tani fillove ceshtjen ta besh politike si nduket
kerkove ajet kuranor ku zoti thote une jam ALL-LLAHU??
ja pra...
14. Vėrtet, vetėm Unė jam All-llahu, nuk ka zot tjetėr pos Meje,pra Mua mė adhuro dhe fal namazin pėr tė mė kujtuar Mua.
sure TA HA AJETI 14
إِنَّنِي أَنَا اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِي وَأَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِكْرِي
ja edhe arabisht
i kenaqur tani ? apo akoma jo?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 09-06-2010 mė 13:04
إِنَّنِي أَنَا اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِي وَأَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِكْرِي
Vėrtet, vetėm Unė jam All-llahu, nuk ka zot tjetėr pos Meje,pra Mua mė adhuro dhe fal namazin pėr tė mė kujtuar Mua.
oo torollak lexoje arabisht, thote A L L-L L A H U , e jo rab ne ajetin me poshte ketij e ke RRAB
إِنِّي أَنَا رَبُّكَ فَاخْلَعْ نَعْلَيْكَ إِنَّكَ بِالْوَادِ الْمُقَدَّسِ طُوًى
Vėrtet Unė jam Zoti yt, hiq atė qė ke mbathur (opingat e nallet), se je nė luginėn e shenjtė Tuva.
e di qe akoma do llomotititsh![]()
o kokbosh thote ALL-LLAHU ne kuran jo arabet, e as anglezet ,kurani nuk ka zbrit ne anglisht e as shqip,e as ne ndonje gjuhe tjeter. nese se kupton arabishten ,atehere perse na lodh ore burre?
kerkove ajet ku thote ALL-LLAHU NE KURAN tani nuk e pranon ,cfar deshe me shume ,te ta sjel;le ALL-LLAHUN PARA TEJE dhe te ta thote AI me gojen e vete
Per mua nje sorollop jane.....shqipja ja shilon te gjithave....
Hajt pra, tashi ndoshta e kuptove thelbin e temes.Mire ....
Per mua eshte mire, por ty si te duket?
"allah" qendron per "perendi" ne shqip, kjo eshte e gjitha!
Nese shqiptaret myslimane do te luteshin ne shqip, do te ndjeheshin me larg Zotit???
Jarigas
PIKERISHT, SE ALLAH = PERENDI, DHE NUK ESHTE E NEVOJSHME TA ZGJASIM SE ARABET NUK KANE FJALE TJETER PER PERENDINE VETEM ALLAH, E SI DO U SHPREHTE PERENDIA PER VETEN KUR E ZBRET NE ARABISHT KURANIN,PERDERISA E VETMJA FJALE PER PERENDINE ESHTE ALLAH NE GJUHEN ARABE, PRANDAJ DHE TE KRISHTERET ARAB I THONE ALLAH
JO, por ti ske argument, ose me mire "mbete pa te", sepse ti kujtoje se ke argument
ja dhe linku qe te besosh se eshte e vertete , se nuk i dihet se cmendon;
http://al-quran.info/qurantexts/sq-hasan_nahi.txt
mos e harro dhe kete , se hasan nahi dicka dinte qe e perktheu ashtu ,e si ai perkthyes ka ne gjith gjuhet e botes;
http://www.youtube.com/watch?v=-Go85...layer_embedded
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 09-06-2010 mė 13:32
Krijoni Kontakt