A ben me thene te gjitha ngapak :P
Ngjyra e syve
Gjatesia
Ngjyra e flokeve
Zgjuaresia
Trupi
Menyra se si ju shikon
Theksi qe flet
Ngjyra e lekures
Pasuria qe ka
Sinqeriteti.... APO
A ben me thene te gjitha ngapak :P
Me pelqen te femra shqiptare hipokrizia , se me duket e pabesueshme se sa arrijne te genjejne![]()
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Gjeja e pare qe shikoj eshte paraqitja fizike, pastaj qendrimi!
Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
dice LAZIO sei grande te volemo bene!
hë mo se të gjitha që i ke përmend i votova .. të gjitha duhet ti ketë .. e ajo më kryesore duhet ta ketë "Bukurin" .. cfare do qoft .. bukuria për mua është e para se pastaj po se pati atë s'mund ta dua lol
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Syte me se shumti, por edhe gjonat e tjeravaret nga personi
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Nga ana fizike, syte .
Nga karakteri : kur tregon vetveten , aty pastaj behet seleksionimi
Ps. Po te me pyesni mbas nje muaji do ve kritere te tjera :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Ajo që të tërheq më parë,është fiziku i saj.Pastaj janë të tjera gjëra ato që të "detyrojnë" të tërhiqesh prej saj ose jo.Them fiziku se në pamje të parë nuk mundet dot të njohësh të tjera të "fshehta" të saj.Dhe ato të parat janë,syt,buzët,këmbët,vithet,e folura,e qeshura,shikimi.
Po votoj per te paren edhe per te gjashten.
Futja kot ne fakt sepse nuk ka te beje ngjyra e syve. Kane te bejne syte. Dyert per ne shpirt.
Terheqese eshte edhe qafa... kaviljet... duart.
Nga gjithe opsionet, ai opsioni SINQERITETI per te cilin kane votuar 37% deri tani, eshte opsioni me futja kot.
Gjeja e pare qe me terheq = Sinqeriteti
Po ti njihe njehere, pastaj vendos ne eshte i sinqerte apo jo.... lol
Pak si pak opsione paska ky sondazhi per guston time.Une them se totali e ben njeriun interesant e xhanable apo loveable. Tiparet nuk kane te bejne dhe aq shume, se mund te jete tjetri si i piktuaruar, e nuk percjell asnje ndjesi. Prezenca, kompleksiteti ne tipare jane ne perplasjen e pare. Me pas nis me laps ne dore provimmarrja.
p.s.Po shikoje njehere sqarimin qe ka dhene i biri i botes.
Cfare ju terheq me shume tek partneri/partnerja juaj apo edhe nje person qe mund t'ju pelqeje ne rruge.
Shif ca te duash.... edhe te partneri edhe te gruja... edhe te burri qe ke 20 vjet martuar...
GJEJA E PARE ESHTE ASPEKT FIZIK!
Tani mund te vish te tregosh ndonje histori... se si e kishe ne klase... se si fizkisht nuk te terhiqte... po pastaj ishte sjellja... sinqeriteti... zgjuarsia... terci verci...
Ahuuuu
Njerezit duan te tregohen sikur vleresojne gjera pertej instinkteve... po e verteta thote qe ti japesh shansin dikujt te tregohet i sinqerte, duhet ta pelqesh ne fillim fizkisht. E thjeshte.
Krijoni Kontakt