jo me larg se dje me tha nje vajze egjiptiane ,
Allah nuk eshte emer
Allah do te thote (Theos)Perendi,( se fola greqisht),
me tha ;
Zoti s'ka emer!!!
Eshte shum e vertet se edhe Krishteret Marokian i thon Zotit Allah ata luten para krishtit dhe Zotit me emrin Allah ne njerin prej dialekteve Arabe ne Marokk
ALL-LLAH eshte emer arab dhe po e zbertheve do te dale kuptim i njesise I NJESHIT DHE JO I TRESHIT dhe tani ku qendron problemi?? edhe profetet qe nga i pari e deri tek i fundit e kane thire ALL-LLAH
kete e beme me pare ne faqet e para ,por kur njeriu eshte TUP skemi ca i bejme
po te ishte per te shitur mend , do t'u futja te nenforume me gazmore qe jane dhe apostafat per keshi lloj punesh, nuk kam as une terezi me prish nervat ,por nuk mund t'a shikoj mashtrimin e te mos flas , e per me teper kur behet fjale per bashatdhetaret e mi,
nuk shikoj dot injorancen qe ka pushtuar ;
kur shikoj se ;
pse dalin nga nje dhome dhe kthehen perseri , pershendeten me selam , dhe kjo mund te ndodhe 100 here ne dite,
kur shikoj se;
lexojne kuranin ne arabisht pa pasur piken e dijes se c'po lexojne , pasi nuk i dine kuptimet e fjaleve ne shqip
kur shikoj;
qe nuk perdorin hudhren shume ne ushqim se kshu ka thene rasulullahu
kur shikoj;
se urrejne tjetrin vetem pse eshte i krishter , apo jehud, pa pasur dijeni se cfare njeriu eshte
kur shikoj ;
se hane si arab , vishen si arab , flasin si arab , mendojne si arab , pershendeten si arab, mobilojne shtepite si arab , i nderrojne emrat e i vene arab
po pse per te shitur mend i shkruaj une keto?
shkoni hiqni injorancen , se po ju komandojne mendjet, dhe po ju sjellin nje te keqe shume te madhe , juve , dhe neve qe n'a ka ra per pjese me ju pas afer
Krijoni Kontakt