Jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adelajdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adelajdaaaaaaaaaaaaaaa mojjj ohhhhhhhhh adelajadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HoNdA!!!
Jashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adelajdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adelajdaaaaaaaaaaaaaaa mojjj ohhhhhhhhh adelajadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa HoNdA!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga RrebeL : 04-07-2010 më 09:52
O IrCop-a kam G-Line shikojeni pak kete IP 213.249.63.57 ma keni nxir jeten, po cne une te Abuzoj ne Server ore
Me respekt Goni
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Nese dikush lexon ktej shikojeni pak kete:
[10:20:50] -Arberia.Albasoul- *** Ju eshte ndaluar vizita ne serverat e Albasoul: Email abuzim@albasoul.com per pyetje bashke me kete mesazh.
[10:20:50] Closing link: (unknown@213.207.42.8) [G-Lined: [#57875] Proxy!]
Lukas
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Nese nuk futesh dot ne chat ja ku jane 10 menyra per ta bere.
http://freenuts.com/free-proxy-softwares
Ndryshuar për herë të fundit nga iktuus : 27-05-2011 më 16:24
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
Punon Chati akomaa ??
O Rojet e Albasoulit hiqni akicket se lat nam respekte![]()
Aty te rrish duke qajt mer qeros :P
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
-
[22:21] -Laberia.Albasoul- *** Kjo adrese eshte ndaluar te vizitoje serverat e Albasoul Network! Email sherbimet_irc@albasoul.com me mesazhin e me poshtem.
-
[22:21] Closing link: (unknown@92.90.21.9) [Z-Lined: Open proxy found on your host. http://www.sorbs.net/lookup.shtml?92.90.21.9 for more information.]
-
[22:21] * Disconnected
Si esht puna di gjo njeri ? I her ne jav lirohet IP nja 2 or pastaj prap del kjo.
Laco, si Anglishtmen qe je, hape at linkun aty dhe mer icik informacion. Po nejse, se kjo nuk o puna jote, duhet ta shofin te tjere. Mhb osht qe s'po e rru mo njeri ke akill ti apo noj tjeter. LoL. Trafiku madh lokio, nuk i perballojn dot![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt