Close
Faqja 61 prej 94 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 601 deri 610 prej 933
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Gabim e ke, krishteret Zotin e quajn "Jezus,, e Jezus eshte emri i dhen nga i vetshpalluri Shen, Paulusi i Tuarasit qe ishte ēifut me kultur Greke. Ca thua ti ? A duhet ta heqim fjalen Jezus-Krisht nga bibla ?!
    Ja si mendoj une:
    Jezus eshte nje person. Krishterimi thote Zot (nepermjet te trinise), por edhe pranon se ka jetuar ne toke, pra ka qene ekzistent ne mes nesh. Prandaj ky ka emer. Emri eshte Jezus. Por Instanca mbi te apo pjese e tij tek te Krishteret quhet Zot, At ose Perendi (kryesoret). Keto jane sinomime per fjalen Zot.

Kur flet shqiptari per Zotin dhe e quan ate Allah, eshte e njejta sikur ta quante shqiptari Zotin Bog. Ti mendo si te duash, quaje si te duash, por une vec po t'i jap arsyetimet per mendimin tim. Qe te dijesh cfare u sillet ne koke atyre qe thone se une ne fe e ne lidhje me beismin perdori gjuhen shqipe, jo arabe, serbe apo tjeter.

S'eshte e vertet kjo qe thua. Greket qe kishin metropolin e ortodoksis nuk e quajn Zotin si rusėt, qė nuk e quajn si serbet.
    Fola per sllavo-ortodokset. Jo greket.

Ju pastroni krimėt e sėrbisė nėse jeni vertet kaurra, e leni krimėt e muslimaneve shqiptar qe jan te pastėr si loti ! Nuk jemi ne qe i masakruam ēamėt, por pikerisht kaurrat qe besojn si ti, slloboja e kēira ! Pse e sjell debatin deri ne kete nivel konflikti ? Duhesh ta dish qe ne si pritojm ti hyjm ketyre pikave te dhimbshme qe s'jan ne favor te krishtereve shqiptar !!! Jemi tek toleranca, dhe pikerisht pse jemi tek toleranca, do tua fshehemi te berat e "kaurrave", sepse ende kemi pika te perbashketa qe na lidhin neve (por jo edhe tye).
    Une i pastroj krimet e Allhut dhe kjo pune nuk ndryshon. Per serbet e tjere armiq, flasin veprat sa here qe vije koha.

Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    ????????.....
    Vet the:Shifemi diten e Gjykimit !
    Me beri pershtypje kjo!

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    A nuk e dinte ai shqipėn a ? Keshtu qe behu pak racional
    Pikrishit ky eshte gabimi i juaj ne beindjet e jua. Zoti flet shqip dhe ne secilen gjuhė. Shqiptari ma mirė e kutpn Zotn ne gjuihen shqipe se sa ne gjuhen arabe. Jeni shume gabim. Unė flas me Zotin shqip dhe unė e thirri Zon ne EMER shqip dhe Ai me pergjigjet. Shqip.

Kjo nuk do te thotė qe tu ndalohet atyre qe deshirojnė ta thrrasin emrin e Zotit ne gjuhe te tjera, por kjo do te thotė se Zoti i din te gjitha gjuhet dhe Ai nuk eshte i kufizuar vetem ne gjuhen arabe.

Per njė arab te besimit te krishter, emri i Zotit ėshtė Allah, ndersa ne Shqiptari, emri i Zotit ėshtė ZOT.

Ti Ilirian vazhdo me ato bindjet tua sepse je i lirė njėkohsisht eshte i lire edhe tjetri ne bindjet e veta.

Zoti kupton Shqip dhe flet Shqip.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga Kėnga Lexo Postimin
    ahahahahahh
    A shihemi pra edhe me mua.Sa her ke A drejte ti te jesh ne ate dite
    Kete nuk e kuptova :$

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Ja si mendoj une:
    Jezus eshte nje person. Krishterimi thote Zot (nepermjet trinise), por edhe pranon se ka jetuar ne toke, pra ka qene ekzistent ne mes nesh. Prandaj ky ka emer. Emri eshte Jezus. Por Instanca mbi te apo pjese e tij tek te Krishteret quhet Zot, At ose Perendi (kryesoret). Keto jane sinomime per fjalen Zot.
    Mendimi yt, por jo edhe i kishės katolike psh.
    Jezusi nuk eshte me ne mesin ton, por kur i drejtohesh Zotit, te krishterėt i bejn apel Jezus Krishtit. E disa tjer, edhe Marisė sė shenjt.

Vet lutja e par nuk eshte ne emer te Zotit : Por ne emer te birit, te atit dhe shpirtit te shenjt.

Tani lutja Paster Noster dhe Ave Maria jan lutje qe mesohen ne latinisht dhe qe nuk i drejtohen Zotit, por nėnės sė zotit dhe birit te zonjės qė lindi zoti.

Kur flet shqiptari per Zotin dhe e quan ate Allah, eshte e njejta sikur ta quante shqiptari Zotin Bog. Ti mendo si te duash, quaje si te duash, por une vec po t'i jap arsyetimet per mendimin tim. Qe te dijesh cfare u sillet ne koke atyre qe thone se une ne fe e ne lidhje me beismin perdori gjuhen shqipe, jo arabe, serbe apo tjeter.
    Phyyy,.. Allah eshte emri i Zotit dhe pjes e fjalorit te ēdo muslimani. Un te thash, ndaloja emrin Jezus te krishtereve, tani eja e na jep leksione e shembuj katolike.

Fola per sllavo-ortodokset. Jo greket.
    Njesoi,

Une i pastroj krimet e Allhut dhe kjo pune nuk ndryshon. Per serbet e tjere armiq, flasin veprat sa here qe vije koha.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E njjejta do te jete....
    Veq keq per ty kur do te vije koha ti perulesh Allahut dhe do bindesh se cili osht Zoti dhe cila osht feja e veretetė....Shifemi diten e Gjykimit
    Prandaj po e nencmoj sa po mundem tani qe ta kem mbushur rezervarin mire per atje lart. : D

Ne diten e gjykimit s'kemi me u pa se une nuk hy ka dera kryesore, por neper katakombe me duar te lidhura e me gladiatore qe me ruajne, tuj bertite "Poshte Allahu!"

Kete nuk e kuptova :$
    Diku thate :Shihemi diten e gjykimit .As une nuk e kuptova kete?!!

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Prandaj po e nencmoj sa po mundem tani qe ta kem mbushur rezervarin mire per atje lart. : D

Ne diten e gjykimit s'kemi me u pa se une nuk hy ka dera kryesore, por neper katakombe me duar te lidhura e me gladiatore qe me ruajne, tuj bertite "Poshte Allahu!"
    S'do ta keshe kete kenaqesi....do futesh ne deren e njejt me te gjithe por do te dalesh nga nje dere tjeter...

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ahahahahahh
    A shihemi pra edhe me mua.Sa her ke drejte ti te jesh ne ate dite
    Hej..

Ok, ti do te jesh mysafiri i nderit.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Diku thate :Shihemi diten e gjykimit .As A nuk e kuptova kete?!!
    Ahhh..
    E ngo tash pas shkaterrimit te botes te gjithe do te gjykohemi....e ky gjykim mbahet per te gjithe per njihere

Faqja 61 prej 94 FillimFillim ... 1151596061626371 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •