Kohe me pare u fol publikisht se do rritej për 40 Euro dhe paramendoni na rriten pagën për 30 euro.... Publikisht hahahaha
Kohe me pare u fol publikisht se do rritej për 40 Euro dhe paramendoni na rriten pagën për 30 euro.... Publikisht hahahaha
Me respekt,
Valdet Shala
Po ta përkujtoj çka ke thonë si prej një goje të një shkau, qysh jena mësua qe 100 vjet me i dëgjuar :
Shtet hajdutesh e cubash është shteti i Kosovës. Shtet i udhëhequr nga malokët me bisht. Shtet hajdutesh e cubash është shteti i Kosovës, - sqaroje ketë shtetin e Kosovës e kane krijua gjenerata të tëra duku u munduar për të pa dallime ideologjish , është derdhe gjak, shume kanë hajger burg. Për ketë krijesë qe ti e quan cube dhe hajdute dhe foshnjat e shekullit te kaluar kanë kontribuar. Për këtë “cube” dhe “hajdute” edhe bota u trande dhe na ndihmoj te nisemi si popull ne këtë fillim shekulli, që këtë fillim fqinjët tan e kanë pas ne fillim të shekulli të kaluar pra at atë me gjuhen e të cilëve ti flet janë njëqind vjet përpara.
Unë nuk shpika kurrgjë por kështu të ka gatua ty kuzhina e Serbisë dhe e grekut më thane se “ne shqiptaret nuk mundemi me bë shtet, e edhe nëse bëjna nuk mundemi me mbajt, sepse na qenkemi hajdute dhe cuba” kjo parullë është qe 100 vite, ndoshta edhe ty ta paskan lan trashëgim me thane tash… por tash nuk është populli naiv si po mendon ti, kanë ndryshua senet dhe këtë ti llogarite. Nuk e ke te drejtën me fol ne emër të forumistav tjerë ata nuk flasin kështu si ti as edhe vetëm një si ti nuk flet kështu...
Shtet i udhëhequr nga malokët me bisht.- shpjegoje këtë ti i ofendon krejt popullin e Kosovës . Kush i bana këta udhëheqës , këta nuk janë te importuam. Janë mbajte zgjedhje dhe populli i ka votua. Nëse, sipas logjikes tende, ky popull i ka udhëheqësit me bishte populli çfarë qenka… hej o mjeran as shqiptar pa tru nuk mundet me thane ketë , po ti nuk dihet kush je fshihesh pas nickëve , me fotografi me veshje kombëtare.
Sa i parkete ti me kërkua falje as nuk vjen ne diskutim, kush je mor ti mor morr qe e ofendon kombin shqiptar ne mënyrën me barbare.
Ndryshuar për herë të fundit nga Kosovelli : 05-06-2010 më 14:43
Ti patriot, qe na trullove b. me at far patriotizmi te kafeneve, se pari mesohu te shkruash. E kupton? Pa shkrim lexim, nuk ka atdhedashuri, nuk ka patriotizem. Kur shef njeriu se sa gabimin drejtshkrimore e ki, me te vertete duhet me dyshu se kush je ti. E sa per diskutim normal , po shifet kush je e qka je.
Na shqiptart jemi ngope me kosovella e magjupella, nuk e kini gjat, mos u merzit.
Ps. Nuk na i llogarove miljonat e kryeqlirimk.arit edhe atyne ...arave tjere. Se koke shume i menqem. Mos u merr ti me mu, tema ketu eshte per hajna. Tregona per hajna e cuba diqka.
Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 05-06-2010 më 14:55
A foli ku qeni i Serbisë a!
Poshtë klyshte e Serbisë!
Vetëm ëndërro o biri i komunizmit bashkë me nënën tënde …
Thaçi: Lufta kundër korrupsionit, e pakompromis
“Janë 111 raste të dyshuara për hetime të zyrtarëve të lartë të të gjitha kohërave të institucioneve nga 1999 deri më tani.
Dua t’i sigurojë qytetarët e Kosovës se nuk do të mbetet as një rast pa u hetuar dhe pa u përfunduar, në bazë të standardeve të drejtësisë”, tha Thaçi.
Thaçi tha se ky proces do të jetë i gjatë dhe i gjerë.
Ai tha se sistemi i drejtëssië ka mbështetjene plotë teknike e financiare të Qeverisë, me qëllim të funksionimit sa më të mirë të tij.
Ai shprehu zotimin e Qeverisë se luftën e nisur kundër korrupsionit do ta çojë deri në fund.
Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 05-06-2010 më 16:38
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Jo more s´koka hajn ky, qe po thot ka me luftu korrupcionin.
E pa mundur eshte te jeshe milioner me nje page mujore 3000 - 3500 ! Hajdutet , pasurohen me gjakun e deshmoreve . Hajdutet e vjedhin pasurine shoqerore te Kosoves .
Krijoni Kontakt