Close
Faqja 52 prej 94 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 933
    Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    E pashe qe s'po ofendon aske.

Pergjegja jote miratoi mendimin e Banit. Edhe ai nuk te tha gje tjeter, vec se qe ky besim te eshte ofruar. Kjo ne te kuqe e deshmon. Keshtu qe kot u "grindet".

Falenderoni te dy Allahut qe ju ka pru nje kaurr si mua ketu t'ju sqaroje konfliktet!
    Prap e them qe nuk ma ka imponu askush vet e kom zgjedh

Faleminderit ti ..chino

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    mos je arabe, se Allah ne shqip nuk ka.
    Dal nga dal, po e humb durimin e dyftyrshit.

Thumbs up

Citim Postuar mė parė nga Mon.Alisa Lexo Postimin
    Nuk e ka Zoti emrin Allah,por Allahu osht zoti im
    Deri sa jom rrit ne nje frym ku ka dominu Islami kame fillu mi marr njohurit e para,nuk kane mjaftu kom lexu libra fetare edhe jom bind edhe vet qe Allahu osht i vetmi Zot qe egziston,dhe feja islame e vetmja fe....Njeri nder argumentet osht zbritja e Kur'anit...

P.S.S'po ofendoj fe te tjera...
    Me kete pergjigje, ua ke djeg zemrat e zeza !

Faleminderit ti ..chino
    edhe une kam qare per enver hoxhen kur vdiq , sepse keshtu isha brymosur, por kur e kujtoj tani qe jam rritur , e kuptoj sa gabim kam bere ,
    kjo ndodhi per shkak te ambientit ku un u rrita , por me vone u llogjikova dhe kuptova se thjesht isha ndikuar nga mjedisi familjar dhe mjedisi shoqeror edhe rrethanat.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 28-09-2010 mė 09:57
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Dal nga dal, po e humb durimin e dyftyrshit.
    a po them ndonje te pavertet !

a po them ndonje te pavertet !
    Vetem te verteta nuk thua !

Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Vetem te verteta nuk thua !
    ma cileso ku!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Mendo si te duash ti. Por une prape se prape mendoj se Bani ka te drejte ne lidhje me fjaline qe tha (te mos e perseris).

Ne cilen lende je e mire? Ne matematike? Te kujtohen kunderprovat qe beheshin per te "vertetuar" saktesine e rezultatit se detyres? Ja nje te tille: Sikur te ishe lindur ne nje familje tjeter, jo ne ate qe je lindur, si do e kishe quajtur sot Zotin? Cili do ishte besimi yt? Nese jo ky qe ke sot, atehere besimi yt te eshte "ofruar". Sic tha Bani.

Faleminderit ti ..chino
    Nderi qofte perhere ne anen tende.

S'muj mi shenuuu se ka shumee
    te pershendes Mon.Alisa !

mund te kete shume argumente qe ti thua se zoti e ka emrin Allah , me thuaj te lutem vetem nji , ose me thuaj me shume nqs mundesh , dhe prit per pergjigjen time,
    une e kam hapur kete teme para shume kohesh por askush nuk ka dhene argument te qarte e te pamohueshem, sepse ekzistojne fakte qe hedhin poshte me argument cdo genjeshter qe Zoti e ka emrin Allah,
    nuk eshte mekat te thuash se cilat jane argumentet !
    por mekat eshte t'i mveshesh Zotit nje emer personal , e qe nuk eshte e vertete , eshte bile shume mekat i madh,kjo eshte gjynah , e jo te kerkosh argumentet, qe une i di shume mire qe nuk ekzistojne , sepse zoti kurre ne kur'an nuk e thote se emri i Tij personal eshte Allah.
    pra kjo eshte nje genjeshter.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    edhe une kam qare per enver hoxhen kur vdiq , sepse keshtu isha brymosur, por kur e kujtoj tani qe jam rritur , e kuptoj sa gabim kam bere ,
    kjo ndodhi per shkak te ambientit ku un u rrita , por me vone u llogjikova dhe kuptova se thjesht isha ndikuar nga mjedisi familjar dhe mjedisi shoqeror edhe rrethanat.
    Ekzakt!
    Te gjithe njohim keso shembujsh. Edhe biseduesja qe i drejtohemi. Por .... eshte ne pyetje "alternativa e pare" qe e pershkrova me larte.

S'ka lidhje, kryesorja eshte se kaluan tanime dhjetera faqe pa A.R.G.U.M.E.N.T.E.

Me kokefortesi njeriu mund te pohoje cfaredo, mund te mbaje cfaredo besimi. Mund te thote se Zoti im eshte katerkembesh. Si shembull. Por s'ka argumente per kete besim. Nuk ka as atehere argumente, kur 1 milion njerez e libra thone se Zoti eshte vertet katerkembesh. Ketu deshton pala kunderbiseduese.

Faqja 52 prej 94 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •