Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
M'varet qfar hoxhe....edhe nese nuk verifikohet at'her as ne nuk i pranojm..amo osht e mira qe i verifikojm te gjitha
![]()
a ka mesim me te mire se ky?
7:3. Pλrvetλsoni atλ qλ ju λshtλ zbritur nga Zoti juaj, e mos zini miq (pλrkrahλs) pos Tij. Pak λshtλ ajo qλ po merrni pλrvojλ.
dhe a ka rruge me te mire se kur meshtetesh ne fakte te qarta?
12:108. Thuaj: Kjo λshtλ rruga ime, e vλnλ nλ fakte tλ qarta, e qλ unλ thλrras te All-llahu, unλ dhe ai qλ vjen pas meje. Larg tλ metave λshtλ All-llahu, e unλ nuk jam nga idhujtarλt.
me thuaj dicka seriozisht,[A=A.Alisa;2891867]M'varet qfar hoxhe....edhe nese nuk verifikohet at'her as ne nuk i pranojm..amo osht e mira qe i verifikojm A gjitha
![]()
c'mendim ke per mua dhe per kete teme ,
a mendon se me ka lon menja qe kaq shume perpiqem per te argumentuar se nuk eshte e vertete se Zoti e ka emrin personal Allah? , apo mendon se e bej per qellim per te mashtruar ndonjerin,
nqs une kam sjellur nji fakt te rreme ketu , atehere do kesh plotesisht te drejte ,
por nqs kam sjelle fakte te verteta, atehere pse i mohoni,e i anashkaloni, kur dihet se e verteta eshte baze e besimtarit te sinqerte.
Joo ty nuk te ka lene menja faree....por secili beson at qe deshiron dhe mendon se eshte e vertet.....e faktet e tua nuk me duken me baze...dhe asi lloj faktesh une nuk i marre parasysh se kom besimin fetar qe nuk e ndrroj ku pe di qka te bohet.....
Btw....shume njerz sjellin fakte qe egzistojn fantazmat por une prap se prap nuk besoj ne egzistencen e tyre
Po shpresoj se do te nderrosh mendje ndonjeher sa i perket besimit fetar....une nuk ofendoj dhe i respektoj te gjitha besimet tjera......por timin nuk e ndrroj
![]()
"(Sikurse plotėsova mirėsinė Time ndaj jush) Ashtu siē dėrguam nga gjiu i juaj tė dėrguar t'u lexojė ajetet Tona, t'ju pastrojė, e t'ju mėsojė librin dhe traditėn, e edhe t'ju mėsojė atė qė nuk e dinit".
(El-Bekare: 151).
Krijoni Kontakt