Close
Faqja 54 prej 94 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 933
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    hehehe shihe shihe si behesh si filozof , po ku ke shpirt ti bre , mua me duket se ke problem me fontanen e shurres , hic sma ndin se cfar do i thuash gruas tende,vetem i bej te fala nga une nese nuk e ke problem .
    Hic s'kam problem. I bej asaj te fala nga ti, ndersa ti coja mames te Allahut nje mori shilime. Nga secili pozicion, mos harro.

Jo nuk e ka ndalur por na ka bere te qarte cilesite e KAURRVE DHE SHKIJEVE dhe na ka thene KUJDES sepse keta tipa jane shuuuume te rezikshem nji here ua lyp dy here ta jep
    Te thashe edhe ne temen tjeter. Kopilet turqe e arabe nuk kane si te mesojne shqiptaret se kush eshte shqiptar e kush shka.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 28-09-2010 mė 11:52

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    U ngule pak a? Keta jane shqiptare qe s'ia varin atesendin Allahut ne atevendin.
    Aj aj aj, ka mendu fara e turkut qe i shpjegon shqiptarit se cka eshte shqiptari a? Ta vizatoj groteskesine e gabeleve dhe fese se tyre ne balle sa here qe te nevojitet. Vec fishkello!
    Mos ki gajle se ua var ai ketyre , ti me siguri je ndonjefare turku, nga ne i thuan pak me ndryshe atyre qe jane fare tjeter ,por nuk te them se eshte turp ne forum publik , besoj qe je aq talent sa qe e kupton se per cfar e kam fjalen , he se desh harova ... i bere te fala gruas ,cfar tha ?

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Mos ki gajle se ua var ai ketyre , ti me siguri je ndonjefare turku, nga ne i thuan pak me ndryshe atyre qe jane fare tjeter ,por nuk te them se eshte turp ne forum publik , besoj qe je aq talent sa qe e kupton se per cfar e kam fjalen , he se desh harova ... i bere te fala gruas ,cfar tha ?
    Nuk i bera, por kur t'i bej llogarit se thote: Ta rrofte Allahu atesendin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Hic s'kam problem. I bej asaj te fala nga ti, ndersa ti coja mames te Allahut nje mori shilime. Nga secili pozicion, mos harro.

Te thashe edhe ne temen tjeter. Kopilet turqe e arabe nuk kane si te mesojne shqiptaret se kush eshte shqiptare e kush shka.
    Eu ngadal bre burre mos u bej me nerva , eshte nje dialog, secili ka te drejte te shpreh menimin e vet, a eshte kjo demokraci apo jo? a pretendojme te hyjme ne Evrope apo jo ? keto jane standarde qe kerkon Evropa , e une e shoh qe ti je i flakte per integrim, ska problem , shaj ,ofendo kjo eshte pjese dialogu nuk ka nevoje per nerva .

Sa vjec je chino? ,nese nuk te vjen rende me me tregu

Mos ma ofendo kapitalin tim: Zemren!
    S'kam zemer te zeze, por zemer shqiptari kaurr.
    ej po un s'jam kaurr elhamdulilah

masterbani eshte duke e kenaq chinon, dhe jan ber bashk per ti mbrojt tezėt e reshatit.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Eu ngadal bre burre mos u bej me nerva , eshte nje dialog, secili ka te drejte te shpreh menimin e vet, a eshte kjo demokraci apo jo? a pretendojme te hyjme ne Evrope apo jo ? keto jane standarde qe kerkon Evropa , e une e shoh qe ti je i flakte per integrim, ska problem , shaj ,ofendo kjo eshte pjese dialogu nuk ka nevoje per nerva .
    Po cfare nervash more, vec desha te tregoj se ku besojne ca magjupe une e kam ndertuar toiletin. Dialog, ofendime, te shara, cfare te meritosh..

Sa vjec je chino? ,nese nuk te vjen rende me me tregu
    Ketu flasim per teme te caktuar, te dhenat mbi mua i ke ne postimin tim te pare.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    ej po un s'jam kaurr elhamdulilah
    mir qe sje. Ballistet i knojn do kang per kaurat. (nuk asht term fetar) A e din pse ky asht kaur , se e han thivin me shkijet , ka ik prej lufte dhe rren se asht patriot . Patriotat ndryshe marrin frym , por ktij i vjen era shka.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    masterbani eshte duke e kenaq chinon, dhe jan ber bashk per ti mbrojt tezėt e reshatit.
    Jo, jemi bere bashke per t'i kenaq tezet e Allahut. Pasi qe ja kemi kenaq ato, kalojme te tjerat, ato te Muhamedit e te arabeve per rreth tij-.

Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    mir qe sje. Ballistet i knojn do kang per kaurat. (nuk asht term fetar) A e din pse ky asht kaur , se e han thivin me shkijet , ka ik prej lufte dhe rren se asht patriot . Patriotat ndryshe marrin frym , por ktij i vjen era shka.
    Kta "bijt" e "PERENDISĖ" a ?! Tregoi masterbanit !

Faqja 54 prej 94 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •