Close
Faqja 56 prej 94 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 933
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    kjo teme u hap per argumentet se Zoti e ka emrin Allah,
    e ju nuk keni argumente,
    tani kush eshte i zhytur ketu, ju apo chino,

dhe jeni ju qe sju ka mbetur gje tjeter vetem se te kendoni !
    Po ti, ku ke argumente qe Allahu e thirri veten "Zot,, ?

PS: Chino te ofendoi Zotin, a do t'ia miratosh apo ēka eshte puna e besimit tend ? Tuta-tuta a ? Eeeeeh besimi yt,..

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po te fryen prapanica si auspug i porches GTIS, e din ti qe ne e ruajm gjuhen dhe nuk ia tolerojm vetes as ne torturat me te kqija qe t'ia drejtojm fyerjet Zotit, prandaj ti me mir na ofendon neve, se sa ia kthen chinos.

Muslimanėt jan vėllezėr nė besim. Ti, si duket desolidarizohesh nga ky vllazerim edhe pse te nje race, te nje kombi e te nje gjuhe jemi !

ti nuk do t'a besosh , por disa qe ju i mendoni se jane larg Zotit , jane me prane se ju, e ju mendoni se jeni afer Zotit ,e une mendoj se jeni shume larg Atij ne krahasim me ata qe ju i mendoni te pafe,
    nuk eshte feja skuader futbolli qe, si t'ia bejm ta ngrisim sa me lart ne kampionatin evropian a boteror .

feja eshte personale !
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Duhet rrjepur 7 here, per ta arrit nivelin e pastėrtis te besimit tim.

Po ani, ti si nje popotam vazhdo e shkarravitu aty ku te vie me se miri

Ne respektojm vendimin tend
    Edhe une mendoj njejte mbi besimin tend. Duhet te behem kopil turku e arabi se pari qe te pranoj islamizimin.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952

PS: Chino te ofendoi Zotin, a do t'ia miratosh apo ēka eshte puna e besimit tend ? Tuta-tuta a ? Eeeeeh besimi yt,..
    Chino e ofendoi Allahun. Arsyeja ishte se biseduesi me ofendoi mua ne fillim. Keshtu qe shikuar saktesisht ofendimi im eshte merite e biseduesit. Perndryshe Allahu thuhet te jete i madh dhe kam ofenduar vetem pjesen e biseduesit, te Shekit, jo te tjereve. Matematike! : D

ti nuk do t'a besosh , por disa qe ju i mendoni se jane larg Zotit , jane me prane se ju, e ju mendoni se jeni afer Zotit ,e une mendoj se jeni shume larg Atij ne krahasim me ata qe ju i mendoni te pafe,
    nuk eshte feja skuader futbolli qe, si t'ia bejm ta ngrisim sa me lart ne kampionatin evropian a boteror .

feja eshte personale !

E vertet qe nuk do ta besoi, atehere pse shkruan kot ?

Edhe une mendoj njejte mbi besimin tend. Duhet te behem kopil turku e arabi se pari qe te pranoj islamizimin.
    Cka ma han palla se cfar mendon ti ne boten tende allahile ?

PSsss !! Ke shkruar diku, qe je bir i dy muslimaneve, a duhet ta kuptojm nga kjo, qe ti je frut i dy kupilave turko-arab qe ta kan shk,.. bla...bla... e bla.bla... ah ??? (Moderatori te mos me denoi per kete, sepse ishte si replik ndaj keti asocialcit qe kalon ter diten ne forum).

Allah dhe Zot dhe God dhe Dio etj, jane vetem fjale qe perdoren per perkufizimin e Krijuesit ne gjuhet perkatese , nuk jane emra per Zotin , por emertime ne ato gjuhe , dmth jane fjale te fjalorit te atyre kombeve e jo emra personal te zbritura me argument nga Zoti, qe perdoren per te perkufizuar kuptimin mbi Krijuesin,cdo popul e ka nga nje fjale qe eshte si emertim per Krijuesin, e kjo nuk do te thote se ato emertime , jane emra personal te Krijuesit.

Allah dhe Zot dhe God dhe Dio etj, jane vetem fjale qe perdoren per perkufizimin e Krijuesit ne gjuhet perkatese , nuk jane emra per Zotin , por emertime ne ato gjuhe , dmth jane fjale te fjalorit te atyre kombeve e jo emra personal te zbritura me argument nga Zoti, qe perdoren per te perkufizuar kuptimin mbi Krijuesin,cdo popul e ka nga nje fjale qe eshte si emertim per Krijuesin, e kjo nuk do te thote se ato emertime , jane emra personal te Krijuesit.
    coool,.

Ti lutesh ne arabisht sipas reshatit,

po si ta perthakon ty ajo mendje qe ti lutesh Allahut pa permendur askund "zotin" (ne shqip) ?

pssssss harrova : Provat qe Allahu e ka quajtur veten "Zot,, dhe jo Allah ?!

coool,.

Ti lutesh ne arabisht sipas reshatit,

po si ta perthakon ty ajo mendje qe ti lutesh Allahut pa permendur askund "zotin" (ne shqip) ?

pssssss harrova : Provat qe Allahu e ka quajtur veten "Zot,, dhe jo Allah ?!
    une kur lutem , jo vetem Allah , por te gjithe lutjen me te gjitha fjalet i them ne arabisht,
    duke qene i vetdijshem se po flas nje gjuhe te huaj ,
    ne kete rast arabisht
    por gjithashtu jam i vetdijshem se cfar them ne lutjen time , duke ditur se cfare kuptimi kane ne shqip te gjitha fjalet e lutjes qe them , ne mesin e tyre edhe fjalen arabe Allah.

nuk ka prova qe Zoti e ka quajtur veten me emer personal, thjesht nuk ka prova per kete .

une kur lutem , jo vetem Allah , por te gjithe lutjen me te gjitha fjalet i them ne arabisht,
    duke qene i vetdijshem se po flas nje gjuhe te huaj ,
    ne kete rast arabisht
    por gjithashtu jam i vetdijshem se cfar them ne lutjen time , duke ditur se cfare kuptimi kane ne shqip te gjitha fjalet e lutjes qe them , ne mesin e tyre edhe fjalen arabe Allah.
    Ok Bani, e kuptuam.
    Mbylle temen tani.

Ok Bani, e kuptuam.
    Mbylle temen tani.
    me vjen mire qe me ne fund u kuptuam ,
    te pershendes dhe paqe te kesh !

Faqja 56 prej 94 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •