Close
Faqja 11 prej 26 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 257

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e kitty_ket
    Anëtarësuar
    22-06-2010
    Vendndodhja
    Jupiter
    Postime
    125
    E ver8 rastet nuk munguan por dhe rezultati i arritur nuk ishte aspak keq.... 2-1 (dhe goli i Sllovakise ishte fale nje 11-metershi) dhe jo sepse ne nuk ishim mjaftueshmerisht te perqendruar sa per ti ndaluar qe te benin gol. Madje mua mu duk ndeshja me e mire e Hollandes deri ne keto caste ne kete Boteror, dhe pse se mohoj qe gjat ndeshjes ato rastet e humbura mi ben nervat kacurrel.... lol.
    (\_ _/) .'♥
    (='.'=)♥
    (")_(")

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Test i veshtir per Tulipanet ne ndeshjen e rradhes
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Citim Postuar më parë nga thekthi Lexo Postimin
    Yes, Brazil vs. Holland i bie në çerekfinale, sa inat më erdhi që i shpëtoi Brazili përballjes me Spanjën. Fat kurvash kanë Brazilianët
    Per fat s'thua gje ca rasti bejen behet gol me ngrihen nervat .

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    hUhU gjith tifozave te Hollandes !

Sa kisha pas qef te fitonte i boteror Hollanda

D'Oh!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    oooooooooooooooooooooooooooooooooooo

hooooooooooooooooooooolland.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Urime tifozeve te Hollandes plotesisht me merite kane fituar

I shkerdhyem sambat e Brazilit.Mbrojtja me hermetike ne bote,ekipi me favorit per boterorin...te hipi te kulla jone tani e te shohi Stambollin.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

student njohurie Maska e Ilyas
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    diku larg
    Postime
    52
    Bravo Hollanda...bravo...

Me kane habitur tulipanet, sepse nuk e dija qe ishin kaq te mire...megjithate mrekullite dhe suprizat un i kam mirpritur gjithmone.

E po tash eshte pothuajse e sigurte qe portokallinjte arrijne ne finale dhe ndoshta...ndoshta edhe me shume, mirepo le te presim e le te shpresojme deri athere...

Vetem dy ekipe jane te veshtire tash per tulipanet mendoj une: Spanja, ose Argjentina....Spanja pasi luajne futboll shume te mire, ose Argjentina pasi mendoj qe Zoti eshte me ta deri ne finale...hahahaha....

Por te them sinqerisht: me te rrezikshem me duken Spanjollet se sa Argjentina...rrezik ndoshta edhe per Hollanden ne finale, mirepo perseri mendoj qe shancet me te medha per kupen jane per tulipanet ksaj rradhe...
    Me ka habitur Snajder...nuk e dija qe ishte kaq i mire....pasi nuk shoh me shume futboll si me pare...vetem tek tuk ndonje finale, apo gjysemfinale ne champions leauge, por un gjithmone e kam thene...natyra gjithmone ka prodhuar dhe prodhon akoma mrekullira te reja....futbolli Hollandez me yjet e saj po na habit fare...me behet qefi per kte gje si dashamires i futbollit....
    Ditë e re, kismeti i ri

Faqja 11 prej 26 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •