si burrat dhe qendron pa ren ne tok edhe pse pengohesh rend, gjyqtari sta quan faull, pra ata e stimulojne vet lojtarin qe te bjeri se e vetmja menyre per te mar faul eshte te biesh ne tok.
    Para golit te spanjes albitri nuk i dha nje korner holandes nga goditje e lirë e shnajderit per te cilen komentatori anglez tha “albitrit ju dashkan bler nje pal syze”, mbas 30 secondash elias ju mohua nje faul I paster afer zones se rreptesis ku prap albitri nuk dha faull dhe nga aty spanjollet ben kundersulmin ku shenuan dhe golin.
    Pra ishin keto incidente ne fund qe i dhan spanjes golin .
    Keto ishin incidentet me kryesore te cilat vendosen fatin e kesaj finaleje duke mos harruar sic thash dhe me siper qe ishim me fat qe nuk mori te kuq de jong.

Tani te flasim per lojen e te dyja ekipeve.
    Spanja e meritoj fitoren jo se beri ndonje kryeveper, por lozen me shume se ne per te shenuar gol. Dhe si sportdashes qe jam une ju them bravo ju qoft.

Van Marvik per mua qenka gjeni qe arriti ta bllokoj spanjen me taktikat e tija, ishte e vetmja menyre qe mund te bllokoje spanjen dhe ja arriten.
    Por bllokimi I spanjes erdhi me nje kosto qe tifozet hollandez nuk e pelqejne, pra ata nuk lozen futbollin e bukur per te cilin dhe njifen, shkak per kete ishte teknika ne mbajte topi nga ana e spanjes te ciles ju gjynjezuan te gjitha skuadrat pervec Hollandes .
    Individualisht spanja ka lojtaret me te mire se hollanda ndaj mendoj se kjo ka qen arsyeja qe Van Marvik zgjodhi kete taktik loje qe ndoshta shume prej tifozve hollandez nuk e kan pelqyer.
    Hollanda historikisht ose sulmon dhe humb ose sulmon dhe fiton, opcion tjeter nuk njofin , ata nuk bejne mbrojtje sic ben gjitha ekipet kundra spanjes dhe per kete askush ketu spo flet dhe ti lavderoj.
    Hollanda nuk lozi as si gjermanija e as si interi plot me yje kundra barces duke u mbyllur ne mbrojtje, perkundrazi I ben presing spanjes dhe paten rastin ta mbyllnin ndeshjen ne favor te tyre por fati kesaj radhe ska qen me ta.

Ne nje artikull ne gazeten the guardian te britanise shkruhej me te medhaja “Finalja Holand vs Holand”….duke treguar qe spanja ka implementuar komplet stilin hollandez I cili ka ardhur ne spanje nga I famshmi Rinus Mishels si trajner I Barces ne vitet 70 qe njifet si babai I futbollit total, me mbas e vazhdoj Johan Krojf deri tek Van gal dhe Rajkard, futboll te cilin e shofim sot te lozi spanja.
    Eshte per te ardhur keq qe Hollanda shpiksja e futbollit te bukur ne europ te katandiset ne ate cka pame pjesen e pare te kesaj finale.
    Sidoqofte per here te pare pam nje holland te bashkuar dhe pa sherre brenda skuadres, kjo tregon qe ky Marvik qenka gjeni dhe mbajeni mend ca po ju them, ky do jet nje Murinjo i dyte.
    Ju uroj te gjith tifozve hollandez fat (jo si te hollandes) dhe lumturi ne jet I ka futbolli keto tragjedira ndaj mos u merzisni
    p.s dje tv ka shpetu per qime shyqyr qe kapi pulti tek pjesa plastike dhe jo tek ekrani se ububujaaa do kisha len nam.
    .

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    A ty te raft nji e mire e mos u bofsh mo.. qepar qe po te shkruja ty prgj me iku invitation ne wow.. tani me duhet me prit 2 ore te tjera me gjet lojtar, se ne kete ore ska njeri..
    Is that suppose to make sense to me?
    :P
    Tjetra... me thuaj kur te mbarosh se qeni tifoz Italian, edhe flasim per futboll, flasim per gomarlliqet e arbitrit sot, se mduket sot ishe me Spanjen.. se paske harruar ala ate 3 me 0...
    Po kjo a duhet te kete kuptim.....kur te mbarosh se qeni tifoz futbolli , ec e fol me mua po thuaj....atehere ,why should i even bother?
    A isha une me spanjen?---hmmmm , ne fakt po te isha nis sipas tifozllikut qe duhet te urrej cdo ekip qe skualifikon italine , atehere spanja duhet te ishte ne top of my list apo jo?
    lol

Ps: ti mund te njofesh tifoza te frances sa te duash.. lol, edhe une njof me qindra tifoze italian.. duke fillu qe nga ordiner.. pastaj kalojme ke gomere.. e deri ke njerez tamam.. po shyqyr zotit spara me pelqejne paragjykimet...
    Ti ne shqiperi jeton besoj qe paske kaq natyre vulgare , se ska sesi te shpjegohet ndryshe fjalori yt

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    o Aldi i beri pressing hollanda spanjes?
    Me c'fare , me karate ?
    looool

Si spashe nje fair comment ne te gjithe kete boterorin qe u zhvillua !!!!

Ban nenforumin e futbollit i say

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Plako rob me te bezdishem nuk kam pare une, me te gjith je kapur ketu te futbolli.
    Ti mbas b*thes u ri antarve? se sapo ne bejm nje shkrim direkt mbas 1 min vjen shkrimi jot!!!!!!!!
    Asnje antar nuk ke len pa kundershtuar ketu.....ik o bur leri robt rehat dhe boll me keto replikimet qe te hapin barkun.
    Ti i sulmon supremacistat por te njejten gje ben dhe vet, te duket vetja supremaci ne analizat e futbollit dhe per ty cdo mendim kundra mendimit tend eshte i kot.
    .

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Hollanda hyri ne fushe me nje taktike mbrojtese me kundersulme ..Po te luante me fizioniomine saj sulmuese futbolli total do ta vinte ne veshtiresi Spanjen .. Spanja luajti futbolli total dhe fitoi
    Spanja eshte skuadra me e mira ne bote kjo as se diskutohet dhe e meritoi totalisht kupen e botes .. Spanjollet qarkullonin topin me nje takim ose dy dhe menyra e vetme per ta marre me karate dhe shkelma ..

Nje faktor tjeter ndikoi qe qe Hollanda ishte shume nervoze ne loje e ngurte per pasoje agresive Spanja me e qete dhe me e lirshme . Faktori psikologjik e bente Spanjen te kishte avantazh e te krijonte presing dhe fitoi ndeshjen

Faqja 20 prej 26 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •