Close
Faqja 5 prej 94 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 933
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Bani!!!!
    Logjike e hekurt ajo e jotja.....une kam kohe qe them te njejten gje, por nuk mund t'ia ndryshosh mendjen myslimaneve radikale.
    Kane frike se po ta quajne "perendi" si ne shqip, pastaj do te humbasin ndjenjen e te qenit te perveēem nga kristianet."allah" ka shije egzotike....
    Jarigas

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Bani!!!!
    Logjike e hekurt ajo e jotja.....une kam kohe qe them te njejten gje, por nuk mund t'ia ndryshosh mendjen myslimaneve radikale.
    Kane frike se po ta quajne "perendi" si ne shqip, pastaj do te humbasin ndjenjen e te qenit te perveēem nga kristianet."allah" ka shije egzotike....
    supozohet , se bazohen ne te verteten,kush eshte e verteta ketu,
    ata te paret po e mohojne!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    supozohet , se bazohen ne te verteten,kush eshte e verteta ketu,
    ata te paret po e mohojne!
    Bani,

S'di cfare besimi ke, por e ke perdorur me se miri peremrin per te verteten. Ne fakt duhet shkruar me germa te medha KUSH, pasi e Verteta eshte vetem Jezusi. Ai eshte Rruga, e Verteta dhe Jeta qe te con tek Ati.

Paqja me ne!
    Adoremus in Aeternum Sanctissimum Sacramentum!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Dielli_ime Lexo Postimin
    Bani,

S'di cfare besimi ke, por e ke perdorur me se miri peremrin per te verteten. Ne fakt duhet shkruar me germa te medha KUSH, pasi e Verteta eshte vetem Jezusi. Ai eshte Rruga, e Verteta dhe Jeta qe te con tek Ati.

Paqja me ne!
    Kshu thone dhe Myslimanet per Allahun, te njejten bejn edhe Budistet per Buden, ata te Jehovait po per te vetin, ec e merre vesh punen e ju fetareve!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Citim Postuar mė parė nga muslimani72 Lexo Postimin
    po mire de kush ta ndalon te thuash ZOT?? thuaj ,por kuptimi i ZOTIN ne shqip ne kuptimin arab ka dmth RRABB.

Pastaj emri ALL-LLAH eshte emer i Zotit i shprehur ne gjuhen arabe per te gjithe muslimanet, e ti si do i kishe thene SEMAFORIT NE SHQIP???
    m'a ke bere dhe nje here tjetr kete pyetjen e semaforit, por nuk pata mundesi te te pergjigjem sepse u mbyll tema, kurse tani do te pergjigjem dhe do t'a argumentoj pergjigjen time;
    semafori u shpik nga dora e njeriut , le te themi 100 vjet perpara (perafersisht),
    pra kemi dy faktore ,
    1)doren e njeriut qe e shpiku
    2)kohen kur u shpik , perafersisht 100 vjet
    dhe ti semaforin , do qe t'a krahasosh me emrin e Zotit,kjo bie ndesh sepse;
    1)Zoti nuk u shpik nga njeriu(si semafori)
    2)Zoti nuk ka kohe kur u be (eshte i perjetshem)
    pra , rrjedhimisht konkludojme se;
    edhe para zbritjes se kur'anit , shqipetaret e dinin se ka nje Zot , Zoti ishte dhe si term ne perdorim, ne nuk e mesuam qe ka Zot nga arabet , ne e dinim edhe me para,
    por shqipetaret dhe shume popuj te tjere , riformuluan ish gjykimet e tyre per Zotin, kjo nuk do te thote se duhet te ndryshonin dhe emertimin , sepse emertimin ne shqip e kishim,
    kurse semafor NUK E KISHIM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kshu thone dhe Myslimanet per Allahun, te njejten bejn edhe Budistet per Buden, ata te Jehovait po per te vetin, ec e merre vesh punen e ju fetareve!!
    Apollyon,

Nuk po flas me fjalet e mia, por vec i thashe ato qe i ka thene vete Jezusi para dymije vjetesh, kur ecte me kembe si te tuat dhe te miat ne po kete toke ne te cilen jetojme sot. Pra, kjo nuk eshte pune fetaresh, por pune e DIKUJT qe erdhi, jetoi dhe vdiq ne kryq per mua dhe per ty.

Paqja me ne!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Apollyon,

Nuk po flas me fjalet e mia, por vec i thashe ato qe i ka thene vete Jezusi para dymije vjetesh, kur ecte me kembe si te tuat dhe te miat ne po kete toke ne te cilen jetojme sot. Pra, kjo nuk eshte pune fetaresh, por pune e DIKUJT qe erdhi, jetoi dhe vdiq ne kryq per mua dhe per ty.

Paqja me ne!
    Nuk vdiq per ne.. E vrane kta izraelitet. Te ishte per te vdek, do rronte edhe nja 50 vjet ai. Po ca ti besh njerzve.

Edhe shiko cfar ironie, te njejtit njerez qe kan kryqezuar Jezusin dmth (Romaket vatikani edhe Izraelitet) sot jan vendet e para qe flasin per Jezusin, edhe e quajn zot. Njeher te vrasin, pastaj te adhurojn. Gallate..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Bani,

Paqja me ne!
    besimi im eshte se besoj te gjithe profetet dhe te gjitha librat te zbritur nga Zoti,
    e verteta eshte se besoj ne ate qe shpalli jezu krishti, por dhe ate qe shpallen edhe profetet e tjere,abraham , noe, david ,solomon, jozef, isak, ishmael, moisi dhe muhamed , ne kuran dielli_ime shkruhet:
    .................................................. .................................................. ................
    Ai ju ka urdhλruar nλ besim, ashtu siη e ka urdhλruar Nuhun dhe atλ qλ ta shpallλm ty, dh me atλ qλ e urdhλruam Ibrahimin, Musain dhe Isain: “Predikoni fenλ e drejtλ dhe mos u pλrηani nλ tλ!” Pλr idhujtarλt λshtλ (shumλ) e rλndλ ajo pλr ηka po i thλrret ti. Perλndia e zgjedhλ pλr Vete kλnd tλ dojλ Ai, dhe e udhλzon (nλ rrrugλn e Tij) atλ qλ i drejtohet me lutje.

Bani,

Paqja me ne!
    une nuk besoj se vetem Jezusi eshte e verteta , e verteta eshte AI qe krijoi Jezusin dhe ne pergjithesi AI qe krijon gjithcka,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-09-2009
    Postime
    547
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    une nuk besoj se vetem Jezusi eshte e verteta , e verteta eshte AI qe krijoi Jezusin dhe ne pergjithesi AI qe krijon gjithcka,
    Ti e perdore peremrin KUSH, e une u lidha per kete gje. Gjithsesi, respekte per ckado qe te besosh.

Paqja me ne!

Faqja 5 prej 94 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •